Sergiu 30 Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 cine nu are batrani.... cine are... --- Mesaj completat în 24 Dec 2007 17:31 -------------http://youtube.com/watch?v=iTWx7lml5ck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 noi vb de diferente intre 600 si 750 si tu ne lovesti cu kerb ueit.... damn Scuze tocmai am facut o inspectie minutioasa la oferta de la clasa 600 si cand am auzit ca se vorbeste de greutatea unei motorete de 600 m-am gandit sa-mi etalez cunostintele. Hai la multi ani si sa va traiasca topicul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 (editat) sa ne traiasca SUPERBIKE-urile --- Mesaj completat în 26 Dec 2007 19:08 -------------It seems a little hard to believe in this modern age of super-light, ultra-powerful motorcycles, but the comparatively heavier and somewhat tankish 7RR was the unquestioned king of the AMA for the better part of the '90s. The bike brought Kawasaki into an era of awe-inspiring dominance at the hands of riders such as Scott Russell and Doug Chandler, whose combined efforts resulted in an amazing four AMA championships over a period of seven years. Russell also took the Kawasaki 750 to the world superbike series, where he silenced all the critics with his historic 1993 WSB championship. The ZXR750/ZX7RR, for the greater part of the decade, was the quintessential high-performance motorcycle. Its impact on racing and even modern culture was so great that, even to this day, most sportbikes -- Kawasaki or not -- are referred to as 'Ninjas' by the general public Editat Decembrie 25, 2007 de sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 Intre doua sarmale si printre niste carnati puturosi ma bate un gand , la ZXR 750 H2 axele cu sunt pe bucse sau direct in bloc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 chaos la MULTI ANI....nu conteaza ce zic ceilalti tu cu mine stim ca ZXR 750 e CEA MAI BUNA motocicltea din lume doar cei ce nu ne inteleg spun ca suntem nebuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 Multam' fain, iti doresc asisderea si in plus sa ne tina pe toti al de sus cat mai mult in sa fara accidente, ca vorba aia, la noi astia cu viteza in sange ii trebuie mai multa atentie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 Imaginati-va ca un bun prieten de-al meu are 2(doua). As vrea sa va vad fata acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 Asa ca de first of january , un ZXR 750 all season Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyby Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 chaos la MULTI ANI....nu conteaza ce zic ceilalti tu cu mine stim ca ZXR 750 e CEA MAI BUNA motocicltea din lume doar cei ce nu ne inteleg spun ca suntem nebuni http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...ew&ID=71754 Sa intelegem de aici ca iti poti lua cea mai buna motocicleta din lume in stare perfecta la 2500 Euri? LA MULTI ANI !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 o sa intelegi dupa ce o sa vizionezi documentarul acesta http://es.youtube.com/watch?v=nNDSWq_IQkk sper ca nu am jignit motocicleta,nu e vina ei ...oricine poate cumpara un motor si fara aprobarea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...ew&ID=71754 Sa intelegem de aici ca iti poti lua cea mai buna motocicleta din lume in stare perfecta la 2500 Euri? LA MULTI ANI !!!!!! EXACT tyby CEA MAI BUNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 o sa intelegi dupa ce o sa vizionezi documentarul acesta http://es.youtube.com/watch?v=nNDSWq_IQkk sper ca nu am jignit motocicleta,nu e vina ei ...oricine poate cumpara un motor si fara aprobarea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyby Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 o sa intelegi dupa ce o sa vizionezi documentarul acesta http://es.youtube.com/watch?v=nNDSWq_IQkk sper ca nu am jignit motocicleta,nu e vina ei ...oricine poate cumpara un motor si fara aprobarea lui N-am vrut sa zic nimic despre ceea ce avea motocicleta in sa. Oricum exemplul tau era de 100 de ori mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 si ce legatura are asta cu o motocicleta? m-am uitat de doua ori da tot nu am inteles... oi fi eu prost sau sunteti voi ceva genii neintelese mi se pare un post extraordinar de (cuvant urat) nu inteleg rostul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 copii plictisiti care pun anunturi ca sa isi faca credit,sau chiar are motorul (dar si-a dat seama ca e prea mare pentru el,ceea ce e cam imposibil uitandu-te la el) + inca multe alte posibilitati btw .cumpar zx7r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 a copii aia gay??? dai draq bine faci daca iti cumperi zx7r incearca la ala din pagina anterioara ii super ala am sunat si eu la el da nu o vrut sa mio dea fara 200 de euro in minus si asa mi-am luat zxr 750 din 1995 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 imi place tare zxr750 numai ca nu e de mine(incepator)..... ma gandesc ca ar fi o chestie tare ca o anumita marca,sa produca iar un anumit model de motor dar identic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 da e un bike amazing are atat istorie in spate incata atunci cand te urci pe ea stii ca ai de a face cu o motocicleta serioasa si cu o campioana in superbike iti poti lua daca ai juma de an de fzr 400 dar totusi te va surprinde foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Pe stoc filtru aer K&N pentru kawasaki zx7r 1997-2000 la 65 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Apropos de filtru de aer. Nu se poate spala cumva, am vazut ca nu e ca la masini, din hartie, e un material jumatate burete jumatate ceva poros? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Pentru filtre de aer k&n exista un kit special de spalare si curatare apoi ungere cu ulei.Kitul costa 70 de ron. Filtrul de aer are garantie un milion de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 tibi ce cauti pe topicul kawasaki zxr 750? da asa totusi ce cauti aici? ai avut vreodata vreo tangenta cu aceasta minunata bijuterie mecanica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 igy akarlak tatikam imi place despre tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 In caz ca una din zilele astea va ramane si afara, m-am uitat (gustat) la lichidul de racire si o fi el dulce da nu prea am incredere. Cat, cum, pe unde si de cat trebuie sa fie concentratia (sa nu nenorocesc pompa de apa) la masinaria asta si ce fel de antigel (din cate stiu sunt compusi diferiti)? Si cat lichid trebuie sa bag, pe unde se scurge ala vechi etc.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 ???????????/ nu am inteles absolut nimic ce dracu ai vrut sa spui? si nu era o metoda mai simpla de a spune ce ai spus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate