asfaltt Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 ce verde eeeee!!!! adica neagra merci mult pentru poza aseara ai lipsit de la parc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 Bine am venit dintr-un mic concediu. Daca vreti sa vedeti pe unde mi-au umblat crampoanele iaca linku /index.php?...t=0#entry799129 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 Virgile!!!! de ce ai DOUA busoane de FUEL? e varianta cu combustibil alternativ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Virgile!!!! de ce ai DOUA busoane de FUEL? e varianta cu combustibil alternativ? sau cu gaz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Care va pricepeti la carburatoare ca am o problema cu F-ul Cand accelerez brusc zici ca nu se mai alimenteaza si da sa se opreasca.Trebuie sa accelerez usor ca sa urce in turatie. La relanti sta bine. Presupun ca s-a infundat ceva ori s-au desincronizat carburatoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Salutare, Fratilor care aveti doua locuri disponibile intr-un garaj, monstrul meu si cebeul omului cu plescoii necesita cazare ....sau poate stiti vreun garaj oferit spre inchiriere, v-am fi recunoscatori ! Pentru orice informatie dam o bere asortata cu un plescoi prajit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Salutare, Fratilor care aveti doua locuri disponibile intr-un garaj, monstrul meu si cebeul omului cu plescoii necesita cazare ....sau poate stiti vreun garaj oferit spre inchiriere, v-am fi recunoscatori ! Pentru orice informatie dam o bere asortata cu un plescoi prajit ! Pai ar fi fostele garaje ale CICLOP (actualmente Dali). Sunt subterane, pe sub unele complexe din Drumul Taberei. Eu stiu unul la Orizont (unde o tin pe a mea), unul la Favorit si unul la complexul de pe Timisoara, prima statie de tramvai dupa Plaza cum mergi spre Valea Cascadelor. Ca bani, 30 EUR/luna pt moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Pai ar fi fostele garaje ale CICLOP (actualmente Dali). Sunt subterane, pe sub unele complexe din Drumul Taberei. Eu stiu unul la Orizont (unde o tin pe a mea), unul la Favorit si unul la complexul de pe Timisoara, prima statie de tramvai dupa Plaza cum mergi spre Valea Cascadelor. Ca bani, 30 EUR/luna pt moto. merci man, si noi le tinem tot in subterane dali dar am vrea sa schimbam cu un garaj la parterul unui bloc, undeva intre pta moghioros si valea ialomitei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 @neamuule - tu o tii in subteran pe Timisoara langa un GS, nu? De ce vrei sa o muti de acolo? P.S. Mey roacherilor satanisti nu va mai strangeti la parc ca speriati copii si babutele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 care mergeti din Dr Taberei la Serres ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 doresc pe asta cale sa-l salut pe colegul de garaj shorty. eu sunt ala cu banditu ala mic si rosu de sta intre kawa ala gri si scuterul ala de 125 negru. exista o zi din saptamana cand se intalnesc oamenii din drumul taberei? daca e asa si nu va e cu suparare as veni si eu cu voi, cu toate ca mai opresc motorul pe la semafoare si mai mult de 1.500 de km nu am facuti. si inca ceva. motorul de il am in dotare e cel dupa care tot plange acum bulibasha, adicatelea e luat de la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 doresc pe asta cale sa-l salut pe colegul de garaj shorty. eu sunt ala cu banditu ala mic si rosu de sta intre kawa ala gri si scuterul ala de 125 negru. exista o zi din saptamana cand se intalnesc oamenii din drumul taberei? daca e asa si nu va e cu suparare as veni si eu cu voi, cu toate ca mai opresc motorul pe la semafoare si mai mult de 1.500 de km nu am facuti. si inca ceva. motorul de il am in dotare e cel dupa care tot plange acum bulibasha, adicatelea e luat de la el. Mah tu mi-ai ocupat locul de parcare la garaj la subteran la Orizont, nu ? Glumesc am tinut-o si eu GSXR-u cam 1 luna acolo, intre Kawa gri si Banditu roshu, probabil l-ai vazut, insa acum nu o mai tin la subteran ca nu mai ridica astia temporar garajele de suprafata alea de beton... insa nu se stie cat vor mai rezista...asa ca , ai grija la coborare in garaj ca e asfaltul prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Hehehe, Norok man! Esti forumist cu acte in regula acum Adevarat, multe cosmaruri am avut dupa ce l-am vandut . Mi-a lasat un gol "mititica" dar l-am umplut repede cu Hornetul asta nesatul... , care spre deosebire de Bandit inca ma conduce el pe mine, nu eu pe el (de la 45 de cai la 94... big difference) Deci... intalnirea este vinerea cam pe la 7.30 in statia Poiana Muntelui de la Moghioroshi, posibil parcare Billa. Cel mai bine pui o intrebare pe topic-ul asta inainte sa nu vi degeaba sau prea tarziu. Poate ne vedem Vineri?! Asfalt uscat pana atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Salutam pe colegul krupp Hai ca incet-incet apar toti din garajul ala pe forum. Mai trebe sa vedem al cui e FZS-ul negru de langa R1 al lui sacal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 @neamuule - tu o tii in subteran pe Timisoara langa un GS, nu? De ce vrei sa o muti de acolo? P.S. Mey roacherilor satanisti nu va mai strangeti la parc ca speriati copii si babutele. dap un garaj impartit cu alti 3-4 motoristi m-am gandit ca este o solutie mai practica (operatiunile curente de intretinere ale mobrei nu prea se pot face in subteranul dali) si eventual mai ieftina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 multumesc mult pentru buna primire. daca ar fi de gasit un garaj comun pentru noi ar fi excelent. as fi dispus sa platesc si 1 milion, cat dau la orizont. ideea e ca am fi la un loc, ne-am mai ajuta cand se ineaca motorul, am mai face schimb de scule sau alte nebunii. in plus, am putea sa ne inecam si noi in bere, dar asta nu cred ca ar fi o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pandulinu Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 (editat) salutare daca inca n-am motor ma primiti si pe mine la o intalnire. .va arat ce casca mi-am luat .promit ca in curand imi iau si A-ul si zgomoteca. pana atunci vin cu conserva. Multa bafta Editat Iulie 25, 2007 de pandulinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zorac_ldf Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 sal pana la urma maine se organizeaza vreo intalnire in drumul taberei..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 care din drumul taberei merge maine la Sibiu nu ma grabesc dar nici n-as pleca la 14 sau la 19 cum pleaca altii, as vrea sa plec dimineata pe la 8-9 daca sunt doritori dati un semn. Suntem deja 3, posibil 4. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdk Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 mai zorac, daca e adevarat ce scrie in dreptul motoretei tale te astept cu drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 mai vine careva diseara? ca am tras pe dreapta in ultima vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 da, hai pe la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Mie mi-au expirat numerele ca as fi venit :| Am fost si la udriste si nu mi-au dat actele si nr noi... deci, sunt pe bara... Distrati-va si pt mine Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 (editat) Tot drumul Taberei....:)Cand va mai intalniti? Editat August 7, 2007 de classalex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Tot drumul Taberei....:)Cand va mai intalniti? stai linistit ca daca nu mai e activitate aici inseamna ca a ramas fara curent tot dr. taberei ... in rest vin baietii pe la 19:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate