dromamobilu Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Aha. Am inteles. Oricum am ramas odata fara benzina, eu ma asteptam sa se aprinda ceva bec in momentul in care trec pe rezerva si......nu s-a aprins ca nu era. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 TDM-istii din Bucuresti sunt asteptati miercuri 13 februarie, orele 18,30-19 la Curtea Berarilor pentru un ultim brainstorming pe tema alegerii locatiei din Parcul Natural Apuseni, unde va avea loc Intrunirea Nationala TDM Romania din acest an. Hai cu ideea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chonty Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Pentru un ultim breinstorming este vreme destula. Care a mai iesit la o dezmorteala....sau e preferabil caldurica de acasa ? Ca doar nu ne-a adusa barza ...ca altfel eram aerieni. Ha ha ha....da acuma gata cu gluma. De ce un ultim brainstorming...ca pana la intrunire pot aparea variabile chestiuni si situatii ...si te poti afla in chestiunea ca ai promis ca ajungi ...si ....dezamaire....nu mai poti ajunge din varii motive. Ia mai postati aci care cum sta cu mobra gata de drum sau mai bine..care e mai indraznet si a iesit pe drum si nu e plangacios de vremea mai rece. WTF ...erau zile peste 10 Gr Celsius...daca e pana acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Eu am vazut 2 tdm-uri in primul weeckend din luna asta undeva pe la Banesti. Nu stiu cine era... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Pentru un ultim breinstorming este vreme destula. De ce un ultim brainstorming...ca pana la intrunire pot aparea variabile chestiuni si situatii ...si te poti afla in chestiunea ca ai promis ca ajungi ...si ....dezamaire....nu mai poti ajunge din varii motive. Pentru simplul motiv ca anul acesta, fiind intrunire internationala, tre' sa fim mai bine organizati, sa avem cazarea pe care o promitem, sa fie conditii, etc. Asa ca, anul acesta va fi lista cu cei care anunta ca vin si se va plati cazarea inainte. Pe acelasi tipic pe care organizeaza vesticii. Nu avem cum sa solicitam 20 de camere pentru cazare si sa ne trezim ca sunt doar 10 platitori. E o chestie mai dificil de inteles pentru noi, dar cu care ne vom obisnui in timp, asa cum au facut-o, la vremea lor, si italienii, si nemtii, si francezii...Printre altele e vorba despre cat de puternica poate fi o promisiune, de a te implica intr-un proiect, de a respecta niste detalii si de a-ti asuma responsabilitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Multumesc baieti ... cu ottoMan trebuie sa vorbesc despre alte piese , galeriile de admisie ,cred ca se cheama piesele de cauciuc dintre carburatoare si motor...dar pe luna viitoare ca acum sunt cam stramtorat ... asa si galeriile dintre filtru de aer si carburatoare dar pt astea trebuie sa ma mai consult cu mecanicosul meu Trebuie schimbate si alea dintre filtru de aer si carburatoare daca nu au fost schimbate niciodata. O sa iti rogi moartea sa bagi pe carburatoare carcasa de la filtru de aer daca o scoti... era 100 ron bucata acu vreo 3 ani. Si daca iti comanzi gumele dintre motor si carburator, ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Eu le-am luat de aici anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Da, dar de la Patrick le iei OEM aproape la pret de after-market. Sau, daca vrei afte market, macar esti sigur ca-ti aduce ce-ti trebuie! Pentru TDM-istii bucuresteni : nu uitati ca sunteti solicitati la o sesiune de brainstorming pe tema locatiei pentru intrunirea nationala de la Padis. Intalnirea va avea loc joi 21 februarie 2013, tot la Curtea Berarilor, incepand cu ora 19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Dap...sunt iar in delegatie...sry baieti Sa beti o bere si pt mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Dap...sunt iar in delegatie...sry baieti Sa beti o bere si pt mine... S-a amanat pt vineri sau sambata. revenim cu vesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tdm_mihai Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Salut, a modificat cineva saua la 3vd? vreau sa inalt locul pasagerului. daca a modificat-o cineva va rog sa ma sfatuiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 A mea cred ca e un pic modificata, dar nu f mult. Pt. ceea ce iti doresti tu si am facut eu pe vremea cand aveam pegaso, recomand userul Darian. E posibil sa fie un picut cam aglomerat acum, insa pretul e ok si iese f bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Saua mea a fost modificata in zona locului din spate pentru ca pasagera mea solicita ceva mai mult confort. Saua a fost latita si i s-au mai adaugat si straturi de burete. Deci, acum, este mai mare ca suprafata, mai groasa si mai comoda. Lucrarea a fost facuta de Darian. Uite cateva poze, dar nu stiu daca te ajuta prea mult Poza 1 Poza 2 Poza 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Frumoasa foc saua...cat a costat modificarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 270 lei cu tot cu broderia TDM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 SUPER a iesit saua! Cum a rezistat in timp? PS: apropo de Vadu, maine cred ca o tai iar cu bicicleta pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 si eu trebuie sa retapitez seaua, numai ca tre sa vad cu ce sa acopar motocicleta in zona respectiva pana e gata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 SUPER a iesit saua! Cum a rezistat in timp? PS: apropo de Vadu, maine cred ca o tai iar cu bicicleta pe acolo! Pai abia face doi ani...deocamdata a rezistat foarte bine... Foarte frumos la Vadu! Merita sa tot mergi p-acolo...Acum nu-mi dau seama cum e din punct de vedere al ecosistemelor existente in timpul verii, dar, oricum, locurile sunt superbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Trebuie sa imi caut carnetul de elev de prin facultate (cica-s biolog, dar sper sa nu se prinda ca nu mai e vizat de ceva ani ), pana acum nu am m-am intalnit cu astia de la garda de mediu, dar am inteles ca sunt fomisti de la o vreme... si nici nu prea imi e clar cum e cu accesul (nemotorizat bineinteles ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 N-ai treaba cu ei. Mai ales daca esti pe bicicleta. Io i-am intalnit in vara si eram pe mobra. Am crezut ca ma vor opri, dar au fost de gashk : s-au dat la o parte si mi-au facut loc sa trec (pe grindul Chituc e cam dificil cu circulatia cand se intalnesc doua vehicule, chiar daca unul dintre acestea e mobra; la fel si la depasiri). ATENTIE! Cei interesati sa participe la Intrunirea Nationala TDM Romania de anul acesta, sunt rugati sa completeze tabelul atasat threadului care se ocupa de acest eveniment si care poate fi gasit pe forumul TDM Romania. As aprecia daca ati completa pana la sfarsitul acestei saptamani, pentru ca la inceputul saptamanii viitoare sa putem incheia negocierile (si plata) cu locatia. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tdm_mihai Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Saua mea a fost modificata in zona locului din spate pentru ca pasagera mea solicita ceva mai mult confort. Saua a fost latita si i s-au mai adaugat si straturi de burete. Deci, acum, este mai mare ca suprafata, mai groasa si mai comoda. Lucrarea a fost facuta de Darian. Uite cateva poze, dar nu stiu daca te ajuta prea mult Poza 1 Poza 2 Poza 3 foarte bine arata si saua si motocicleta. multumesc pentru ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 (editat) Salut, Avand in vedere ca prietenul meu Florin nu a postat nimic pana acum....o sa va prezint eu noua lui achizitie. Ia pus un parbriz mai mare, crashbar...inscrisa, revizie..tot...e gata de drum. Sa vina primavara !!!! Editat Februarie 27, 2013 de AlinS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Foarte faina mobra! S-o plimbe cu placere si fara incidente! Sunt convins ca-i va placea. Aline (si toti cei care n-au facut-o deja), daca vrei sa ai cazare la intrunirea nationala, vezi ca tre' sa te inscrii in tabelul facut expres pentru asta. Tabelul il gasesti pe TDM Romania. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 (editat) Am intrat Liviu pe forum dar nu am putut deschide fisierul. Astazi o sa vorbesc si cu Florin si binenteles si cu nevastamea, ca altfel manac sandwich uri o luna si intr o zi max doua ne inscriem. App..cum schimb "incepator" de deasupra pozei ? ma enerveaza la culme... Editat Februarie 27, 2013 de AlinS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Pana acum nimeni nu s-a plans ca nu poate deschide fisierul...Mai incearca! Vezi ca la Profil ai o rubrica "Member title", schimbi acolo si ai rezolvat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate