plescoi rulz Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Salutare, am cautat cu search dar nu am gasit un sfat despre unde imi pot face niste copii ale cheilor moto. Am fost pe la vreo 2 ateliere de chei si nu au chei brute. Care dintre voi a mai facut si imi poate recomanda un atelier bun de copiat chei. Am un singur rand si le-am mai pierdut odata dar din fericire le-am gasit...si nu vreau sa mai repet experienta. Multzam, astept indrumarile voastre! PS Am un suzuki Intruder din 1994 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Ai sa fii surprins, dar eu am facut copie dupa cheie originala Yamaha in piata Moghioros. Omul de acolo are tot ce trebuie: cataloage, furnizori... Intr-o saptamana a obtinut cele 2 chei blank de00 Yamaha, pe care le-a prelucrat apoi dupa originalul meu. Totul m-a costat foarte putin, parca undeva mult sub 50 ron. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 eu mi-am facut in targ la vitan intr-o duminica! nu stiu daca sunt aia acolo si in timpul saptamanii. 12 ron/bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebigansca Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 eu mi-am facut in cora lujerului, au catalog , pret 14 ron si la bricostore orhideea am incercat, dar nu avea exact modelul meu de cheie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Cora-Lujerului, mergi la sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 22, 2007 Autor Share Postat Martie 22, 2007 multzam fain, le iau la rand, incep cu Cora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Cheile voastre aveau cip electronic? Mie mi-a pierdut-o fica-mea si acum merg cu cheia de service. Cei de la reprezentanta mi-au cerut un milion de hartii ca sa-mi faca una noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Cora Militari - foarte serviabili si pret OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 mi-am facut chei la Cora Militari, 23 ron, cheie de contact si cheie de ghidon, catalog, chei brute, super profi...multumesc de sfaturi acu ramane sa le si probez ca azi n-am avut timp cer senin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 mi-am facut chei la Cora Militari, 23 ron, cheie de contact si cheie de ghidon, catalog, chei brute, super profi...multumesc de sfaturi acu ramane sa le si probez ca azi n-am avut timp cer senin! Bricostore Pantelimon 15ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djcry Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 cheia poti sa o faci cam peste tot dar daca are cip electronic incorporat trebuie sa mergi undeva(reprezentanta,service)pt setare altfel motorul nu o recunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubluefect Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 la suzuki e alt blank , pe care nu -l au astia. Eu am fost 1n 15 locuri si am 1ncercat sa fac, dar degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate