cipone Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 motochocaentunel.mpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 lasa ca asa le trebuie.... se vede ca erau pe sens interzis... se pot vedea semafoarele verzi pe ambele benzi la intrarea in tunel... si mai mult... erau si urmariti de politie... inconstienti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 unu nu avea casca ? cand ma uit cum a zburat in aer cel cu casca ma gandesc ce noroc a avut ca a scapat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Exista si varianta mai lunga in care spune ca tipul e infractor si incerca sa scape. Totusi ma mir ca se ridica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduche Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 nu poti sa sti sigur in ce stare erau. poate in prima faza s-au ridicat alimentati de spaima cu girofaruri din spate ,da cine stie ce rupturi aveau inauntru. Cam tare impactul sa nu isi rupa chiar nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Intr-o prima faza pot spune ca soferul a avut bulan de BULAN pentru ca cel cu masina neagra s-a oprit, altfel ii facea capul afis. Poate aproape la fel de bulanos a fost si pasagerul dupa acel test de lansare pe orbita scapat de sub copntrol sau decolare nereusita, nici nu stiu cu sa-i zic, putea sa pice-n cap si-si rupea gatul ca sa zic asa, poate la cap il proteja cat de cat casca. Aproape sigur au amandoi hemoragie interna, coaste rupte, tot tacamul, iar astronaucul precis are si ceva oase rupte pe la picioare (ma mir ca a scapat cu coloana intreaga ). Poate gresesc, dar la cat de violent a fost impactul ... Ca si om sper sa fie OK cei doi , dar tot ca si om sper sa fie pedepsiti daca intradevar erau infractori si incercau sa scape. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 se ridica si merg .. nu ai ce fracturi sa ai grave daca mergi. capetele sunt intregi, coloanele la fel. picioarele nu au fracturi de femur sau fracturi duble. articulatiile nu sunt rupte.. ce vrei mai mult ? daca au hemoragie interna ? foarte posibil dar pe afara arata perfect si faptul ce unu merge iar celalat fuge arata ca oasele sunt ok .. coastele daca sunt rupte nu au perforat plamani sau ceva.. .oricum sunt extrem de norocosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Mooooaaaaa....cum au zburat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burton Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 vaiii ce dobitoc...) frate dar avea loc cel putin 1m sa treaca printre masini..cum dreq sa intre ca berbecu in aia:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 cred ca e prea tarziu pentru mine .. nu vad nimica in filmuletz.. ma duc sa ma culc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 eu zic ca motorul a fost furat si .....politzia il urmarea....si ala era un incepator de pe motor cum dracu sa nu vada masina....??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 NU e de ras .....dar e pisul dupa lume cum o ia aia la sanatoasa ... mai ales gesturile taximetristului Domane ce boala am pe ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 ala cu casca e lovit rau deabia se taraste nu e funny ( nu avea cum sa vada masina pt ca venea din pasaj .... mi-ar fi placut sa treaca ei printre masini si sa se faca praf politia ) =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 ala nu cred ca era motociclist de profesie ci mai degraba unul care a furat un motor, daca mergea printre benzi nu avea nici o problema si scapa si de politie, dar ala vad ca s-a blocat pe frana spate si s-a dus direct in taxi, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Ciudat, groaznic dar si in acelasi timp amuzant!! Totusi nu intzeleg de ce nu a intrat printre cele 2 masini care veneau din fatza??? Era foarte simplu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Ciudat, groaznic dar si in acelasi timp amuzant!! Totusi nu intzeleg de ce nu a intrat printre cele 2 masini care veneau din fatza??? Era foarte simplu!! Ca poate nu avea loc sau era n00b ? Oricum, dupa un asemenea impact, s-o fii ridicat el de spaima ca e politia pe urmele lui, dar cred ca avea mai toate sparte prin el, nasol ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 eu zic ca motorul a fost furat si .....politzia il urmarea....si ala era un incepator de pe motor cum dracu sa nu vada masina....??? e posibil sa nu fi vazut traficu care vine din cauza ca iesirea din tunel se face printr-o... rampa normal .. La un moment dat motoristul incepe sa faca usor stanga-dreapta , inainte ca masina sa apara in cadrul camerei, insa motoristul a vazut-o , si face stanga-dreapta , indecis fiind pe ce parte sa o ocoleasca. Greseala de incepator, si panica te cuprinde, facand loc greselilor. Io, daca as fi alergat de Politie, iesind dintr-un tunel cu sens unic, io nepurtand casca si fiind si pe contrasens....... ash ........ mai bine sa nu ajung in situatia aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 urat filmuletz... da' la ce se gandea ala care conducea motorul?! da-i in "byp" de gabori... ii fac eu , nu?! se cam vede ca e incepator... cum dreaqu sa o iei pe sens unic?! de-asta tre sa faci scoala de motocicleta macar sa nu intri pe sens unic... pacat de oasele si organele interne ale tipilor, da' nu stiu la ce te puteai astepta....viteza+incepator+fara casca +politia dupa tine... inconstienti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 dureros si amuzant... sper sa nu aiba nimic grav...si nici garda sa nu ii fi prins...dar nu cred au atit noroc... oricum...ca idee...cind te fugareste garda in trafic meri intre benzi...ca sa te poti strecura...nu conteaza ca esti pe sens invers...asta nu tine de scoala de soferi...ci de spirit de orientare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate