SharaK Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 eu am o problema... mi-am luat casca si am ramas fara bani de benzina dar de bere ai bani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 (editat) la capitolul echipament stau foarte prost, adica lipsa... mi-a promis nea biancocelleste ca imi imprumuta o casca in caz de iesire cat despre capitolul Gume... stau aproape la fel de prost... spate 2000 fata 2005 carne mai au un pic dar eu stiu daca isi mai face treaba gumilasticul ala eu stiu ca se schimba cam la 4 ani... am bagat unghia in ele si erau destul de moi la cat de frig era afara... Care-i problema ta ? Nu ai casca deloc ? Poate rezolvam ceva. Ce masura porti, de obicei ? Sau masoara-ti bila si da de stire. As avea ceva de donat. Imi pare rau dar se pare ca-i prea tarziu Editat Februarie 6, 2013 de PoliBuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Alta viata cu cablu nou si original, fratilor! Parca nu mai mi se pare asa puturoasa motocicleta Eu sunt pro ieseala, dar daca o dau zilele astea ( am un potential cumparator ), cred ca am sa ma cinstesc cu nenea Banditrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Daca iesiti la o bere poate apar si eu, sa va cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Daca iesiti la o bere poate apar si eu, sa va cunosc Intre noi fie vorba, as prefera sa ies la bere! mai precis, sa dau si eu bontozaurul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Eu numai la bere pot sa ies Mobra e demontata... si oricum n-am asigurare, itp si... permis. Deci mai in neregula de atat nu am cum sa fiu... poate doar sa fi fost furata Ce-i un "bontozaur"? Ne auzim diseara, te sun cand iau tutunul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 dar de bere ai bani ? de bere exista intodeauna bani Care-i problema ta ? Nu ai casca deloc ? Poate rezolvam ceva. Ce masura porti, de obicei ? Sau masoara-ti bila si da de stire. As avea ceva de donat. Imi pare rau dar se pare ca-i prea tarziu Multumesc, se oferise si biancocelleste sa imi imprumute una dar mi-am cumparat La meteo zice o o sa fie nasol in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Eu numai la bere pot sa ies Mobra e demontata... si oricum n-am asigurare, itp si... permis. Deci mai in neregula de atat nu am cum sa fiu... poate doar sa fi fost furata Ce-i un "bontozaur"? Ne auzim diseara, te sun cand iau tutunul. Datorita varstei venerabile pe care o are, s-a ales si cu porecla asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Pai si la a mea atunci cum sa-i mai zic, Fosi(la)? Eu i-am zis Bloody Mery, ca e visinie si fostul proprietar ii zicea Maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Eu numai la bere pot sa ies Mobra e demontata... si oricum n-am asigurare, itp si... permis. Deci mai in neregula de atat nu am cum sa fiu... poate doar sa fi fost furata Ce-i un "bontozaur"? Ne auzim diseara, te sun cand iau tutunul. unde ziceai ca e parcata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 in sufragerie ) si am si caine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 tot in sufragerie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 pai da...dormitorul e cam mic ) piesele se spala la baie, rezervorul se clateste im cada...sufrageria plina de piese, suruburi si scule...chestii normale de altfel, nu? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 you have no idea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 trust me, I do un stander sau o capra, ceva sa pun sub motor sa-l ridic, are cineva sa dea imprumut pt o saptamana? vreau sa dau roata spate jos si nu pot fara ceva pe care sa stea mobra... daca e ok vremea, dau o fuga duminica la talcioc, poate gasesc ceva pe la vechituri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 iei o lada de bere... berea ne-o dai noua si lada o pastrezi sa ridici capra pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 ultimile lazi de bere pe care le-am vazut (erau goale) le-am ars in delta anul trecut sa scapam de tantari ) oricum nu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Se pare ca nu vom avea vreme de plimbare dar intr un fel e mai bine. De maine voi fi pieton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Ai dat "bontozaurul"? Ne vedem in seara asta? I've got you stuff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Maine facem actele Da, vin negresit. dau un beep cand sunt jos cel mai probabil pe la 6:15 , 6:20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Ai de asteptat atunci, la ora aia sunt inca in statie la autobuz la universitate Te sun eu cand ajung acasa, e cel mai sigur asa. Daca vrei, poti trece mai tarziu pe la mine, dupa 8, si bem si o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 ne auzim la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Ai de asteptat atunci, la ora aia sunt inca in statie la autobuz la universitate Te sun eu cand ajung acasa, e cel mai sigur asa. Daca vrei, poti trece mai tarziu pe la mine, dupa 8, si bem si o bere si noi restul..ce facem ? venim si noi la bere )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 si noi restul..ce facem ? venim si noi la bere )) Nici macar eu nu am fost. Am ramasa ne...baut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Pai nu am zis ca mergem duminica la berica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate