legionaru Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Daca iei un taxi si ii zici de Matei Voievod 67, o sa te aduca unde trebuie. Asta daca nu gasesti pe cineva din Berceni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 am intrebat daca e cineva din berceni...sa merg cu el...k eu habar n-am unde vine locatia m-am mutat recent in bucuresti si nu prea cunosc orasu Ma gandesc ca ai avea mai multe sanse sa te "pescuiasca" cineva de prin centru sau de undeva.. Ca nu e greu sa ajungi din Berceni la Unirii, sau la Romana... Eu s-ar putea sa am pasager ca te luam. Dar sigur trece cineva prin centru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Daca iei un taxi si ii zici de Matei Voievod 67, o sa te aduca unde trebuie. Asta daca nu gasesti pe cineva din Berceni. Sau iei una bucata Legionar de manuta si veniti impreuna la party... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Sau iei una bucata Legionar de manuta si veniti impreuna la party... ca sa ii raspund domnului Survolaj: zat, mah! Io voi veni insotit. Las ca vezi tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 ca sa ii raspund domnului Survolaj: zat, mah! Io voi veni insotit. Las ca vezi tu... Insotit? WOW...insotitule...asa o sa te strig la party aaaaa... Am uitat sa zic : ZAT BAH!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 sa bem, sa bem multa bere, sa ne imbatam sa ne punem in cap sa bem multa bere sa ne pisam pe noi uuuuuueeei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 am intrebat daca e cineva din berceni...sa merg cu el...k eu habar n-am unde vine locatia m-am mutat recent in bucuresti si nu prea cunosc orasu da un nr mobil pe PM si daca ma aflu in zona te sun sa mergem la ursu momentan locuiesc in berceni dar nu stiu unde o sa ma aflu in ziua petrecerii Insotit? WOW...insotitule...asa o sa te strig la party la un asemenea demers ma aliniez si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 pai vin si la unirii daca se ofera cineva sa ma "agatze" daca nu vrea nimeni sau nu poate ...asta e ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 bai nene...vin eu sa te iau...dar...de la Universitate...a dracu de treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 bai nene...vin eu sa te iau...dar...de la Universitate...a dracu de treaba! Cu ce vii bre la Universitate? Credeam ca o sa fii la mine in spate.. ca daca era gol, il luam eu pe baiat, ce naiba? P.S.: Hai odata cu motorul ala, ca vreau plimbare de SV-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Mishule...ma sacrific tata! Sau...ma duci la party...si te intorci sa-l iei pe Vlad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coshovasha Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 (editat) Vin si eu...dar fara trotineta ca intzeleg ca se face sfanta impartasanie cu bere ! am intrebat daca e cineva din berceni...sa merg cu el...k eu habar n-am unde vine locatia m-am mutat recent in bucuresti si nu prea cunosc orasu Vlad,eu stau in Berceni,nu-ti face griji ca stiu eu locatia...mergem impreuna ! Editat Martie 27, 2007 de coshovasha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 as veni si eu cu placere.... dar sampata spre duminica adica pe 01.04 este Ziua mea de nastere!!! am sa schimb prefixul asa ca am sa fiu in alt bar dar va urez Distractie placuta, si beti si pentru mine o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Vin si eu...dar fara trotineta ca intzeleg ca se face sfanta impartasanie cu bere ! Vlad,eu stau in Berceni,nu-ti face griji ca stiu eu locatia...mergem impreuna ! ms boss ! gata baieti ...s-a rezolvat va multumesc mult ptr ajutor... promit sa nu raman dator as veni si eu cu placere.... dar sampata spre duminica adica pe 01.04 este Ziua mea de nastere!!! am sa schimb prefixul asa ca am sa fiu in alt bar dar va urez Distractie placuta, si beti si pentru mine o bere oooo....la cat ami multi ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 as veni si eu cu placere.... dar sampata spre duminica adica pe 01.04 este Ziua mea de nastere!!! am sa schimb prefixul asa ca am sa fiu in alt bar dar va urez Distractie placuta, si beti si pentru mine o bere pre LMA!!! - pe 1 aprilie...super tare! cred ca o sa ti-o iei en-gros de la prieteni cu glumele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Mishule...ma sacrific tata! Sau...ma duci la party...si te intorci sa-l iei pe Vlad! Dupa cum vezi... s-a rezolvat Asa ca vei ramane la mine... Sper sa rezolv cu electrica pana in weekend ca o iau razna altfel... ms boss ! gata baieti ...s-a rezolvat va multumesc mult ptr ajutor... promit sa nu raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
notavailable Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 P.S.: Hai odata cu motorul ala, ca vreau plimbare de SV-uri No iaca m-am suparat si vin si eu bre....cu nefasta.... ....daca trebe trebe....da vin si cu esveu ca sa-l vad pe Stefan cum .. Daca e party.....party sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 No iaca m-am suparat si vin si eu bre....cu nefasta.... ....daca trebe trebe....da vin si cu esveu ca sa-l vad pe Stefan cum ..Daca e party.....party sa fie Lasa nene ca ne vedem noi cu SV-urile p strada! te astept la party! Latest news: Se va face o strangere de fonduri pt. persoanele nevazatoare! Asa ca...rugam pe fiecare participant sa ajute cu ce poate! Va multumim Sa nu uit! Se vor mai organiza si concursuri de skandenberg, mister Biker si miss Biker! Concursurile vor fi premiate in sticle de "tarie" si alte premii! Asa ca...Leoncio...baga "fiare" saptamana asta, ca sa te voteze gagicile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 HOP SHI IO P´ACOLO..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wiskasul Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Lasa nene ca ne vedem noi cu SV-urile p strada! te astept la party! Latest news: Se va face o strangere de fonduri pt. persoanele nevazatoare! Asa ca...rugam pe fiecare participant sa ajute cu ce poate! Va multumim Sa nu uit! Se vor mai organiza si concursuri de skandenberg, mister Biker si miss Biker! Concursurile vor fi premiate in sticle de "tarie" si alte premii! Asa ca...Leoncio...baga "fiare" saptamana asta, ca sa te voteze gagicile! Salutare!!! Vin si eu 100%! E prima petrecere de motociclisti la care voi participa! Abia astept! Daca ma fac manga, sper ca am unde sa las motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 normal ca ai unde sa il lasi! Este o terasa cu o curte enorma. lasi mobra in interior....consumi alcool in cantitati industriale, dupa care...iti legam casca de tine...chemam taxi...te "introducem" in taxi...bagam pe GPS(adica la taximetrist) coordonatele si...a doua zi vii frumusel fresh si iti culegi cele 2 roti! Sa nu uitam Oaspeti de onoare: Dl. Dan Nastase, SENIOR EDITOR revista MOTOCICLISMO Dl. Filip Pitaru, revista UNIVERS MOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ptk_R1 Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 am trecut eu acum 5 min pe acolo e super tareeeeeeeeeee :X:X:X:X:X:X:X:X::XXX: vin si eu 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 am trecut eu acum 5 min pe acolo e super tareeeeeeeeeee :X:X:X:X:X:X:X:X::XXX: vin si eu 100% patric ne vedem acolo dar vreau sa vina toata trupa sa iasa ceva frumos prodan boby furia vlad yuri andrei si restu asa ca ia legatura cu ei sa ne vedem acolo la locul cu pricina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
italiamotors Postat Martie 28, 2007 Autor Share Postat Martie 28, 2007 ITALIA MOTORS - MEGA PARTY - va asteptam - 31.03.2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 VIN SI IO... LET'S PARTY ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate