UnderTaker Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviathan Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 ca sa avem motive de inchinat pahare cat mai multe haideti sa ca spun ceva despre distributie....incep cu o trupa pe care am anuntat-o tot eu, aici pe forum si anul trecut: TROOPER. Nu am sa va povestesc iar istoria lor, ea poate fi gasita pe topicul in care anuntam Motorrock III...Tin numai sa va spun ca TROOPER au acum o surpriza foarte foarte speciala pentru motociclistii care vin la MOTORROCK IV.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavy_metall Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 BERE, ROCK SI MOTORROCK ABIA ASTEPT... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Vom veni .......cu mic, cu mare.......la aceasta adunare Numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Cine-a pus motoru-n drum.....ala n-a fost om nebun.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviathan Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Din ciclul " daca doriti sa-i revedeti: AAAAAXXAAAA CCUUUU...ptiu.. ca ma incurcash... Timpuri noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maximusGT Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 din pacate anul trecut fara motor, anul asta fara, dar...................... PREZENT !!!!! sper ca anul viitor cu MARE FAN A-L MOTOARELOR DIN PACATE AUT OF $ AGAIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Mai 24, 2007 Autor Share Postat Mai 24, 2007 www.motoRRock.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 AMR pana la MOTORROCK IV !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 AMR pana la MOTORROCK IV !!! Ai innebunnit? Asa de tare ti-e sete? VALEU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Mai 25, 2007 Autor Share Postat Mai 25, 2007 Legionarule modifica coundownu ala deoarece vineri 8 iunie la 20.00 deja sintem deja cu motoarele in plin la cel de-al treilea concert al serii! Atentie asadar avem atit de multe trupe si de valoroase incit concertele o sa inceapa de vineri de la 18.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 sorry... Am modificat in postul meu initial. @morpheus: da, mah, asa de sete imi e Ne vedem acolo, sper. Ca tot nu prea apucam sa ne vedem in Buc, mai ales ca stam si f departe unul de celalalt (adica la o statie distanta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 atentie!!!!!!!!!!! intarzierea pezentei la motorrock inseamna pierdere de distractie!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Pe siteul MotoRRock nu scrie nimic de programul trupelor (sau nu m-am uitat eu bine?) Se poate mai multe detalii, va rugam? Si vroiam sa merg la mare, dar la asa eveniment... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geesus Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 ipi ipi ieii ieii numa' vesti bune cred k o sa iau nemotivat la munca ne vedem acolo rock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviathan Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 In boxele pc-ului se aude un riff de la OCS. Abia astept sa ii vad live la motoRRock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 si eu sunt interesat de programul pe zile, pentru ca nu stiu daca pot veni la toate si nu vreau sa ratez ceva marfa. puneti programul va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackrose Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 si eu sunt interesat de programul pe zile, pentru ca nu stiu daca pot veni la toate si nu vreau sa ratez ceva marfa. puneti programul va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Programul are sa fie extraordinar si va incepe inca de vineri devreme rau! asa ca trebuie sa va grabitzi sa ajungetzi cit mai repede Detaliile despre trupe f f f curind, in orice caz cum vam obisnuit o sa cam fie si inca din belsug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Mai 30, 2007 Autor Share Postat Mai 30, 2007 NU uitatzi de concursul de soft enduro, cross si de atv de pe circuitul de pe fundul lacului secat, circuit pe care l-am facut saptamina trecuta si arata super super, o sa punem si poze in curind. Premiile la concursuri sint importante! Si pentru ca ne plac stralucitoare si frumoase: Pentru absolut TOATE motocicletele prezente la MotoRRock 4 va oferim spalare gratuita la cea mai noua si cea mai performanta tehnologic (fara perii) spalatorie care se afla chiar pe soseaua de acces spre parcul Bucov dinspre Ploiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Si pentru ca ne plac stralucitoare si frumoase: Pentru absolut TOATE motocicletele prezente la MotoRRock 4 va oferim spalare gratuita la cea mai noua si cea mai performanta tehnologic (fara perii) spalatorie care se afla chiar pe soseaua de acces spre parcul Bucov dinspre Ploiesti! Mama, ce coada o sa fie acolo..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 doar o nazdravanie ? fiti pregatiti pentru mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Pentru absolut TOATE motocicletele prezente la MotoRRock 4 va oferim spalare gratuita la cea mai noua si cea mai performanta tehnologic (fara perii) spalatorie care se afla chiar pe soseaua de acces spre parcul Bucov dinspre Ploiesti! daca reusesc sa aduc doua mopedute clasice, dintre care una reconditionata pana la ultima piulita, le spalam si pe ele? deci, am examen pe 8, sa vad si pretena ce examene are, si in functie de astea si reconditionarea motorului, venim, cu sau fara moto, venim....anu trecut am fost, fara moto, am stat doar 12 ore ca timpul nu mi-a permis mai mult, si tot a fost superb... felicitari, si sper sa ne vedem sanatosi acolo PS: bai sa faceti cumva cu tarabele cu tigari ca anu trecut a fost foame mare...imi aduc si acum aminte cum dadeam 50 de mii pe o tigara si nimeni nu imi dadea, care avea bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviathan Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 (editat) Vino cat mai devreme vineri ca avem atat de multe trupe incat vom mai repede ca de obicei. Programul o sa fie si el definitivat si anuntat in curand. Daca poti merge pe amandoua mopedele in acelasi timp, se rezolva . Cat despre tigari, man, sincer mai bine iti faci provizii serioase, fiindca nu poti sa stii cat de repede se duc stocurile, la vanzatorii din zona. Editat Mai 31, 2007 de Leviathan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavy_metall Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 de fumat m-am lasat asa ca nu ma intereseaza de tigari totul e sa nu se termine rezervele de BERE ... sau mai rau sa nu se termine banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate