Tano Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Va saut! Vreau sa fac un drum Bucuresti - Sighisoara, la finalul acestei luni sau prin aprilie. Drum de week-end. Mi-ar face placere sa am tovarasi de drum. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 te-as insoti cu placere daca as avea motor si carnet cu carnetu` se rezolva ca imediat ma apuc de scoala de soferi...cu motoru` e mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 te-as insoti cu placere daca as avea motor si carnet cu carnetu` se rezolva ca imediat ma apuc de scoala de soferi...cu motoru` e mai greu Dupa ce ai carnet o sa vina si motorul. Nu-i problema. Sa nu mergi cu motor fara permis, e un sfat bun. Riscul e prea mare. Invata teorie ca sigur proba practica o treci cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Dupa ce ai carnet o sa vina si motorul. Nu-i problema. Sa nu mergi cu motor fara permis, e un sfat bun. Riscul e prea mare. Invata teorie ca sigur proba practica o treci cu bine Nu Risc eu apoi daca ma prinde ma aleg cu dosar mai bine am rabdare o luna pana imi iau permisu` oricum ms ptr sfat si asf uscat...ne vdm duminica la futbol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 cati km sunt ? drum de 2 zile ?? ash fi interesat si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 22, 2007 Autor Share Postat Martie 22, 2007 cati km sunt ? drum de 2 zile ?? ash fi interesat si eu. Sunt in jur de 300 km pana acolo. Drumul, asa cum probabil stii, e super ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Eu unul l-am facut asta vara!Plecat la 9 dimineata, intors 9 seara cu opriri si vizitat orasul vechi!Drumul este ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 22, 2007 Autor Share Postat Martie 22, 2007 Nu Risc eu apoi daca ma prinde ma aleg cu dosar mai bine am rabdare o luna pana imi iau permisu` oricum ms ptr sfat si asf uscat...ne vdm duminica la futbol Cum a ramas, duminica mergem ? Eu unul l-am facut asta vara!Plecat la 9 dimineata, intors 9 seara cu opriri si vizitat orasul vechi!Drumul este ok! E un Han la 12 km de Sihisoara, la Danes, in padure. Mereu am mers cu placere acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Nu suna rau deloc propunerea asta... M-as baga la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 22, 2007 Autor Share Postat Martie 22, 2007 Nu suna rau deloc propunerea asta... M-as baga la o tura Esti binevenit! Cu cat mai mult cu atat mai bine, eu propun ca plecarea sa fie pe 31 martie sau... dupa Pasti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikaVFR Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Va saut! Vreau sa fac un drum Bucuresti - Sighisoara, la finalul acestei luni sau prin aprilie. Drum de week-end. Mi-ar face placere sa am tovarasi de drum. Asfalt uscat! Cred ca si eu ma bag. Numai sa fie vremea ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 n-ati vrea sa facem o noapte in Sighisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 La un drum de doua zile, cu o noapte in Sighisoara m-as baga si eu, la inceputul lui aprilie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Daca imi vine noua mobra pana atunci...count me in! dar...nu vreti sa plecam de sambata dimineata si sa stam o noapte in sighisoara??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Stam si o noapte in Sighisoara la o adica... Dar asta inseamna sa ne plimbam ceva mai mult, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 24, 2007 Autor Share Postat Martie 24, 2007 Asta era sa ideea. Plecat sambata dimineata si dormit o noapte la Hanul Danes, de langa Sighisoara. Ori cel din padure - unde e superb, ori cel de la drum. Revenit in Bucuresti duminica seara. Stam si o noapte in Sighisoara la o adica... Dar asta inseamna sa ne plimbam ceva mai mult, nu? Putem sa ne plimbam pe acolo. Pana la Tg Mures sunt 40 km de acolo, de ex :-) La un drum de doua zile, cu o noapte in Sighisoara m-as baga si eu, la inceputul lui aprilie. Am putea face drumul chiar week-end viitor, cu plecare sambata la ora 9.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Daca e sa fie dupa paste ... VIN (dupa paste ca sa iau si eu salariul... cu ce sa bag benzina? ) Montez camera pe motor si go go go. Putem trece muntii prin cheia, valea oltului sau valea jiului. Asta toamna am fost pe valea jiului si nu recomand: drum valurit, foarte prost. Prin cheia am fost acum o saptamana: LACRIMA. Valea oltului e alta optiune buna. Cand am facut Bucuresti-Valea Jiului-Hunedoara-Sibiu-Sighisoara: o zi mers RELAX (cu vizita la pestera Polovraci, papa bun la restaurant/pizza ...) Merita 2 zile: halit la cetate, frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 24, 2007 Autor Share Postat Martie 24, 2007 Daca e sa fie dupa paste ... VIN (dupa paste ca sa iau si eu salariul... cu ce sa bag benzina? ) Montez camera pe motor si go go go. Putem trece muntii prin cheia, valea oltului sau valea jiului. Asta toamna am fost pe valea jiului si nu recomand: drum valurit, foarte prost. Prin cheia am fost acum o saptamana: LACRIMA. Valea oltului e alta optiune buna. Eu am fost prin Brasov, acolo stiu ca drumul e facut de curand si peisajul e pe masura. Pe Valea Oltului e f bun drumul pana in Sibiu dar nu stiu cum e pe traseul Sibiu - Medias - Sihisoara. Stiu ca Sibiu - Brasov e acceptabil dar nu f bun. Un traseu rapid ar fi Bucuresti - Brasov - Sighisoara. Un traseu mai larg, prin Valea Oltului. Vedem si decidem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Hai ca incepe sa fie din ce in ce mai tentant. Drum superb, papa bun, cazare, vizitat Sighisoara si inprejurimi,intoarcerea duminica.Hotarati data si ora de plecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 eu ma bag sigur ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Eu pot sa merg numai dupa 8 aprilie ca atunci iau banutii. Adica dupa paste. Nu vreau sa va incurc daca aveti alte planuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 24, 2007 Autor Share Postat Martie 24, 2007 Saptamana asta stabilim ce si cum. Poate totusi reusesti sa vii daca e sa mergem week-end ul asta. Pentru cei care si-au anuntat intentia de a merge, veniti cu propuneri, acum sau dupa Paste ? Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Propun wikend-ul viitor. Urmeaza pastele in familie,iar dupa paste este tarziu si nu mai am rabdare. Abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 24, 2007 Autor Share Postat Martie 24, 2007 (editat) Propun wikend-ul viitor. Urmeaza pastele in familie,iar dupa paste este tarziu si nu mai am rabdare. Abia astept Am vorbit pentru doua camere la han pentru noaptea de sambata pe duminica. O camera are 3 paturi. Daca mai e nevoie, sa mai rezervam una. Pretul unei camere: 950.000 lei/noapte. Mentionez ca la restaurantul hanului se mananca foarte bine si este si ieftin. Sunt si struti pe acolo Exista si o curte mare unde se pot parca motoarele. Editat Martie 24, 2007 de Tano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_1987ro Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Salut bikerilor!Eu sunt din Sighisoara dar momentan sunt la facultate in Bucuresti.Sunt foarte pasionat de motoare am si eu motor dar de teren numai!Daca vreti sa mergeti la Sighisoara anuntati-ma si pe mine k in orice weekend as putea sa vin cu voi si sa va arat orasul sau ce vreti voi prin zona.Mi-ar face placere sa vin cu voi am si eu carnet numai k nu am motor de sosea,dar asa putea sa vin k pasager cine vrea sa ma ia.Daca e ceva mai vb pe mess:ady_1987ro@yahoo.com Numai bine! Va saut! Vreau sa fac un drum Bucuresti - Sighisoara, la finalul acestei luni sau prin aprilie. Drum de week-end. Mi-ar face placere sa am tovarasi de drum. Asfalt uscat! Daca vreti sa venit peste weekend la Sighisoara va pot caza eu! Salut bikerilor!Eu sunt din Sighisoara dar momentan sunt la facultate in Bucuresti.Sunt foarte pasionat de motoare am si eu motor dar de teren numai!Daca vreti sa mergeti la Sighisoara anuntati-ma si pe mine k in orice weekend as putea sa vin cu voi si sa va arat orasul sau ce vreti voi prin zona.Mi-ar face placere sa vin cu voi am si eu carnet numai k nu am motor de sosea,dar asa putea sa vin k pasager cine vrea sa ma ia.Daca e ceva mai vb pe mess:ady_1987ro@yahoo.com Daca vreti sa venit peste weekend la Sighisoara va pot caza eu! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate