ariciu Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 (editat) deci avem inca 1 "optiune" - parcarea din fata cinema Favorit - terasa Shogun - in fata blocului lu' Ariciu' alte idei ? mi se pare aiurea la academie , toti stam in drtaberei dar mergem in alt cartier ... oricum sper sa gasiti un loc pe unde mai trec si oameni ca la billa ziceai ca e intrunire privata de homosexuali .... Editat Aprilie 24, 2007 de ariciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Ar mai fi o varianta si la Plazza in parcare... cat mai in spate. Am observat ca daca nu te dai pe o roata prin parcare nu iti zice nimeni nimic. Sau parcarea din fata Favoritului suna ok si ea... in 5 min suntem acolo. Cum ramane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b.i.k.e.r Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 pt smaeb zic sa ne intalnim la ora 11 si sa plecam la 11:30. locatia billa sau parc. e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 smaeb se deschide la 12 sambata ...vreti sa ajungeti acolo odata cu portarii ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Billa * nu... plazza...hmm...suna ceva mai bine parcare mare si la 11-12 nu cred ca o sa fie prea ocupata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Hai mah sa incercam in fata la intrarea in parc, insa putin in dreapta, si vedem ce iese. Daca nu e ok dam o raita prin cartier si vedem ce locuri ar mai fi ok... Si hai draq vineri la 19.00 fix ca nu imi place la si jumate... . DECI VINERI 19.00 FIX e OK ??? Parca vineri seara la academie se intrunesc nu stiu ce club de conservari si nu ma simt bine daca e asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 bine zis laur , si azi am vb mai multi si tot acolo am zis ca e cel mai bine si tot la 7:30 ...ne vedem acolo vineri !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Vb. vineri sa vedem cum facem cu salonu sambata. Sambata dupa salon pe la vreo 3-4 plec spre mare, daca mai merge careva in directia aia, poate mergem impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Aprilie 25, 2007 Autor Share Postat Aprilie 25, 2007 Prin urmare ne vedem vineri la park intrarea de la ceas spre poiana muntelui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Dar si chair in statia de la Poiana Muntelui, pe partea cu parcul, este loc mai mult.... nu cred ca o sa fim mai mult de 10... deci este lejer acolo. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 votat pe trotuar la parc sa stabilit si aseara ramane vineri ora 19.30 la parc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 SMAEB incepe la 12 dar la 11 se da startul in nu stiu ce cursa asa ca va propun sa plecam pe la 10 :30 din cartier.Ne putem intalni la parc pe la 10:15. Am uitat sa ma prezint. Sunt Dan si mi-=am luat de curand un BMW F650 ST din 2000 argintiu . Nr de inmatriculare B 62 KJF. Stau la capatul masinii 168. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 la parc sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 as vrea sa mai vin si eu dar un mare ghips pe piciorul drept ma impiedica sa mai vin ieri 26.04.2007 am avut accident pe soseaua de centura si o perioada am cam iesit din trupa dr.taberei detalii vedeti la sectiunea accidente am postat acolo despre acident multa bafta fratii mei si asfatt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b.i.k.e.r Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 (editat) SMAEB incepe la 12 dar la 11 se da startul in nu stiu ce cursa asa ca va propun sa plecam pe la 10 :30 din cartier.Ne putem intalni la parc pe la 10:15. Am uitat sa ma prezint. Sunt Dan si mi-=am luat de curand un BMW F650 ST din 2000 argintiu . Nr de inmatriculare B 62 KJF. Stau la capatul masinii 168. suntem vecini! + bulibasha noi ne intalnim la ora 11 cu niste gs-isti. daca vreti sa ne adunam mai multi ar fi bine sa ramana ora 11. Editat Aprilie 27, 2007 de b.i.k.e.r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 ok, maine la parc, la 11 . Ne gasim noi... ideea este sa nu plece toti mult prea de vreme in caz ca mai sunt rataciti sau intarziati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 eu o sa plec la 12 maine spre salon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinpensiunecanina Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Deci in loc de Billa ramane vineri la 19.30 la intrarea in parc la ceas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 distractie placuta si diseara si la salon si pe unde va duceti see you next fraidei @asfalt - naspa moment, dar trece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Biker si Bulibasha voi aveti garajul inchiriat la blocul A5? Nu vreti sa ajungem sa vedem startul la Trofeul Capitalei la rally raid? Participa si motociclisti la raliul asta. Am inteles ca se desfasoara pe un traseu marcat de balize GPS pe toate tipurile de teren. Vor alerga pina undeva in apropiere de constanta si retur dar pe un traseu mai larg de vreo 800 km. Sosirea e tot la Romexpo dar luni pe 30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b.i.k.e.r Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 noi deja am stabilit intalnirea la 11 cu gs-istii. nu inteleg de ce nu va convine ora 11. hai sa ne strangem mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Am ajuns si eu pe la ora 20 si am inteles ca intalnirea e la 12 . Gs-istii unde se intalnesc ?As merge si eu la 11 cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 la Billa ne intalnim, eu nu sunt GS-ist ci GSF-ist dar sunt sub acoperire In caz ca au sa ne goneasca de acolo, o sa fim undeva pe langa ceas, ori la intrare la parc, ori la Poiana Muntelui. ...numarul meu este 0721034994 in caz ca vrea vreun "ratacit" sa ni se alature. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 La ce ora a ramas???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 11.00 este ora. mai mullte stie biker... el este GS-ist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate