bamsee_tgv Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Am gasit un tip care si-a construit far de motocicleta cu leduri. Ma gandesc la aceeasi idee pentru proiectoare( fara ledul de mare putere din centru). Iesi mult mai ieftin daca ti le construiesti singur. link-ul: http://ecomodder.com/forum/showthread.php/...light-6514.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 am dat azi comanda de cauciucuri haidenau, din pacate nu au in stoc decat k60 pt roata fata, k76 nu era in stoc si vine in 2 saptamani. cred ca o sa pun Katoo t-ul sh care il am acum de proba si apoi poate comand k76 sau Karoo T vom vedea. Mesaj completat rockere vrei xenon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 rockere vrei xenon? Baga un pret asa ca pentru mine si daca-mi convine, facem targul. Oricum ma bucur ca ti-ai comandat cauciuc pt fata, iar pe spate, zic eu, o sa fi foarte multumit de Karoo T, crede-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 oscilez mult intre k76 si karoo T nu stiu care o sa imi trebuiasca mai mult. ma gandesc ca nu fac atat de multi km pe an ca sa merite k76. dar nici atat de mult off-road nu fac ca sa merite karoo T chiar e o dilema grava si pretul chiar nu e important. avem asa k76 - 23000km - offroad subtire rau Karoo T - 12000 km - offroad cat cuprinde. voi ce ati alege si dc? Mesaj completat Baga un pret asa ca pentru mine si daca-mi convine, facem targul.Oricum ma bucur ca ti-ai comandat cauciuc pt fata, iar pe spate, zic eu, o sa fi foarte multumit de Karoo T, crede-ma. te intrebam ca am vazut ca iai cerut pret lui Luigi nu-l dau pe al meu ca nu am bani sa-l schimb Mesaj completat Aline unde te duci vara asta in concediu? Noi s-ar putea sa nu mai mergem in turcia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 (editat) te intrebam ca am vazut ca iai cerut pret lui Luigi nu-l dau pe al meu ca nu am bani sa-l schimb Mesaj completat Aline unde te duci vara asta in concediu? Noi s-ar putea sa nu mai mergem in turcia. Da, m-am interesat acum ceva timp de xenon, sa stiu asa in mare, un pret la el. Cat despre concediu, nu suntem inca hotarati, desii Maia opteaza pentru o tura Serbia-Muntenegru-Croatia-Ungaria, eu as vrea in Alpi. Insa vom vedea ce alegem pana la urma. Deocamdata ma gandesc doar la concediul de Pasti, prin Bucovina, Maramures, Apuseni, circa 1600 km in 4-5 zile. Cam acelasi traseu ca si cel de anul trecut, pe care l-am strabatut impreuna cu Fotok. In legatura cu cauciucul spate, daca ar fi dupa mine as lua unul Karoo T, tinand cont ca pe fata o sa ai tot unul cramponat si mai ales stiu cum se comporta Karoo-ul atat pe asfalt cat si pe off. Karoo rulz! Editat Februarie 1, 2010 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Da, m-am interesat acum ceva timp de xenon, sa stiu asa in mare, un pret la el.Cat despre concediu, nu suntem inca hotarati, desii Maia opteaza pentru o tura Serbia-Muntenegru-Croatia-Ungaria, eu as vrea in Alpi. Insa vom vedea ce alegem pana la urma. Deocamdata ma gandesc doar la concediul de Pasti, prin Bucovina, Maramures, Apuseni, circa 1600 km in 4-5 zile. Cam acelasi traseu ca si cel de anul trecut, pe care l-am strabatut impreuna cu Fotok. In legatura cu cauciucul spate, daca ar fi dupa mine as lua unul Karoo T, tinand cont ca pe fata o sa ai tot unul cramponat si mai ales stiu cum se comporta Karoo-ul atat pe asfalt cat si pe off. Karoo rulz! ya zi in ce perioada ai de gand sa merg poate reusesc sa ma eliberez si eu. te duci singur sau cu maia? in vara si eu as vrea alpi. sa vedem daca vrea si jumatatea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Am gasit un tip care si-a construit far de motocicleta cu leduri. Ma gandesc la aceeasi idee pentru proiectoare( fara ledul de mare putere din centru). Iesi mult mai ieftin daca ti le construiesti singur. link-ul: http://ecomodder.com/forum/showthread.php/...light-6514.html Faine proiectoare. Daca tot te apuci sa faci 2, poate reusesti sa faci 4, din care 2 de mare putere. Mi le-as monta fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 (editat) ya zi in ce perioada ai de gand sa merg poate reusesc sa ma eliberez si eu. te duci singur sau cu maia? in vara si eu as vrea alpi. sa vedem daca vrea si jumatatea mea Cavalere, tura de paste, o sa fie cam in perioada 2-6 aprilie. Iar Pastele, ne va prinde undeva in Bucovina sau Maramures. Asa ne-a prins si anul trecut si a fost super fain, cu traditii si bucate traditionale maramuresene, un mai vorbesc de horinca, Fotok stie Ca suma de bani, eu zic ca un 600 lei, vor ajunge pentru fiecare motociclist. A, si era sa uit, o sa merg singur, caci Maia lucreaza de Paste (la ei in perioada sarbatorilor, de Craciun si Paste, nu are voie sa-si ia nimeni concediu, in rest oricand, asa e politica firmei). Apropo, din cate am vorbit cu Fotok (poate vin si Ottilo si Levente), s-ar mai baga si anul acesta la o asemenea tura. Mai tin sa mentionez ca vom sta doar la pensiuni si case agroturistice. Ce zici, te bagi? Referitor la Alpi, daca ne convingem consoartele, poate facem tura impreuna. Mai vedem. Editat Februarie 2, 2010 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Cat despre concediu, nu suntem inca hotarati, desii Maia opteaza pentru o tura Serbia-Muntenegru-Croatia-Ungaria, eu as vrea in Alpi. Insa vom vedea ce alegem pana la urma. De ce nu amandoua? Pana la urma, ce drum e mai frumos spre Alpi decat prin Muntenegru? Pe Ungaria e goana, dar pentru cateva zile in plus, ai parte de ceva mult mai frumos. Depinde ce-i drept si de cat timp dispuneti si de cate ore de mers puteti indura. Noi asa am facut acum 2 ani... am mers la pas pana in inima Dolomitilor, pana dincolo de Stelvio (link). Deocamdata ma gandesc doar la concediul de Pasti, prin Bucovina, Maramures, Apuseni, circa 1600 km in 4-5 zile. Cam acelasi traseu ca si cel de anul trecut, pe care l-am strabatut impreuna cu Fotok. Suna frumos, dar de ce nu va pastrati pentru luni cu temperaturi mai blande si natura mai inverzita? Bine, dupa o iarna intreaga, o sa fie ok oricum... Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 linx-ul m-a bagat in boala cu calatoria ta... Mesaj completat mi-am comandat karoo T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 mi-am comandat karoo T Pergect Mesaj completat De ce nu amandoua? Pana la urma, ce drum e mai frumos spre Alpi decat prin Muntenegru? Pe Ungaria e goana, dar pentru cateva zile in plus, ai parte de ceva mult mai frumos. Depinde ce-i drept si de cat timp dispuneti si de cate ore de mers puteti indura. Noi asa am facut acum 2 ani... am mers la pas pana in inima Dolomitilor, pana dincolo de Stelvio (link). Suna frumos, dar de ce nu va pastrati pentru luni cu temperaturi mai blande si natura mai inverzita? Bine, dupa o iarna intreaga, o sa fie ok oricum... Te inteleg perfect Florine, insa nu o sa am nici banii necesari unei calatorii asa lungi (Serbia-Muntenegru-Croatia si inclusiv Alpii Austrieci si Italieni), cat nici timpul (o sa am nevoie de 2-3 saptamani la dispozitie pt asemenea calatorie). De aceea o sa ma multumesc doar cu o parte, vom vedea, oricum e bine si asa decat deloc. In legatura cu tura de Pasti, e mai misto, caci vom vedea si anumite traditii pascale, specifice locurilor. De aceea am si ales aceasta perioada. Iar vremea pt mine nu e un obstacol, mai ales ca vom dormi la pensiunui. Hai primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 eu cred ca as avea de unde sa rup 2 saptamani poate chiar 3, dar claudia nu poate. oricum anu asta as vrea o astfel de tura. Serbia-Muntenegru-Croatia sau Alpii Austrieci si Italieni. ne gandim si mai studiem. inca mai am de lucrat sa o conving pe claudia ca e naspa in turcia, unde oricum eu ma duc cu motoru si ea cu avionu ea vrea cazare la 5 stele 6-7 nopti de relaxare totala. eu vreau sa ma duc calare pe mobra 3 zile dus vreo 4 intors plus 7 nopti cazarea mi-au iesit vreo 4000km maxim, localitatea tintita fiind Bodrum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Pergect Mesaj completat o sa ma multumesc doar cu o parte, vom vedea, oricum e bine si asa decat deloc. Chiar nu e cazul sa o spui cu regret, ca doar sunt atatea de vazut si facut, oricare varianta ati alege-o. As colinda regiunile alea o vara intreaga si nu m-as plictisi. eu cred ca as avea de unde sa rup 2 saptamani poate chiar 3, dar claudia nu poate. oricum anu asta as vrea o astfel de tura. Serbia-Muntenegru-Croatia sau Alpii Austrieci si Italieni. ne gandim si mai studiem. inca mai am de lucrat sa o conving pe claudia ca e naspa in turcia, unde oricum eu ma duc cu motoru si ea cu avionu ea vrea cazare la 5 stele 6-7 nopti de relaxare totala. eu vreau sa ma duc calare pe mobra 3 zile dus vreo 4 intors plus 7 nopti cazarea mi-au iesit vreo 4000km maxim, localitatea tintita fiind Bodrum. Vroiam sa te intreb de ce zici ca pica Turcia (care se pare ca e la mare cautare anul asta, btw). Bag seama ca tu ai aceeasi problema pe care o am si eu Dar daca picati la pace pana la urma, e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 vreau sa pice turcia pt ca nu imi surade ideea de a merge acolo sa stau 7 zile cazat in acelasi loc. Mesaj completat mi-a venit cauciucul. surpriza este ca este M+S desi la ei pe site nu scria asta. sper sa nu afecteze prea mult durabilitatea. o sa pun diseara poze reale Mesaj completat poze cu anvelopa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 poze cu anvelopa Uau... Spor la arat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 stai sa vezi spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 mi-a venit cauciucul. surpriza este ca este M+S desi la ei pe site nu scria asta. sper sa nu afecteze prea mult durabilitatea. o sa pun diseara poze reale Mesaj completat poze cu anvelopa Brici Cavalere, putem pune de-o tura. De Pasti, calare pe motoare prin tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Florine tu unde ti-ai schimbat si echilibrat rotile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 stai sa vezi spatele Anvelopa ta spate cu anvelopa mea spate, sunt gemene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Brici Cavalere, putem pune de-o tura. De Pasti, calare pe motoare prin tara stai ca poate intai ajung la bikes on ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 stai ca poate intai ajung la bikes on ice Mai bine, acum ai cu ce. Te astept pe 19, anunta-ma daca vei veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 mai e ceva timp pana atunci asa ca inca nu e sigur dar vom vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Florine tu unde ti-ai schimbat si echilibrat rotile? Intr-un garaj in Chitila, la doua statii de Podul Constanta. Nu mai stiu cum le zice, dar ii gasesti pe unul din topicurile de pe forum. Baietii erau la inceput insa aveau aparate si bunavointa. Parca 30 de lei cu roata in brate si 45 cu tot cu dat jos de pe mobra, nici nu mai stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 ei sunt ? vulcanizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 ei sunt ? vulcanizare Ei sunt, da. Si daca nu ii gasesti (poate sunt in concediu de iarna) poti incerca cu programare telefonica la Anverom, in Militari, putin dupa Valea Cascadelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate