mih Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 taica...macar dca le lasam aiurea! Eram cu inima impacata ca a fost oarecum si vina mea! DAR...manusile erau bagate in casca...iar peste ele...un sac pt. casca!!! Casca...era pusa intr-un colt...intre alte casti! se pare ca totusi...ciorditorul...a analizat prima data casca dupa care a gasit si manusile! Si...dca intre noi facem d-astea...cum sa ne asteptam la emancipare! sa inteleg ca a fost o gluma de 1 aprilie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 sa inteleg ca a fost o gluma de 1 aprilie ? nu ai iteles bine! Chiar s-au furat si manusile si banii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Au fost parti bune si parti proaste (ca pe oriunde) Am sa le enumar pe cele proaste ca sunt (din p.d.v. al meu) doua: 1 - muzica 2 - unii participanti profani (ex: vezi manusile lui Stephon) Restul numai de bine Si acum solutiile problemelor (mele si nu numai) : 1 - "Ursu'" avea muzica si sonorizare corespunzatoare, deci nu inteleg de ce "digei" ? 2 - Acces mai exclusivist (ce mama naibi) moto only party .Venea motociclistul calare sau pe jos si putea veni cu amica/amicul pentru care sa "garanteze"-ma rog intelegeti chestia aia "e cu mine " ca in filmele cu mafia. hai ca am luat-o razna (data viitoare poate...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Ceva poze de la petrecere?! ... De curiozitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Ceva poze de la petrecere?! ... De curiozitate! Sigur ca da! A I C I Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Ceva poze de la petrecere?! ... De curiozitate! Si A I C I... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Foarte tare atmosfera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
italiamotors Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 (editat) ANUNT IMPORTANT In fiecare an, la inceputul sezonului firma noastra va organiza ITALIA MOTORS PARTY! Multumim inca o data pe aceasta cale, tuturor celor care au fost prezenti! In cel mai scurt timp posibil, o sa facem rost de filmarile care au fost facute de TELE SPORT si inca un montaj realizat de un prieten, angajat la o televiziune concurenta! Pana atunci, va uram asfalt uscat si multa sanatate! cu stima, ITALIA MOTORS TEAM Editat Aprilie 5, 2007 de italiamotors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate