IceCube Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 In toamna lui 2011 m a provocat un zx10 la o cursa chiar la ceas la moghioros inspre poiana muntelui Daca tu erai, felicitari ) Nu am in cap chestii de genul asta, dar daca e vrun coleg de drum cu chef de joaca, ma bag Prima oara a fost albastra, dupa aceea a devenit alb - negru mat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Nu am in cap chestii de genul asta, dar daca e vrun coleg de drum cu chef de joaca, ma bag Prima oara a fost albastra, dupa aceea a devenit alb - negru mat nu erai tu, ala era verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Da' nu mai bine schimbati ora 19 cu 20? Mai ales ca vine vara si se intuneca la 22. Nu de alta, dar majoritatea ajung acasa pe la 20 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Da' nu mai bine schimbati ora 19 cu 20? Mai ales ca vine vara si se intuneca la 22. Nu de alta, dar majoritatea ajung acasa pe la 20 . Eu sunt somer, deci sunt ok si cu ora 20:00. Sper sa nu se intunece si sa nu ii mai vad R6 lui Costi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 eu abia vineri sau sambata imi scot mobra de la hibernare...vinerea asta va zic pass si va doresc asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 eu abia vineri sau sambata imi scot mobra de la hibernare...vinerea asta va zic pass si va doresc asfalt uscat Te asptetam vinerea viitoare atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Tocmai ce am descoperit sectiunea.Ma bag si eu cu RS-ul meu, stau in Ghencea, capatul lui 41. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Eu sunt somer, deci sunt ok si cu ora 20:00. Sper sa nu se intunece si sa nu ii mai vad R6 lui Costi Hmmm....nu este mare lucru de vazut: R6-2002, colorit standard rosu-alb......ce este frumos la ea sunt numarul si toba (Akrapovic) Da' nu mai bine schimbati ora 19 cu 20? Mai ales ca vine vara si se intuneca la 22. Nu de alta, dar majoritatea ajung acasa pe la 20 . Pai noi ne strangem la 19....dar nu a zis nimeni ca dupa 19 se inchid portile, puteti venii si mai tarziu!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Cine a mai fost pentru ITP la: SC CONCEPT CAR SERVICE VEST SRL Bd-ul. Timisoara nr. 76D, Sector 6, Bucuresti Ma intereseaza daca au fost probleme pentru tobe sport cu db-killer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Cine a mai fost pentru ITP la: SC CONCEPT CAR SERVICE VEST SRL Bd-ul. Timisoara nr. 76D, Sector 6, Bucuresti Ma intereseaza daca au fost probleme pentru tobe sport cu db-killer. Pe 24 Aprilie expira si al meu si aceiasi problema o am si eu....in cazul in care aflii ceva, te rog sa-mi spui si mie. Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Pe 24 Aprilie expira si al meu si aceiasi problema o am si eu....in cazul in care aflii ceva, te rog sa-mi spui si mie. Ms. Apelati cu incredere...este pe langa ant 1 sunati si va explica cum ajungeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Astept pareri despre ITP-ul asta.Stau la 50 m de el.Stiu si eu locuri unde sa fac fara griji.Ideea e ca e foarte aproape asta. Poate stie Bogmad mai multe ca vad ca a fost acolo.Poate a auzit ceva de tobe sport(cu db-killer). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Astept pareri despre ITP-ul asta.Stau la 50 m de el.Stiu si eu locuri unde sa fac fara griji.Ideea e ca e foarte aproape asta. Poate stie Bogmad mai multe ca vad ca a fost acolo.Poate a auzit ceva de tobe sport(cu db-killer). Daca e vba de cel de pe Tmisoara, luni a fost un prieten de al meu. In primul rand taxa este de 100 de lei, nu 80 cum precizeaza dansii si citez " restul cat doriti dumneavoastra " Astept pareri despre ITP-ul asta.Stau la 50 m de el.Stiu si eu locuri unde sa fac fara griji.Ideea e ca e foarte aproape asta. Poate stie Bogmad mai multe ca vad ca a fost acolo.Poate a auzit ceva de tobe sport(cu db-killer). Wawesh, te asteptam vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Hai ca incerc sa ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Hai ca incerc sa ajung si eu. Chiar asteptam sa postezi Simpson. Am vorbit noi prin toamna pana sa imi iau permisul, parca la Drumetu stai nu ? Daca nu poti la 7 e ok si 8, tot acolo ne gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Dar diseara ce faceti???....nu ne vedem la Billa in parcare, care vreti si puteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Dar diseara ce faceti???....nu ne vedem la Billa in parcare, care vreti si puteti? Asa ca ieri Costi ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Asa ca ieri Costi ? ) Aseara am terminat ambreiajul de montat..........in seara asta daca se mai anunta cineva.............hop si eu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Eu nu am cum sa ma misc cu mobra pana nu imi rezolv cu ambreiajul.As veni pe bicicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 (editat) Eu nu am cum sa ma misc cu mobra pana nu imi rezolv cu ambreiajul.As veni pe bicicleta Merge si asa.... Editat Martie 28, 2012 de costi_pci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Eu nu am cum sa ma misc cu mobra pana nu imi rezolv cu ambreiajul.As veni pe bicicleta Tot 2 roti sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Deci.....vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Deci.....vine cineva? Hai ma ca eu vin, dar nu veni cu idei de plimbare ca nu mai am gasolina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Ok...la 19 in parcare la Billa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Ok...la 19 in parcare la Billa See ya' there:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate