Barbarossa Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Ma inscriu si eu, sper sa mai incap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 (editat) Ma inscriu si eu, sper sa mai incap... participi la miss sau la mister?? vezi sa-ti iei pijamalutza de aksa k avem proba in pijama ah si slipi Editat Martie 31, 2007 de Mikels Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 HAI CINE SE BAGA LA MISTER?? facem preselectie ) suntem toti urati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 hai lasa modestia acasa, deci avem 2 baietii care se baga :SACALU si Barbarossa..... sa vedem cine se mai baga I`ll be there!! Poate ma bag eu la mister Sper sa tina vremea cu noi. Numai bine mi-a scapat un doritor de participare la concurs avem 3 .. poate da-ti inapoi baietii k nu mai primiti nimic gratis =)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 pare-se ca vremea nu tine cu noi pana la urma.. pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 pare-se ca vremea nu tine cu noi pana la urma.. pacat. vedem pana diseara! daca nu...stam ca shoarecii in bar...la gramada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 deci avem 2 baietii care se baga :SACALU si Barbarossa..... sa vedem cine se mai baga fara sacalu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 daaa....e cam innorat afara ... dapana diseara poate isi revine si vremea si nu o mai apuca pe cai gresite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Vin si eu! Si ca sa fie egalitate intre motociclisti si motocicliste... Pretenu' vine cu mine pe motor! (Al lui nu e gata inca!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Eu ma bag doar in seama, sunt mic burtos si cocosat, fiara neinduratoare asa ca nu voi face fata la nici un concurs... In plus la capitolul moto sunt novice iar de aici nu prea cunosc pe nimeni. Voi fi un timid care o sa shada intr-un coltz... Vremea o sa fie buna, dupa sufletul nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Eu ma bag doar in seama, sunt mic burtos si cocosat, fiara neinduratoare asa ca nu voi face fata la nici un concurs... In plus la capitolul moto sunt novice iar de aici nu prea cunosc pe nimeni. Voi fi un timid care o sa shada intr-un coltz... Vremea o sa fie buna, dupa sufletul nostru ramaneti fara concurenti la mister mai bine ii dam titlul de mister moto lu` Dragos si incheiam @Barbarossa : pe la ce ora ajungi la party ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 bre las-o p'asta cu sufletu' k daca va ploua nasol.. se interpreteaza ca ce fel de uamenis untem..'ti-ai dracu de motociclijdi imputiti, galagiosi si nesimtiti, pericole publice care ne .. "furati fetele" de acasa huooo.." hea hea hea hea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 ramaneti fara concurenti la mister mai bine ii dam titlul de mister moto lu` Dragos si incheiam @Barbarossa : pe la ce ora ajungi la party ? iauzi dragosh.. faci o prestatie diseara ptr titlu de mister"biker"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 eu nu pot veni calare am ramas fara talon si placute aseara..... ma primiti si fara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 NORMAL ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 care mai vine pe la universitate ca ma intalnesc cu un baiat acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateo45us Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 La ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 La ce ora? cred ca era ptr mine intrebarea nuh ? pai nush ca e cam complicat baiatul nu stie sa ajunga la URSU...ce e drept nici eu nu stiu dar eu merg cu cineva din Berceni....daca vrei sa mergi tu cu el da-mi un PM sa-ti dau un nr de tel de-al lui daca nu o sa-i propun sa ma intalnesc cu el la metrou la iancului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinnion Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Eu zic sa ne vdm toti care vor la universitate si de acolo mergem impreunja cine vrea sa vina acolo si cine nu stie intrebarea e la ce ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateo45us Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 cred ca era ptr mine intrebarea nuh ? pai nush ca e cam complicat baiatul nu stie sa ajunga la URSU...ce e drept nici eu nu stiu dar eu merg cu cineva din Berceni....daca vrei sa mergi tu cu el da-mi un PM sa-ti dau un nr de tel de-al lui daca nu o sa-i propun sa ma intalnesc cu el la metrou la iancului Adevarat complicat bai nene! Nici io nu stiu sa ajung, nici nu m-am hotarat daca sa vin sau nu. In plus, nici nu cunosc pe nimeni dintre cei care s-au anuntat. Doar pe Escu l-am intalnit cand i-am cumparat aparatul foto. Se pune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinnion Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 nu se baga nimeni la o intalnire inainte sau macar sa spun la ce ora incepe la 21 sau 19 30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Adevarat complicat bai nene! Nici io nu stiu sa ajung, nici nu m-am hotarat daca sa vin sau nu. In plus, nici nu cunosc pe nimeni dintre cei care s-au anuntat. Doar pe Escu l-am intalnit cand i-am cumparat aparatul foto. Se pune? in cazul asta abia astept sa facem cunostinta nici eu nu cunosc mai pe nimeni...daca te incalzeste cu ceva asta pai hotaraste-te daca vii sau nu de la universitate mi se pare ca iei troleul 79 da cel mai bine e sa va anuntati mai multi care treceti pe acolo si sa veniti impreuna nu se baga nimeni la o intalnire inainte sau macar sa spun la ce ora incepe la 21 sau 19 30 la 19:30 incepe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinnion Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 ms. Si ne intalnim si noi cu motoarele pe undeva sa merem impreuna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateo45us Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 La 19.30 trecute fix sunt inca la serviciu. Daca vin o sa ajung mai tarziu. Intarziata, na! Cred ca pe la 10 o sa fiu la Universitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 ms. Si ne intalnim si noi cu motoarele pe undeva sa merem impreuna? eu nu am moto... si multi vin fara motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate