Princz Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Salut Sunt fericitul proprietar de azi al unui FZ6.....naked. Dar inca nu stiu multe despre acest motor. Daca are cineva un manual de utilizator si m ar putea ajuta....as fi foarte incantat. As mai vrea sa aud parari despre acest motor.....si schimb de experianta cu altii care detin asa ceva.....referitor la intretinere service etc. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Sa il stapanesti sanatos si sa iti aduca numai bucurii! Este un super motor pentru oameni seriosi!Vezi ca e un topic deschis de posesoriii de fz6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Sa-l stapanesti sanatos ! Este un motor care iti ofera de toate : bun in oras, face fata la drumuri lungi - nu este obositor, si peste 8000rpm devine o sportiva f buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 /index.php?...c=53456&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strike Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 (editat) Faina "scula" ....i-ar mai lipsi un parbriz de naked si sa-i indrepti putin oglinzile S-o porti sanatos...si cu grija la inceput ca nu-i de gluma. Best seller in Europa in 2005. Sta bine la vanzari si in 2006. Iti recomand echipament moto complet, mai ales nadragi de piele Poate reusesc sa te ajut cu manualul. Se gaseste ca pdf pe un site. Despre topicul specificat mai sus....e aproape mort de fo juma de an. Poate continuam aici... Editat Martie 21, 2007 de strike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Princz Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 Multam de urari....sa fie.... O sa am grija mare....am simtit cand am duso acasa ca nu e de gluma....ma urc pe ea dupa o aprilia de 125 cross de 34 de cai............;deci am simtit imediat diferenta:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strike Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Inca ceva....se cheama crash-protectori. Dupa mine nu prea face s-o tii fara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golum Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Salut, Am atasat manualul de utilizare Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Pana te obisnuiesti cu ea tine-o jos in ture si va fi cumsecade cu tine. Este destul de domoala la turatii de sub 5000 de ture, insa asa cum spunea si colegul de la 8000 isi arata coltii. De asemenea recomand crash protectors, e prea frumoasa sa o scapi pe jos Asteptam impresii. Bafta A Yamaha_FZ6_SS_C_2004Owner__smanual__ENG_.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Princz Postat Martie 23, 2007 Autor Share Postat Martie 23, 2007 Sarut mana pt urari si manual. Unde gasesc crash protectors? Cum arata astea si cam cat costa? Ca bineinteles ca as vrea sa le iau daca ajuta.... Hm....impresii... Pai am facut decat 3 km cu ea.....fara numere si fara permis......dar....e bomba pe roti. Dupa cuma am mai zis eu pana acuma m am dat cu un cross de 125 si 34 de cai.....E cand o duceam acasa pe "actuala"....involuntar am facut o liniuta cu un amic.....el fiind cu masina...pai pe la 4000 am schimbat vitezele...si ajungand la a treia asa....i am dat 100 de m distanta din 200 de m parcursi....si el are o masina de peste 150 cp......in rest......toarce foarte frumos intre picioare...... Atat deocamdata...pana o inmatriculez si iau si permisul....apoi mai multe ...impresii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Hello ! Am si eu una ! Azi m-am plimbat prima data ! E faina . In trecut am avut GS 500 . eu am modelul 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Salutare. Si eu sunt proaspat proprietar de fz6, modelul din 2001. Dupa primii 250 de km nu pot sa spun mare lucru desprea ea decat ca mi se pare foarte nervoasa, asta probabil si datorita faptului ca am mers numai pe comuniste. Ce sa zic, sa ne bucuram de ele fara incidente si fara probleme tehnice. Mai tarziu o sa revin si cu poze. Era sa uit, ma intereseaza si pe mine un manual de intretinere in engleza sau franceza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golum Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 (editat) salut, vezi ca am postat chiar eu un manual de utilizare in engleza (post #8). Sa o stapanesti sanatos. Nu uita de poze. A PS Ai grija, ca e destul de nervoasa si stie multe Editat Martie 26, 2007 de golum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
savubv Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Intrebare la care poate imi puteti raspunde: rezervorul zic ca ar avea 19 litri Eu nu reusesc sa pun mai mult de 13 Am ramas la un moment dat fara benzina si tot nu a intrat mai mult Nu stiu daca gresesc undeva la alimentare? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Inseamna ca te fura astia la pompa , acuma serios incearca sa schimbi benzinaria , desi cred ca diferenta e prea mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s!ck Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Inseamna ca te fura astia la pompa , acuma serios incearca sa schimbi benzinaria , desi cred ca diferenta e prea mare. )...pai il fura in minus?...as vrea sa gasesc siio o benzinarie de asta...sa bag 18 litri si sa platesc 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinkish Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 )...pai il fura in minus?...as vrea sa gasesc siio o benzinarie de asta...sa bag 18 litri si sa platesc 13 Nu fura ... pompa sare cand ajunge benzina in nas. Nici eu nu bag mai mult de 13 litri, dar alimentez cand clipeste ultima linie de alimentare (am model 2007). Intra 19 litri dar trebuie sa fie rezervorul uscat si sa torni din bidon. Am facut eu proba. Pompa nu vrea sa alimenteze daca incerci sa torni de sus, numai daca bagi stutul in rezervor si atunci cand ii ajunge benzina in nas, opreste, desi ar mai intra vreo 2 litri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Intrebare la care poate imi puteti raspunde:rezervorul zic ca ar avea 19 litri Eu nu reusesc sa pun mai mult de 13 Am ramas la un moment dat fara benzina si tot nu a intrat mai mult Nu stiu daca gresesc undeva la alimentare? Multumesc eu am di 2004 si intra minim 17-18 daca merg mult pe rezerva... Fa proba cu canistra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drg_escu Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Salutare. Si eu sunt proaspat proprietar de fz6, modelul din 2001. Dupa primii 250 de km nu pot sa spun mare lucru desprea ea decat ca mi se pare foarte nervoasa, asta probabil si datorita faptului ca am mers numai pe comuniste. Ce sa zic, sa ne bucuram de ele fara incidente si fara probleme tehnice. Mai tarziu o sa revin si cu poze. Era sa uit, ma intereseaza si pe mine un manual de intretinere in engleza sau franceza Sa o stapanesti sanatos. O mica observatie. Ce ai si tu si eu este FZS600 nu FZ6. FZ6 este modelul din 2004, cu injectie si bineinteles alt design. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Salut Sunt fericitul proprietar de azi al unui FZ6.....naked. Dar inca nu stiu multe despre acest motor. Daca are cineva un manual de utilizator si m ar putea ajuta....as fi foarte incantat. As mai vrea sa aud parari despre acest motor.....si schimb de experianta cu altii care detin asa ceva.....referitor la intretinere service etc. Mersi Da-mi o adresa de mail sa-ti trimit manualul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Din ce an are FZ6 si FZ6 Fazer injectie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Din ce an are FZ6 si FZ6 Fazer injectie? 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Si care e faza cu FZ2 si FZ N? Din cate am citit, FZ6 Fazer e o motocicleta minunata, mai manevrabila ca si Hornetu meu si cu suspensii un pic mai bune....dar cica motorul nu prea are vlaga la turatii medii......doar de la anumite ture in sus, ca si sportivele...asa e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Si care e faza cu FZ2 si FZ N? Din cate am citit, FZ6 Fazer e o motocicleta minunata, mai manevrabila ca si Hornetu meu si cu suspensii un pic mai bune....dar cica motorul nu prea are vlaga la turatii medii......doar de la anumite ture in sus, ca si sportivele...asa e? Are 2 reprize una mai tare ca cealalta, pe la 7000 simti ceva cum incepe sa se ridicea fata iar surpriza vine pe la 10000 cand chiar ca te da cu poponeata de pamant daca nu tii de ea. FZ2 este modelul de dupa 2004 (inclusiv) ia FZ N = fz NAKED( ADICA GOL FARA CARENE) SI FZ S de care probabil o sa auzi este FZ cel cu carena in fata si 2 faruri...............intra aici si o sa vezi ceva poze cu un naked si cea cu carena. /index.php?showtopic=228709 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=2 Initial Registration Date : 2003 ...deci 2003 si nu 2004 prunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate