Sergiu 30 Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 si ce legatura are asta cu o motocicleta? m-am uitat de doua ori da tot nu am inteles... oi fi eu prost sau sunteti voi ceva genii neintelese mi se pare un post extraordinar de (cuvant urat) nu inteleg rostul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 copii plictisiti care pun anunturi ca sa isi faca credit,sau chiar are motorul (dar si-a dat seama ca e prea mare pentru el,ceea ce e cam imposibil uitandu-te la el) + inca multe alte posibilitati btw .cumpar zx7r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 a copii aia gay??? dai draq bine faci daca iti cumperi zx7r incearca la ala din pagina anterioara ii super ala am sunat si eu la el da nu o vrut sa mio dea fara 200 de euro in minus si asa mi-am luat zxr 750 din 1995 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 imi place tare zxr750 numai ca nu e de mine(incepator)..... ma gandesc ca ar fi o chestie tare ca o anumita marca,sa produca iar un anumit model de motor dar identic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 da e un bike amazing are atat istorie in spate incata atunci cand te urci pe ea stii ca ai de a face cu o motocicleta serioasa si cu o campioana in superbike iti poti lua daca ai juma de an de fzr 400 dar totusi te va surprinde foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Pe stoc filtru aer K&N pentru kawasaki zx7r 1997-2000 la 65 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Apropos de filtru de aer. Nu se poate spala cumva, am vazut ca nu e ca la masini, din hartie, e un material jumatate burete jumatate ceva poros? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 atunci mai mult ca sigur se poate spala si imbiba cu un ulei special pentru filtre de ar. conditia e sa nu fie de unica folosinta, adica din hartie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Pentru filtre de aer k&n exista un kit special de spalare si curatare apoi ungere cu ulei.Kitul costa 70 de ron. Filtrul de aer are garantie un milion de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 tibi ce cauti pe topicul kawasaki zxr 750? da asa totusi ce cauti aici? ai avut vreodata vreo tangenta cu aceasta minunata bijuterie mecanica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 am avut, si voi mai avea, fara dubii, urmatoarea va fi zx10r, 2006, neagra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 igy akarlak tatikam imi place despre tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 In caz ca una din zilele astea va ramane si afara, m-am uitat (gustat) la lichidul de racire si o fi el dulce da nu prea am incredere. Cat, cum, pe unde si de cat trebuie sa fie concentratia (sa nu nenorocesc pompa de apa) la masinaria asta si ce fel de antigel (din cate stiu sunt compusi diferiti)? Si cat lichid trebuie sa bag, pe unde se scurge ala vechi etc.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 ???????????/ nu am inteles absolut nimic ce dracu ai vrut sa spui? si nu era o metoda mai simpla de a spune ce ai spus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Maaaa......., cred ca eram beat cand am scris asta , sincer, nu-mi aduc aminte prea multe cum ca as fi scris eu Sorry!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 mai bine zi-ne cum merge zxr-ul ce motoare ai facut cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Mandru si tantos ca un cocos . Cat despre intrecut.......wrong dude , nu le am cu spiritul competitional , noi ne credem mai degraba un fel de war machine . Si nu ma mai ispiti cu-ntrebari d-astea suculente ca am zis ca nu mai scriu pe forum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 sergiu sergiu ... sunt dezamagit .. eu care am crezut ca esti intradevar super mega extra biker si tzii cu adevarat la ea.... /index.php?showtopic=156699 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 o vand pt ca vreau zx7r tin la ea dar nu mai mult ca la un zx7r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 sunt tare mandru cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Daca are careva un vas de expansiune bun pt modelul zx7r, 1996-2000, astept o oferta.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 vrea careva asa ceva? carene sau codita de model 96-00? zx7r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_me Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 vrea careva asa ceva? carene sau codita de model 96-00? zx7r Salut , m ar interesa carena de pe partea dreapta ( cea pe partea cu acceleratia ),te rog sa mi spui si un pret , mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 hello party pppl....momentan am zx4r dar e pus la vanzare si ma tenteaza un zx7r -1997 / 1998 cam asa ceva...ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 great option zx4 e fratiorul lui zxr 750 seamana foarte mult intre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate