bogdan_tm Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 uite-o si pe a lu' tata,asteapta cuminte sa-i vina randul la restaurat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Wow ... un BMW R35 daca nu ma insel? Dinainte sau dupa razboi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Wow ... un BMW R35 daca nu ma insel? Dinainte sau dupa razboi? Ochiul cunoscatorului adevar vede ! Anul de gratie 1941. Hai sa mai pun niste poze,e o achizitie de care sunt foarte mandru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Felicitari, e din primele serii. E destul de rar, cele de dupa razboi au fost mai comune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Am zis ca revin cu niste poze... Le-am gasit, dar din pacate nu se vede toata motocicleta... Oricum, se poate vede ca de mic copchil am vrut sa fiu cavaler pe doua roti. Intr-una din poze sunt eu cu al meu frate iar in cealalata tot noi doi si cu mama nostru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 MZ 250 - prima mea motocicleta (back in 1996) Zundapp - motocicleta cu atas pe care am calarit-o la tara la bunici (am o poza alb-negru p'acasa. Am s-o postez tot aici zilele astea) P.S. pozele astea sunt de pe net... Enjoy... Superb reconditionat MZ-ul, am incercat sa il vand si eu pe al meu dar fara succes asa ca m-am hotarat sa il fac eu cap coada si apoi sa vad daca il mai dau sau il pastrez, acuma as avea o rugaminte la tine ai cumva mai multe poze cu dansa si eventual la o rezolutie mai mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Superb reconditionat MZ-ul, am incercat sa il vand si eu pe al meu dar fara succes asa ca m-am hotarat sa il fac eu cap coada si apoi sa vad daca il mai dau sau il pastrez, acuma as avea o rugaminte la tine ai cumva mai multe poze cu dansa si eventual la o rezolutie mai mare? Baga un gugal! Poza este de pe net si sunt convins ca o sa mai gasesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ScareCrow Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Salut, cam la ce bani gasesc si eu un Zundap? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Salut, cam la ce bani gasesc si eu un Zundap? ZĂźndapp, nu zundap Depinde ce vrei! Mai asa? http://www.mobile.de/SIDqA7HsxMXKUhMHIODo-...1269364761& Sau mai asa? http://www.mobile.de/SIDdH38Y-UvUOkKv6anYp...1270888251& Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Bwahaha, 1 kilowatt? Aia mere numa de la deal in jos, bag sama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Pun si eu cateva poze facute la un muzeu in Turcia. Nu stiu nimik de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Salut, cam la ce bani gasesc si eu un Zundap? din fericire la mult mai multi decat crezi tu. daca te vad pe asa ceva ma impusc. concluzia: nu voi muri impuscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kartagines Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 uite aici poze daca tot e vorba de facut sange rau.probabil ca le stiti deja pe unele dar is faine si merita revazute Buna ziua, Caut fotografii vechi .. ce mai faci ... ma puteti ajuta? ..Fac o istorie a curselor de motociclete de lucru în război. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 http://cgi.ebay.com/Harley-Davidson-Indian...034345158530462 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Muzeul BMW - Munchen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Muzeul BMW - Munchen Salut.Aceleasi probleme le-am avut si eu la fotografiere ,cu reflexiile din geamuri.Fain Muzeu,nu?Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 bmw r7... mda foarte frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Muzeul de Tehnica Viena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Pun aici cîteva poze de la Vlad (@thvlad), poze pe care le-a făcut pe Coasta de Azur. O să-l rog pe el să explice despre ce este vorba. Vlad, ai cuvîntul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Salut! Mai intai vreau sa-i multumesc mult lui Cicloburu care m-a ajutat cu prelucrarea pozelor si atasarea lor pe topic. Din pacate eu nu m-am priceput... Nu sunt prea multe de spus. Pozele sunt facute sambata, 12 iunie, in Monaco, la o expozitie periodica de motociclete si masini istorice. Imi pare rau ca nu am putut face mai multe poze, am fost acolo in trecere in fuga mare. Sper totusi sa va faca placere sa va clatiti ochii cu cateva motoare frumos restaurate de pe alte meleaguri... Si mai ales sper ca initiativa de anul trecut, expozitia "O istorie pe doua roti" de la Muzeul de Istorie din Bucuresti sa se repete si in acest an, poate cu mai multi expozanti. Ce spui Bunule? Numai bine tuturor! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Salut! Mai intai vreau sa-i multumesc mult lui Cicloburu care m-a ajutat cu prelucrarea pozelor si atasarea lor pe topic. Din pacate eu nu m-am priceput... Nu sunt prea multe de spus. Pozele sunt facute sambata, 12 iunie, in Monaco, la o expozitie periodica de motociclete si masini istorice. Imi pare rau ca nu am putut face mai multe poze, am fost acolo in trecere in fuga mare. Sper totusi sa va faca placere sa va clatiti ochii cu cateva motoare frumos restaurate de pe alte meleaguri... Si mai ales sper ca initiativa de anul trecut, expozitia "O istorie pe doua roti" de la Muzeul de Istorie din Bucuresti sa se repete si in acest an, poate cu mai multi expozanti. Ce spui Bunule? Numai bine tuturor! Asfalt uscat! Ce sa spun?Ma pregatesc pentru acest eveniment nunumai la ce am in ograda dar si discutand in particular cu mai multi pasionati pentru participarea lor.Ramane sa discut cu cei de la muzeu pentru perioada respectiva.Sper sa apara si "greii"cu motoarele lor.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Salut! Mai intai vreau sa-i multumesc mult lui Cicloburu care m-a ajutat cu prelucrarea pozelor si atasarea lor pe topic. Din pacate eu nu m-am priceput... ... Numai bine tuturor! Asfalt uscat! Cu multa placere! Imi pare rau ca ai asteptat 10 zile sa-mi fac vreme sa le atasez, dar ma bucur ca mi-am "clatit" primul (dupa tine) ochii cu ele. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 http://www.mos-time.ru/zimin/03/en_chapter_03_2.html O poveste veche cu imagini pe masura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate