popa84silviu Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 cu ce pot izola niste fire de la senzorul de la aprindere (sa reziste la uleiul cald ) firele s-au crapat si fac scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Cu poxipol dar sa le tii in pozitia in care se vor monta si sta pe carter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popa84silviu Postat Martie 11, 2007 Autor Share Postat Martie 11, 2007 DA rezista la temperatura ? Ai incercat sau ai vazut pe careva care o facut lafel si o tinut ? Oricum merci mult pentru sfat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 din experientele unora, pot spune ca poxipol/poxilina rezista la cald. stiu un caz in care s-a lipit capacul lateral la un DR, si pe cineva cu carterul lipit tot cu ceva de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Tine Poxipol. Eu aveam o fisura pe capacul de la magnetou si am aplicat Poxipol transparent. E absolut ok, nu se vede si rezista. Dar mare atentie: neaparat trebuie mai inainte curatata suprafata (cu diluant sau degresant) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Tine Poxipol.Eu aveam o fisura pe capacul de la magnetou si am aplicat Poxipol transparent. E absolut ok, nu se vede si rezista. Dar mare atentie: neaparat trebuie mai inainte curatata suprafata (cu diluant sau degresant) care este importanta acestor cuvinte? daca se vede, ce? important este sa nu se atinga intre ele sau de capac... uleiul nu conduce.... poxipolul transparent ajuta... nu cred ca se topeste... poti folosi si silicon transparent, de-ala de facut acvarii... dar ai rabdare se sa intareasca calumea.... ala se face precum cauciucul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Cand spun ca nu se vede, ma refer la partea estetica. Eu l-am folosit pe componente exterioare, iar pentru mine conteaza destul de mult sa arate ingrijit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Cand spun ca nu se vede, ma refer la partea estetica. Eu l-am folosit pe componente exterioare, iar pentru mine conteaza destul de mult sa arate ingrijit. ok, i get it. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Varnesuri (tuburi) de diverse diametre termocontractile sau varnesuri siliconice (gasesti la magazinele de elecronice de la maica domnului) sau daca o sa cumperi din metro orice plafoniera sau lampa ar trebui sa contina si niste furtunase din material rezistent la temperaturi mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate