Little Brother Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Cu Dual Tours am o experienta extrem de trista: Am comandat si platit integral in data de 3 iulie!!!! o galerie de evacuare si 2 semeringuri de virago. Termenul de livrare mi s-a spus ca este in jur de 30 zile. OK. Dupa o luna si o saptamana am sunat prima data. Nu au venit. Dupa inca o saptamana, la fel. A treia saptamana deja ma enervasem, nimeni nu stia nimic de piesele mele, daca vin, cand vin, cat intarzie, NIMIC. Ce s-o mai lungesc, au trecut 3 luni ieri de cand am platit piesele si nu le-am primit. Cei de la Dual Tours dau vina de fiecare data pe cei de la Yamaha Romania, ca ei au trimis comanda si acum asteapta, ca nu pot face mai mult. Problema cea mare e ca nu am de unde sa le iau, si deja am pierdut 3 luni, ca sa mai le comand in alta parte inseamna probabil sa ma dau prin noiembrie cel mai devreme. Desi cunosc o persoana care a comandat aceeasi piesa cu doua luni inaintea mea, tot la Dual Tours, si a primit-o in cele 30 zile promise, probabilitatea ca ce mi s-a intamplat mie - si mi se intampla in continuare - sa se intample si altora, este foarte mare. Mai ales ca cei de la magazin nu au parut afectati de chestia asta niciodata, nici macar acum nu par in vreun fel deranjati de faptul ca un client ii suna de atata timp saptamanal, sa aiba bunul simt sa afle de la cei de la Yamaha pe care tot dau vina, ce se intampla cu nenorocitele alea de piese. Pentru asta exista www.anpc.ro. Te duci frumos si completezi formularul de reclamatie online. Atasezi cat mai multe acte scanate ca sa aiba oamenii aia ceva la mana. Astepti cam 1 saptamana pana te va suna cineva sau iti va trimite o scrisoare de la OJPC sa iti spuna ce s-a constat la fata locului. De obicei te suna. Fie iti zice sa mergi sa ridici banii, fie ca le-au dat o amenda lu aia de nu o a mai faca asa ceva in veci, fie sa mergi peste 5 zile lucratoare la ei sa iti ridici produsul.. oricum, e bine. Crede-ma, e testata! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zmu Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) Salut, O harta virtuala a furnizorilor de servicii moto gasiti AICI. Scopul nostru este ca anul acesta sa completam harta cu absolut toti furnizorii din Bucuresti si cu cea mai mare parte a celor din provincie. In curand utilizatorii isi vor putea crea trasee de calatorie pe care le vor putea descarca si pe GPS Enjoy Editat Iunie 26, 2008 de zmu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xcite Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 am o mare rugaminte...: poate sa-mi spuna cineva unde gasesc casti ARAI in Bucuresti (din magazin nu la diversi) ????? multumesc anticipat!!! Incearca aici , stiu sigur ca au http://www.motorunu.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 CINE IMI ADUCE SI MIE MOTORUL ASTA http://www.moto.it/usato/usato02.asp?page=...amp;IDANNUNCIO= DACA STITI PE CINEVA CARE ADUCE MOTOARE DIN ITALIA SI PUTETI SA IMI FACETI LEGATURA SAU MA PUTETI AJUTA INTR-UN FEL DAU DE beer.gif TEL: 0752447970 SAU 0752447971 SAU septimiu_21 ID mexicanwave.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) am auzit ca ar fi un paula's biker in Bucuresti! am auzit bine? stie cineva unde e(daca e)? Editat Iulie 1, 2008 de snowstorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda_c Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 am auzit ca ar fi un paula's biker in Bucuresti! am auzit bine? stie cineva unde e(daca e)? POPA NAN NR 30 http://www.paulas-bikershop.com/catalog/index.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cechevara Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Mai ai nevoie de garaj? pe aleea Parva! Asta observ ca nu a fost: MotorTeam Adresa: Str. Bolidului 8A, Sector 6, BucureÂşti România LOCATIA PE HARTA PS: Folositi harta asta pt a genera link cu locatia, mult mai simplu si eficient. Doar apasati Genereaza Link cand sunteti cu intersectia liniilor rosii pe tinta si copiati link-ul dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucusportivu Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 salut, plec de Paste o sapt pana in Roma si mi ar prinde bine dak cineva mi ar spune o zona pe unde as putea gasi mazine moto(echipament,accesorii...etc) ms anticipat id de mess:"cucusportivu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1CFOR Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 UPDATE OCT2009: dual motors din ghencea nu mai e, la fel si MotoBoom de la BGS Apaca. Am fost eu sa vad care e treaba si nici urma de ele. MotoBoom am inteles ca s-a mutat undeva pe Viilor. are cimeva mai multe informatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Motoboom SRL -> transformat in Schumoto SRL www.schumoto.ro DualTours -> mutati in Pipera - www.motociclete.com.ro Motoadventure -> mutati in Sos Viilor 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) Inter Motorcycle mutat din Dorobanti in Pipera, Sos Pipera 48, Hangar 5, Sector 2, 020112 Bucuresti http://www.honda-bikes.ro/contact.php Este fix langa Dual Tours. Editat Octombrie 7, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 paula`s biker shop pe popa nan NU MAI E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teddy.tanase Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 nu prea mai e nimic )) honda a dat faliment, nu mai e nici in pipera, nici pe bdul timisoara, era unul pe eminescu ce parca scorpions az, dar s-a inchis, mai e doar langa stadionul dinamo care nu e chiar f ieftin si mai e valabil cel de la unirii, louis.de spre tineretului cum iesi din pasaj de la unirii pe partea dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dbrian Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 nu e chiar o harta, insa poate ajuta http://brianro.serveblog.net/category/motociclete/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Ce magazine cu profil moto mai sunt in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 (editat) Ce magazine cu profil moto mai sunt in Bucuresti? My Moto in Targul vitan si Cotroceni KTM, Kawasaki, Yamaha (Dual Tours) - toate pe Pipera Kronau Moto intre Unirii si Budapesta (parca Dimitrie Cantemir ii zice bulevardului ala) Motor Team pe Bd. Timisoara Elf Workshop - Sos. Oltenitei la intrarea in Popesti Leordeni Moto Boom* in Baicului ATV Rom* vizavi de OMV-ul de pe Calea Calarasi ATV Rom la targul Vitan K&Log Yamaha la intrarea pe autostrada A1 MotoDynamics Yamaha pe centura intre DN1 si Mogosoaia Moto Adventure pe Sos. Viilor Astea mi-au venit acum in minte... *) nu stiu sigur daca s-au inchis sau inca sunt ok Editat Iulie 17, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Mai e si Scorpio AZ - pe Barbu Vacarescu, langa La Mama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Mai e si Scorpio AZ - pe Barbu Vacarescu, langa La Mama. da mai este dar acu ceva vreme nu prea mai aveau cine stie ce produse pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 My Moto in Targul vitan si Cotroceni KTM, Kawasaki, Yamaha (Dual Tours) - toate pe Pipera Kronau Moto intre Unirii si Budapesta (parca Dimitrie Cantemir ii zice bulevardului ala) Motor Team pe Bd. Timisoara Elf Workshop - Sos. Oltenitei la intrarea in Popesti Leordeni Moto Boom* in Baicului ATV Rom* vizavi de OMV-ul de pe Calea Calarasi ATV Rom la targul Vitan K&Log Yamaha la intrarea pe autostrada A1 MotoDynamics Yamaha pe centura intre DN1 si Mogosoaia Moto Adventure pe Sos. Viilor Astea mi-au venit acum in minte... *) nu stiu sigur daca s-au inchis sau inca sunt ok Am uitat, dar updatez acum... MotoRacingZone pe Bd. Energeticienilor mai sunt magazinele din complexul AXA de pe cheiul Dambovitei (oarecum vizavi de targul Vitan) - astea-s mai mult service-uri, nu stiu ce echipamente si accesorii au la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariand Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 mai este unul pe bd. Abatorului, pe la jumatatea cestuia, sens de mers dinspre Calea Vacaresti spre Splaiul Unirii si inca unul doar cu piese pentru reparatii si maintenanta pe Calea Vacaresti, ultimul bloc inainte de posta (pe dreapta) pana in Piata Timpuri Noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 (editat) mai este unul pe bd. Abatorului, pe la jumatatea cestuia, sens de mers dinspre Calea Vacaresti spre Splaiul Unirii si inca unul doar cu piese pentru reparatii si maintenanta pe Calea Vacaresti, ultimul bloc inainte de posta (pe dreapta) pana in Piata Timpuri Noi Ala de pe calea vacaresti il recomanda, Bepa Gruop, vedeti pe google. Si on topic, vedeti pe pagina forumui vecin ca este o harta cu magazinele mai mari din bucuresti cu harta cu tot. Editat Octombrie 17, 2012 de mumulescu4you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_2p Postat Decembrie 24, 2016 Share Postat Decembrie 24, 2016 Salut, Dezgrop un topic vechi dar inca util cu o harta foarte smechera cu magazine si service-uri moto organizate in functie de locatie. https://www.extremeaddict.ro/featured/harta-magazinelor-cu-profil-sportiv-din-romania.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Decembrie 24, 2016 Share Postat Decembrie 24, 2016 Se vede ca esti nou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topcrosstcs Postat Ianuarie 3, 2017 Share Postat Ianuarie 3, 2017 RAMS Motorsport, Traian 20, Otopeni, IFProgramari moto: 0733.337.267 / Alex Info suplimentar pe service.rams21.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 In afara reprezentantelor, pe unde mai gasiti piese Honda, Suzuki etc. OEM ? Aici ma refer la producatorul original, nu aftermarket premium si vandut ca original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate