fuchsia Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 (ishmael @ May 21 2009, 05:19 PM) inainte sa continuam : sa citesti neaparat tot topicu. sa iti completezi neaparat profilu. bafta BINE... STAI JOS... NOTA 4 Tu fiind nenea cu barba din fata grupului de moto ...banuiesc Citeste tu 1800 si ceva de posturi si zi-mi si mie daca esti dragut Omule, mistourile cu nota 4 ti le faci pe socoteala ta, nu a lui Ishmael. Gindeste-te si tu logic ca daca tie ti-e lene sa cauti ce te intereseaza, mie mi-e si mai lene sa-ti dau mura-n gura. Scopul search-ului e sa nu incarci aiurea forumul cu informatii la care s-a mai raspuns de enshpe ori. In acelasi timp te face si pe tine mai destept, ca poate iti raspunde careva sa bagi un ulei cu aditivi antifrictiune si urmatoarea intrebare o sa fie cum dai ambreiajul afara sa-l speli, daca tot ti se pare mai misto sa nu te uiti pe manual inainte. Cind te duci la film ce faci daca ajungi cu juma de ora dupa ce a inceput, il pui pe ala de linga tine sa-ti faca rezumatul ? Ca o paranteza, cele mai multe informatii tehnice le gasesti pe forumurile de afara. Aia in general iti dau cu flit mult mai repede ca aici cind le zici "frate repede ce bujii sint la motorul meu ca ma grabesc ?" Bafta multa si n-are nimeni nimic personal cu tine Uite si cum dai bateria jos: /index.php?...p;#entry1205119 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3v1l_mast3r Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 sall all again cum se schimba ulei la tdm...91-91 3vd-ul...si cam ce ulei mi-ar trebui?...aici ma refer si la uleiul din cutia de viteza...bateria la un 3vd se scoate relativ usor...la cele mai noi nu am habar...insa bujiile...numai cand ma gandesc mi se belesc singure mainile fara sa mai iau vreo cheie in mana...bft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reason Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 (editat) Omule, mistourile cu nota 4 ti le faci pe socoteala ta, nu a lui Ishmael. Gindeste-te si tu logic ca daca tie ti-e lene sa cauti ce te intereseaza, mie mi-e si mai lene sa-ti dau mura-n gura. Scopul search-ului e sa nu incarci aiurea forumul cu informatii la care s-a mai raspuns de enshpe ori. In acelasi timp te face si pe tine mai destept, ca poate iti raspunde careva sa bagi un ulei cu aditivi antifrictiune si urmatoarea intrebare o sa fie cum dai ambreiajul afara sa-l speli, daca tot ti se pare mai misto sa nu te uiti pe manual inainte. Cind te duci la film ce faci daca ajungi cu juma de ora dupa ce a inceput, il pui pe ala de linga tine sa-ti faca rezumatul ? Ca o paranteza, cele mai multe informatii tehnice le gasesti pe forumurile de afara. Aia in general iti dau cu flit mult mai repede ca aici cind le zici "frate repede ce bujii sint la motorul meu ca ma grabesc ?" Bafta multa si n-are nimeni nimic personal cu tine Uite si cum dai bateria jos: /index.php?...p;#entry1205119 Nu comentez aiurea pe forum, nu ma bag in seama sa va deranjez... si odata pe an cand sant in dificultate, pun o intrebare, si ti se raspunde asa `ala Ishmael`, e cam greu sa primesti un raspuns ca al lui. E complicata treaba cu modul in care se da jos bateria, sigur o sa raman cu suruburi in plus ...merci oricum pt rasuns Trec pe ``lenes mode`` si incarc bateria pe motor ca am vazut unde este plusu...merci Leonardsen (model 2000) Dupa cum vezi, am gasit aici de la voi raspunsuri pe care in manual nu le gasesc...de aici trag concluzia ca e mai bine sa pun intrebari pe forum. Merci...eu am terminat Editat Mai 22, 2009 de Reason Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 sall all again cum se schimba ulei la tdm...91-91 3vd-ul...si cam ce ulei mi-ar trebui?...aici ma refer si la uleiul din cutia de viteza...bateria la un 3vd se scoate relativ usor...la cele mai noi nu am habar...insa bujiile...numai cand ma gandesc mi se belesc singure mainile fara sa mai iau vreo cheie in mana...bft salut ai 2 suruburi ambele in partea de jos sunt mai maricele si ies in evidenta, unu e pe dreapta si celalt e pe stanga, la cel dp dreapta trebuie dat scutu jos parca. ulei poti pune un 10w40 sau un 15w40 motul e ieftin si bun. Linx e TDm-istul care vinde asa ceva, vb cu el bujiile nu-s greu de dat jos daca ai scula potrivita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3v1l_mast3r Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 salut ai 2 suruburi ambele in partea de jos sunt mai maricele si ies in evidenta, unu e pe dreapta si celalt e pe stanga, la cel dp dreapta trebuie dat scutu jos parca. ulei poti pune un 10w40 sau un 15w40 motul e ieftin si bun. Linx e TDm-istul care vinde asa ceva, vb cu el bujiile nu-s greu de dat jos daca ai scula potrivita ms am o scula cam home made...totusi fata de alte motoare mi se pare greu de ajuns...am bujii cu iridium sunt bune pe tdm-urile noastre? eu nu il am de mult timp si nu ma prea pricep de aia va stresez cu intrebarile ...si ulei la cutie trebuie schimbat? ms anticipat pt o noua intrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 E complicata treaba cu modul in care se da jos bateria, sigur o sa raman cu suruburi in plus ...merci oricum pt rasunsTrec pe ``lenes mode`` si incarc bateria pe motor ca am vazut unde este plusu...merci Leonardsen (model 2000) Nu e chiar asa complicata cum pare, e treaba de 15 minute demontatul daca stii ordinea, si de vreo 20 montatul. Dar daca ai posibilitatea sa o incarci pe motor e cel mai bine, altfel freci furtunele si suruburile aiurea de la pompa de frana si surubul din stinga care tine cutia, il bagi pe nevazute, nu prea ai feedback la strangere si daca strici filetul urechii din cadru ca a intrat surubul stramb dupa aia chiar ai o problema. Spor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 fuchsia ti-am dat un pemeu. astept un reply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 ms am o scula cam home made...totusi fata de alte motoare mi se pare greu de ajuns...am bujii cu iridium sunt bune pe tdm-urile noastre? eu nu il am de mult timp si nu ma prea pricep de aia va stresez cu intrebarile ...si ulei la cutie trebuie schimbat? ms anticipat pt o noua intrebare sunt greu de scos pt ca este cadrul ingus, deltabox fiind proiectat pt sportive bijiile iridium sunt bune dar parerile sunt imparite in grupulde TDM-isti, oricum sunt bune parerea mea eu am NKG simplu la cutie nu ai ce ulei sa schimbi ca e acelasi cu ala din motor, intra in TDM cu filtru de ulei schimbat 3,9L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3v1l_mast3r Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 sunt greu de scos pt ca este cadrul ingus, deltabox fiind proiectat pt sportive bijiile iridium sunt bune dar parerile sunt imparite in grupulde TDM-isti, oricum sunt bune parerea mea eu am NKG simplu la cutie nu ai ce ulei sa schimbi ca e acelasi cu ala din motor, intra in TDM cu filtru de ulei schimbat 3,9L ms mult de tot...daca nu ziceai cautam ca nebunu pe unde se schimba uleiul la cutie ) ms inca odata:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 ms mult de tot...daca nu ziceai cautam ca nebunu pe unde se schimba uleiul la cutie ) ms inca odata:) pai asa inveti ca si eu la fel am facut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 (editat) Ultimele noutăți referitor la întrunire: 1. cavaleru + prietena - 29 mai 2. LinX 3. viezure_siret - 80-90 % 4. Korben Dallas 5, Rocker + Dark Angel 6 Fotok 99,99% incerc sa ajung vineri....chiar daca ajung noaptea. (Pot venii un transalp si un tenere? avem si gratar:D :cheers:si bere stim sa bem blbl.gif ) 7. Dr_dejavu.. Editat Mai 22, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Ultimele noutăți referitor la întrunire: 1. cavaleru + prietena - 29 mai 2. LinX 3. viezure_siret - 80-90 % 4. Korben Dallas 5, Rocker + Dark Angel 6 Fotok 99,99% incerc sa ajung vineri....chiar daca ajung noaptea. (Pot venii un transalp si un tenere? avem si gratar:D :cheers:si bere stim sa bem blbl.gif ) 7. Dr_dejavu.. imi pare rau ca nu poti ajunge, asta e, mai facem noi si alte adunari, poate chiar anu asta, eventual un tur de tara sau de dobroge, eu cam vreau sa vad marea vara asta pe la gura portitei. poate mai sunt si alti amatori pt perioada 15-30 august cateva zile bune pe malu marii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 B-12-TMG - TDM 3vd argintiu. care esti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 ei uite ca unii nu prea au ce face la butoane si au chef de cearta inutila. lasa ca s-au calmat spiritele dupa ce am dat 3 cartonase rosii vezi in care parte ridici cartonashele sa nu fie curent ... Pai o sa zic mai pe larg....de regula zic pe scurt si la obiect sa nu plictisesc. M-am trezit de dimineata cu un dor sa spal moto ca nu o mai atinsesem de anu trecut. O scot din locu ei sa-i dau la buton si...nimic. Nu mai are curent in baterie. M-am invartit dupa `dansa` si ma intrebam de ce. De ce nici eu nu stiu. Am dat saua jos si m-am uitat la aripa din spate cu gandu ca gasesc bateria. Bateria e ascunsa. M-am tot invartit sa gasesc bateria si am vazut ca este uleiul la minim. Asa ca, dupa ce am dat cateva roate bune si m-am plictisit am venit in casa sa caut IN GOOGLE formula uleiului ( formula pe care mi-a dat-o Linx) si nu am gasit nimic ca nu m-am descurcat. Pana la urma mi-am zis: ``daca tot intru din an in paste pe forum sa mai citesc cate ceva, macar de data asta cand am nevoie pun si eu o intrebare scurta``....din greseala am dat de nenea Ishmael. Daca-mi raspundea Linx din prima... plecam linistit. In concluzie...sant baiat cuminte Pana la urma ...cum scot bateria aia sa o incarc? Merci P.S Mi-am pus si poza la profil trec peste al doilea aliniat ca nu e in stilu tau descris in primul aliniat lasa tata bateria pe motor ca + si - care sunt pe releul de start si respectiv pe cadru duc direct la bornele bateriei . decupleaza-le, izoleazale de cadru si pune un redresor pe ele. daca bateria a expirat sau e gel si pui redresor de camion pe el, inseamna ca se cere inlocuita. reason, nu stiu ce model de TDM ai. daca ai modelu 91-95 scoti saua, scoti carenele din fata laterale si aia centrala, desfaci rezervoru, il ridici si il intorci la 90 grade in plan orizontal. scoti bateria si o pui pe redresor. apoi executi operatiunea in sens invers la modelul 96-2000 sua 2001 e si mai aiurea si nu stiu sa explic, e undeva pe forum explicat cum se scotate dupa manual si cum se scoate din experienta posesorilor bre, esti culmea ... cu asta a inceput omu in primu post, dup`aia si-a pus si la profil. + @reason scoate si tu un manual de service pentru tedemeu, este mai pe la inceputu topicului paci. ai acolo si vorbe bune despre baterie, si grafice cu uleiuri. @Linx ... io de el ziceam nu de tine (exact postu tau l-am scapat din quote) - cand i-ai raspuns la pretentii din prima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 imi pare rau ca nu poti ajunge, asta e, mai facem noi si alte adunari, Stai liniÂştit, că nu ai pierdut nimic, la cât sunt de acid, vă pot umple acumulatorii Oricum, după două sezoane de călătorii spre est, anul ăsta probabil că voi face doar una sănătoasă spre vest, Austria, Croația sau cam aÂşa ceva, ca să-Âşi amintească TDM-ul de vremurile lui bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Deci.. ce sa mai zic? Mi`e cam nasol.. Mai am in jur vreo 7 tdm`isti in acest judetz.. si pare k merg singur.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 o sa fim putini da buni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 Sambata se tzine pauza de Replyuri? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 lumea nu sta acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 (editat) deci intram in linie dreapta cu intrunirea noastra. linx si viezuresiret ne vedem la academie la ora 7 sau la mc donald's de pe iuliu maniu, aproape de iesirea din bucuresti? cum va convine? restu grupului adunarea o facem la intrarea in satucul cartisoara ora 12-13. de acolo vedem ce si cum. il astept pe rocker cu stiri calde din zona pt ca mi-a spus ca week-endu asta da o raita pe acolo sa vada locuri de cort unde sa avem loc cu totii, nu ca am fi foarte multi Editat Mai 24, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 o sa fim putini da buni O să fiți doar puțini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 linx si viezuresiret ne vedem la academie la ora 7 sau la mc donald's de pe iuliu maniu, aproape de iesirea din bucuresti? Vineri sau sambata? Eu nu cred ca o sa pot veni de vineri, iti zic marti seara sigur. Dar ne vedem acolo, sambata pana in pranz daca e. O să fiți doar puțini Sa inteleg ca te-ai ofticat pe noi? De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 nu mai ... el ii prevazator ... sa nu cumva sa aveti probleme cu bateriile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Vineri sau sambata? Eu nu cred ca o sa pot veni de vineri, iti zic marti seara sigur. Dar ne vedem acolo, sambata pana in pranz daca e. Sa inteleg ca te-ai ofticat pe noi? De ce? vineri linx. sper sa vii de vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Sa inteleg ca te-ai ofticat pe noi? De ce? Nu, măi! Voi chiar nu aveți simțul umorului... Hai să reformulez (cu modestia ce mă caracterizează, desigur): Veți fi doar puțini, cei buni stau acasă De fapt, vă doresc distracție maximă. ÂŞi din moment ce merge Zoly, onoarea Vestului este salvată. L-am trimis pe cel mai bun dintre cei buni. Dacă bea cât se laudă că o poate face, prezența mea ar fi trecut neobservată nu mai ... el ii prevazator ... sa nu cumva sa aveti probleme cu bateriile Cine Âştie, cunoaÂşte Muchos gracias! PeSe: noi doi ne consolăm la o bere prin zonă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate