gms245 Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 Mai multe informatii grupate pe categorii gasesti aici: http://tdmromania.ro/forum/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 Merci! Am si acolo cont, nu puteam rata. Adevarul ca multe lucruri le am aflat de pe forumurile astea. Ce greu era ac ani de zile cand nu gaseai piese ptr motoare sau macar un sfat. de pe 30 decembrie am ramas "pursange" tdm ist..... am vandut Varadero... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 Bravo! Felicitări pentru vânzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 (editat) Merci!! ce sa zic......imi pare rau intr`un fel de varadero....dar iubesc si tdm ul aproape ca l`am echipat de drum. ottoman se pare ca saptama viitoare imi va trimite parbrizul touring si acumulatorul.........si urmeaza sa mi trimita si anvelopele , ca astea de pe motoreta sunt cele din fabrica din 2000....si e gata de drum sa vb cu el..........poate trimite si vara mai repede )) Editat Ianuarie 2, 2014 de Crivascu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 Si eu m-am apucat sa pun ceva accesorii, un topcase, diverse electrice, am dat niste comenzi de echipament, dar mai am mult de lucru, ca inca e imprastiat prin cutii TDM-ul meu.Am luat ieri electricele la puricat, mi-am pus un voltmetru, am curatat contacte, etc. Caut acum niste proiectoare, dar nu vreau sa dau 50 de euroi pe bucata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 (editat) Si eu m-am apucat sa pun ceva accesorii, un topcase, diverse electrice, am dat niste comenzi de echipament, dar mai am mult de lucru, ca inca e imprastiat prin cutii TDM-ul meu.Am luat ieri electricele la puricat, mi-am pus un voltmetru, am curatat contacte, etc. Caut acum niste proiectoare, dar nu vreau sa dau 50 de euroi pe bucata... legat de proiectoare o sa iti trimit luni un link pe pm, il am salvat in calc la servici, de acolo o sa imi iau eu auzi... da al cui e bordul?? ca parca nu prea e de 4tx? Editat Ianuarie 3, 2014 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 DaSchmutz are 3VD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 legat de proiectoare o sa iti trimit luni un link pe pm, il am salvat in calc la servici, de acolo o sa imi iau eu auzi... da al cui e bordul?? ca parca nu prea e de 4tx? salutare,daca se poate sa-mi trimiti si mie acel link ca as vrea si io un set de proiectoare,facem cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 bineinteles numa sa ajung la servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 (editat) DaSchmutz, Salut! ai luat motorul din constanta? Editat Ianuarie 3, 2014 de Crivascu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 numa sa ajung la servici noi nu iti dorim raul, asa ca odihneste-te linistit acasa @crivascu: nu, din pitesti, in 2012. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 ....am inteles...ca si eu am avut 3vd si l am vandut tot in cta. Si ma gandeam ca cine stie... Fratilor e de bine....am luat de la Patrik(ottoman) bateria si parbrizul touring givi de 46 cm.....e nebunie......acum mai astept sa`mi vina si anvelopele........deci ies la drum nu mai astept primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 Daca e uscat da un semn, poate vin si eu cu honda. Eu am lasat-o la garaj in ultima vreme, ca nu prea aveam drumuri calumea si nici nu se incalzea bine ca si ajungeam la destinatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 ok...o sa vad cat mai tine cald. mi e greu mai mult sa montez bateria si sa o demontez apoi......ca la 4 tx e o poveste cu montatu` bateriei. ce Honda detii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 6, 2014 Share Postat Ianuarie 6, 2014 VF750F, '84 Asta e jucaria cu care ma joc singur. TDM-ul meu e de 2 persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 6, 2014 Share Postat Ianuarie 6, 2014 (editat) VF750F, '84 cumva interceptor-ul?? app de unde ai luat voltmetrul? Editat Ianuarie 6, 2014 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 6, 2014 Share Postat Ianuarie 6, 2014 Interceptorul... Din pacate nu a fost sa fie ala de 1000, dar e bine si asa Voltmetrul, de pe aici de pe forum de undeva, nu mai tin minte. Dar e si pe site la ambulanta parca (nu mai gasesc acum, e posibil sa ma fi inselat si sa ma fi gandit la priza de bricheta), sau pe tdmforum, e cineva daseth parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum Postat Ianuarie 6, 2014 Share Postat Ianuarie 6, 2014 I-am raspuns eu colegului Tiranspider in legatura cu voltmetrul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Ianuarie 6, 2014 Share Postat Ianuarie 6, 2014 http://tdmromania.ro/forum/viewtopic.php?f=21&t=227&sid=434bab845668d19c37dcd2a812b72067 Am dat comanda si eu acum cateva zile de voltmetru si priza pentru mobra fratelui meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Ianuarie 6, 2014 Share Postat Ianuarie 6, 2014 Vedeți că și Mexicanu de la Ambulanța Moto aduce fel de fel de voltmetre și prize. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Ianuarie 7, 2014 Share Postat Ianuarie 7, 2014 Cred ca ar fi mai elegant sa iti pui un led rosu care sa se aprinda cand voltajul scade sub 12-13 volti. Nu stiu exact valoarea. Tot ma gandeam si eu la un asa upgrade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 pai si montajul nu e la fel de ciudat? tot iti trebe cata electronica, un bistabil si/sau alte minuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 De montat nu ar fi prea greu.am avut si eu la 3vd, luat de pe louis.avea 3 fire...+ si- pe care le am pus la baterie direct si al 3lea la pozitie, ca oricum mergeam cu ea aprinsa mereu. Trebuia la contact dar era mai simplu de pus la pozitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Uite ce interesanta e chestia asta. http://www.improvingclassicmotorcycles.com/products.htm Foarte elegant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Simsonul avea un bec rosu care facea treaba asta. Daca in anii '60 se gandeau germanii la asa ceva, de ce japonezii nu au facut si ei un sistem asemanator din fabrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate