tuningboy Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 eu o sa vin cu geaca si casca ...cine stie , poate ma ia cineva pasager. Azi am dat comanda in UK , in 5 zile ar trebui sa primesc codita din carbon. Doamne Ajuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Veniti mai diseara ? In caz ca ati uitat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinpensiunecanina Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Veniti mai diseara ? In caz ca ati uitat... Cum domne sa nu venim.Se stie.VINERI seara daca nu ploua e....BILLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Cateva poze de asta seara...! Ne vedem si saptaman viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 (editat) haha ce ochelari are silviu buei vinerea aviatoare imi rezervati si mie un loc in parcare Editat Martie 30, 2007 de chino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 (editat) CONCLUZIE!!! Maine seara 31.03.2007 pentru cine merge la petrecerea Italiamotors si este din Drumul Taberei, ne intalnim la ora 20:15 in coltul Parcului Moghioros (la ceas) pentru a merge cu troleul 90 care ne lasa chiar acolo. Mai stam un sfert de ora pt intarziati dupa care ...plecam Pe maine! Editat Martie 30, 2007 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangerosu Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Misto pozele dar mai misto gasca din Dr.Taberei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 marfa motorul acela care e facut cu aerografu, era odata la stop la moghioros, si am stat pana a plecat sa ma uit mai atent la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 in acelasi troleu ma sui si eu, numai ca mai jos, la academie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 eventual cu motor cu tot.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 Hai ca a fost k si vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 mai ramane ceva valabil pentru maine 6 aprilie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 dap io nu inteleg de ce mai intrebati ? pe bune...acum se stie. Miercurea la Arcul de Triumph si Vinerea incepand cu 19.30 in DrTaberei la Billa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 E clar daca e vineri e billa, chiar daca va fi un pik mai racoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Eu am treaba maine, nu pot sa vin, asa ca see u later aligator.... adica next week. Va urez de pe acum paste fericit ca probabil mai intru pe net de abia sapt viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinpensiunecanina Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 sarbatori fericite si lasa ca vii vinerea viitoare Vinerea asta tot ne-om strange o mana de FORJORI sa le dam pistoanele afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 azi vin ca am cam tras chiul ultimele doua vineri si e si cald afara poate bagam ceva plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 si eu sper sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 eu speram sa nu ajungi ) ....hai ca a fost frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 eu nu v-am parasit doar ca pe victoriei v-am pierdut ramane pe vinerea viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 ne-a mancat in <bip> sa ne luam dupa porsche-le ala... ne regrupam vineri seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 dar mai organizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 mai ales ca am si eu Hondita in stare de functionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 felicitari sefu' ! acum poti plimba toate gura-casca de pe la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 nu e monopost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate