Camelya Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Macar cu o bere sa ma cinstiti ca v am animat putin topicul zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Mah da' nebuni mai sunteti...am urmarit toate discutiile voastre din ultimele doua zile dar nu m am bagat, eram sigur ca o dati la intors pana la urma si mi am zis sa v o furati numai voi:))) Nu v ati gandit si voi ca Ileana Cosanzeana nu sta pe forum ca sa fie plimbata ? Da sa lasam fata...ce facem, ne vedem inainte in cartier si dupa plecam impreuna la eventul de sambata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Acum ati ramas datori si de-o bere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 (editat) Eu zic sa o facem mascota grupului si sa nu va mai intalniti daca nu e si ea prezenta. Editat Aprilie 24, 2013 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Pt asta vreau salariu. E un job greu. Pana la urma la eventul de sambata s a anuntat cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudescu Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Pt asta vreau salariu. E un job greu. Pana la urma la eventul de sambata s a anuntat cineva? Adevarat, e super greu sa stai la masa si sa bei bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 (editat) Pt asta vreau salariu. E un job greu. Pana la urma la eventul de sambata s a anuntat cineva? mi-a soptit o vrabiuta ca are Costi R6 loc lisponibil pe motoreta sambata Bafta la mars, oameni buni, eu o sa mesteresc cu florentin la suzeta sa o facem bine Editat Aprilie 24, 2013 de biancocelleste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 mi-a soptit o vrabiuta ca are Costi R6 loc lisponibil pe motoreta sambata Grija mare la vrabiutele care soptesc....la majoritatea le pute gura!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 De citit pt cei ce pleaca la mare.... /index.php?/topic/694648-pozitia-radarelor-catre-litoral/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Corect corect.....vrabiutele nu vorbesc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 (editat) camelya ce faci iubito? vezi ca am rezolvat cu ataju l-am legat cu sarma bine bine io zic ca tine acum ca so rupe pe la 200 la ora nu e vina mea hai unde ne vedem? vezi ca l-am vopsit in roz special pt tine si am luat si o sticla de 2 litri de vin de tara sa bem pe drum ,te pup al tau flo si nu uita : TE IUBESC! flori n am m ai gasit era inkis peste tot Editat Aprilie 25, 2013 de florentinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Frumoasa poezie. O reciti des? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Bai, ce faceti cu topicul nostru ? Auzi tu, ne bate porumbul in geam, nu sunteti sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Bai, ce faceti cu topicul nostru ? Auzi tu, ne bate porumbul in geam, nu sunteti sanatosi pai ce, vecine, nu-i asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 pai ce, vecine, nu-i asa ? momentan e rapita ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 (editat) adica sa mergem cu camelya in porumb? Editat Aprilie 25, 2013 de florentinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 adica sa mergem cu camelya in porumb? Nu stiu, e treaba voastra..dar tare mi-e ca nu e fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Nu stiu, e treaba voastra..dar tare mi-e ca nu e fata este sigur fata ca am vb cu ea la tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 este sigur fata ca am vb cu ea la tel Ce norocosi sunteti voi ca gasiti fete carora sa le placa motoarele, eu trebuie sa ascund ca am mobra, sa sterg poze de pe profilul de facebook, etc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Ce norocosi sunteti voi ca gasiti fete carora sa le placa motoarele, eu trebuie sa ascund ca am mobra, sa sterg poze de pe profilul de facebook, etc ) dar de ce ? nu le plac motoarele? pe mine m au disperat numai cu motoru vrea poate nu le place motoru tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Iti cam place sa te joci cu focul si nu ok. Vezi k ai vb cu alta la tel ca nu ai nr meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 nu am mai intrat pe topicul asta de cativa ani, probabil nu mai sunteti aceiasi din 2006,2009. intr-o vreme veneam si eu la parc. ideea e asta: /index.php?/topic/694323-cine-vine-in-vizita-la-niste-copii-amarati/page-2&do=findComment&comment=3422902 daca sunteti doritori sa participati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Iti cam place sa te joci cu focul si nu ok. Vezi k ai vb cu alta la tel ca nu ai nr meu ba il am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 ba il am cocos, am valve sunt d alea universale de masina ) si acum on topic: lasa fata in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate