biancocelleste Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Ok,have fun in cazul asta...nu mai bat drumul pana acolo ( Multa caterinca pt a afla un raspuns ) Mai glumim si noi Kostine ca si asa e viata grea ... Eu unul am sa ajung ceva mai tarziu dar cred ca am sa va recunosc Mai ales daca vin INT6 sau Hyena, ca pe ei ii stiu cum arata Wow, sunt replyul 2000 pe topicul asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Si in cazul meu in care nu cunosc pe nimeni cum vreti sa va recunosc ? daca voi aveti casti si cagule e ok )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Si in cazul meu in care nu cunosc pe nimeni cum vreti sa va recunosc ? daca voi aveti casti si cagule e ok )) Dar colegii mai dau un semn, ceva ? Mie imi e usor sa trec pe acolo ca imi e in drum si la o adica, daca nu e nimeni ma duc la Sarmale Ar fi bine sa intre cineva care va fi la ora 8 acolo si sa ne spuna cum se va imbraca sau ceva de genul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Pai hai ca las eu nr de tel. 0766469055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 hai ca a iesit bine. 8 oameni prezenti e ceva:p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyG Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 hai ca a iesit bine. 8 oameni prezenti e ceva:p Eu am numarat 9... sa fi fost de la bere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Da 9 am fost. Voi cei 2 banditi, baiatul cu Fazer, Puiu, Costi, Eu, INT6, baiatul cu R1 si Hyena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Da 9 am fost. Voi cei 2 banditi, baiatul cu Fazer, Puiu, Costi, Eu, INT6, baiatul cu R1 si Hyena Imi pare rau ca n-am ajuns si eu. Ar fi fost un al treilea bandit. Da' nu-i timpul pierdut, ma repar eu. Drept "pedeapsa", promit sa dau un "rand". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Vezi ca e 9 lei berea la Azzuro, daca suntem tot 9 insi...do the math ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Vezi ca e 9 lei berea la Azzuro, daca suntem tot 9 insi...do the math ) ... si cu mine 10! Noi sa fim sanatosi, sa ne vedem cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 ... si cu mine 10! Noi sa fim sanatosi, sa ne vedem cu bine. 10 beri - 90 de lei. Ptiuuuu mai bine mi-i dai mie sa imi iau filtru de ulei si sa ii fac si schimbul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Cu mine iesi mai ieftin, berea nefiltrata e 7.5 lei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Tare cartierul Dr Taberei, se inghesuie lumea sa te cinsteasca ! one at a time, sirs ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 Si uite asa, s-a facut iar liniste in topicul nostru..Nu stiu ce ati mai facut voi, dar eu am deja 1 km la activ, pe anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 Si uite asa, s-a facut iar liniste in topicul nostru..Nu stiu ce ati mai facut voi, dar eu am deja 1 km la activ, pe anul asta Te asteptam pe tine sa spargi gheata! Eu am facut cam 50 de km. Momentan astept sa iau salariul si sa achiztionez cablul de ambreiaj, pentru moment. Mobra e la job cu bateria descarcata si cablul rupt. Asteapta la sfarsitul lui februarie schimbul de ulei+ filtru, filtru de aer, servisarea lantului, carburatia si frana pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bodao Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 50!!!!!!..... Da' ai ceva "foame" nu gluma....bv tie, nu eram decit putin invidios , sanatos sa fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 50!!!!!!..... Da' ai ceva "foame" nu gluma....bv tie, nu eram decit putin invidios , sanatos sa fi. Faceam eu si mai multi, dar daca s-a rupt cablul de ambreiaj Hai sa v azic o isprava..Ce inseamna sa nu ai motor: am stat dupa autobuzul de noapte la morarilor mai bine de o ora, abia am ajuns acasa. Hai cu primavara sa nu mai am emotii din astea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bodao Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 MDA.... am patit si eu ceva de genul, m-a vazut de departe si a schimbat nr de pe "firma".... a pus se retrage si a stins luminile inauntru...tul'.....hai cu caldura!!!! cata zapada, mama ei.......are cineva senila si schiu sa schimb si eu rotile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 La mine e lista mai scurta: cauciuc spate + filtru si ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 (editat) hai ca joi si vineri se anunta 8 si respectiv 9 grade... la TV a zis "ca de joi incepe primavara" Doamne ajuta!!!eu mi-am dat comanda de oglinzi pentru mobra... saptamana viitoare imi dau si de baterie si bujii si ma apuc de instalatia electrica LE: ah si era sa uit... ECHIPAMENT Editat Ianuarie 28, 2013 de Hyena986 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 La mine incarcat bateria (ca e mare lenea sa dai la kickstart) a da si obligatoriu manusi noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Poa' sa fie joi/vineri si 25 de grade, bani de cablu tot nu am! E ca dracu, sa vad cum ii dau niste curent ca mobra e la job... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bodao Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 sa venim sa te impingem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 sa venim sa te impingem? De impins pe pun pe colegele mele dragute si amabile, dar nu, nu va fi cazul. Ma gandesc sa iau bateria si sa o incarc acasa si apoi a 2-a zi sa o montez " gata incarcata ". Acum ma intreb daca am spus o idiotenie cat mine de mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate