sabyn Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Fiecare vorbeste de ce are,tu te referi la Mobra50 care are bascula pe fata cu telescoape identice cu cele de spate(dar mai mici ca diametru)si alte persoane se refera la cele de Mobra 50 Super la care sunt telescoape cu burduf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pescarul Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Corect.La Mobra 50 -adica primul model-,amortizoarele fata sunt tip bascula si are dreptate "sabin". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 La Mobra mea (50) la amortizoare sunt o-ring-uri... promit ca desfac si o furca de Mobra Super si documentez cu poze. Intre timp... am intrat in posesia unor copii dintr-o carte mai veche cu modul de asamblare al cutiei de viteze (2 pagini). Calitatea nu este exceptionala, dar este sigur utila. Amatori/doritori? nu de alta, dar sa nu imi bat capul degeaba cu scanarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Orice informatie e folositoare mai ales cand sunt si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Salut Am nevoie de o janta pentru Mobra 50S in stare ok. Nu ma intereseaza daca are spite, vine cu tot cu butuc si cauciuc etc.. O iau la pachet daca este nevoie, dar ma intereseaza sa fie janta ok Mai am 4 5 cu care nu prea am ce face deci nu caut 8-uri ) Multumesc! tudor - tudor.ghigheanu@gmail.com / 0722409930 / PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 starea cromului te intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 Salut, nu ca o recromez. Dar sa nu fie calcata de tir cum sunt astea ale mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 Salut Am nevoie de o janta pentru Mobra 50S in stare ok. Nu ma intereseaza daca are spite, vine cu tot cu butuc si cauciuc etc.. O iau la pachet daca este nevoie, dar ma intereseaza sa fie janta ok Mai am 4 5 cu care nu prea am ce face deci nu caut 8-uri ) Multumesc! tudor - tudor.ghigheanu@gmail.com / 0722409930 / PM Salut, nu ca o recromez. Dar sa nu fie calcata de tir cum sunt astea ale mele Si eu caut acelasi lucru. Din 3 cercuri abia am salvat unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 La Mobra mea (50) la amortizoare sunt o-ring-uri... promit ca desfac si o furca de Mobra Super si documentez cu poze. Intre timp... am intrat in posesia unor copii dintr-o carte mai veche cu modul de asamblare al cutiei de viteze (2 pagini). Calitatea nu este exceptionala, dar este sigur utila. Amatori/doritori? nu de alta, dar sa nu imi bat capul degeaba cu scanarea... Dada, orice informatie e binevenita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Salut, nu ca o recromez. Dar sa nu fie calcata de tir cum sunt astea ale mele Am eu una in stare buna(nu e stramba),dar trebuie cromata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 salut din lipsa de timp si din cauza spatiului am decis sa scot la vanzare colectia mea de pise de mobra dar si 2 mobre 50 una cat de cat ok cu ceva modificari la cadru ( saua inaltata)iar cea dea doua completa si probabil functionla (daca insis putin) am orice piesa mai putin km si comenzile electrice de pe ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 salut revin cu poze luni cel tarziu marti » Post actualizat in 19 Nov 2014 14:39scuze pentru intarziere. mentionez ca astea sunt doar o parte din ceea ce detin deci daca ceea ce cautati nu apare in poze nu ezitati sa intrebati » Post actualizat in 19 Nov 2014 14:43alte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae10 Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 (editat) Salutare! Pentru cei ce doresc, au scos la Romtehnica o noua Mobra 50S din '77. Licitatia este pe 16.12.2014(Lista 1 cu bunuri). Succes! P.S. Si doua Hoinare! http://www.romtehnica.com.ro/selectia-de-oferte-de-pret-negocierea-directa-din-data-de-16-12-2014-ora-1000/ Editat Decembrie 6, 2014 de nae10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halalaie_ovari_norbert Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Salutare! Pentru cei ce doresc, au scos la Romtehnica o noua Mobra 50S din '77. Licitatia este pe 16.12.2014(Lista 1 cu bunuri). Succes! P.S. Si doua Hoinare! http://www.romtehnica.com.ro/selectia-de-oferte-de-pret-negocierea-directa-din-data-de-16-12-2014-ora-1000/ ce fel de licitatie este asta? cum se procedeaza? de ex am vazut ca hoinarul este in Turda si e un nr de tel... ce trebuie facut si cine sunt astia care le-au scos la vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae10 Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 ce fel de licitatie este asta? cum se procedeaza? de ex am vazut ca hoinarul este in Turda si e un nr de tel... ce trebuie facut si cine sunt astia care le-au scos la vanzare? Licitatia este in felul urmator: 1. Te duci la Romtehnica si platesti taxa pentru caietul de sarcini . 2. faci un dosarel-numit oferta, care sa contina toate documentele necesare: de la oferta ta pt produsele pe care doresti sa le achizitionezi ,declaratii conform anexelor din caietul de sarcini pana la copie c.i.,s.a.m.d.-Cand depui dosarul trebuie sa platesti 10% din valoarea ofertata-total. 3.In ziua licitatiei te prezinti la Romtehnica si afli daca ai castigat sau nu.In cazul in care sunt doi sau mai multi ofertanti pe acelasi produs va castiga cel ce a dat mai mult.Daca esti singur, te vor invita la negociere directa( ei cer -tu oferi, daca vrei mai mult). 4.Inainte de participare la licitatie trebuie( daca vrei) sa mergi sa vezi produsul-sau poti suna acolo si cel ce raspunde de magazie iti va spune daca e ok sau nu.Totodata este un formular care se completeaza legat de vizita ( daca mergi sau daca refuzi sa mergi-vezi caietul de sarcini). 5.Dupa licitatie vei plati toata valozarea, iar apoi te vei deplasa la U.M.-ul unde este depozitata cu toate documentele la tine pentru a ridica produsul.Aici vei primi si semna un pv, in baza caruia vei putea recupera garantia de participare. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Uau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 (editat) Salutare tuturor! Urmaresc topicul asta de vreo 2 ani si a venit vremea sa apelez la voi, oameni buni.Recent am achizitionat o Mobra 50 S pe care vreau sa o reconditionez si or sa fie muulte ore de lucrat la ea. Vreau sa cumpar pinioanele si lantul pentru ea,mi-ar mai trebui si pinionul de atac de pe ambielaj si oala de ambreiaj si cutia laterala stanga si capacele pt amandoua cutiile. Ca idee, atasat aveti o poza cu mobra si o poza cu un Carpati pe care l-am pozat in Mall-ul din Tg Jiu intr-un magazin cu haine,expus, model dupa care vreau sa ma orientez in restaurarea mobrei. Multumesc mult si astept ceva vanzator pt piesele de care am nevoie. Am cumparat deja vopsea rosie, alba, chit , grund, smirghel, ulei T90 pentru pus in motor si bujie noua . Numai bine! Editat Decembrie 22, 2014 de dude123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 De ce nu ai ales sa pastrezi culoarea originala (daca ai acte)?piese se mai gasesc dar...depinde cat esti dispus sa investesti.Spor la reconditionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Mersi! Acte nu am , am luat-o de la un tip de pe olx ce o avea de o vesnicie pe acasa...Culoarea vreau sa fie rosie pt ca prima mobra care am avut-o la 13 ani a fost tot rosie si e mai pe placul meu Tocmai am desfacut complet motorul si am curatat, era praf, avea ulei cu apa si mult span, din pacate ambielajul e cam praf, cu tot cu pinionul de atac de pe el, oala de ambreiaj tot praf, placile de ambreiaj doar una originala, restul facute etc....din uzura imi dau seama ca a facut multi ani de zile naveta cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gonghy Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 cine ma poate ajuta si pe mine cu un cilindru de mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 cine ma poate ajuta si pe mine cu un cilindru de mobra Cam greu de gasit , eu am luat de pe aici : http://olx.ro/oferta/vand-motor-mobra-super-ID2H8d1.html#691e7b9842 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gonghy Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 Eu nu vreau tot motorul doar cilindrul. daca stie cineva din ce se poate face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 Eu nu vreau tot motorul doar cilindrul. daca stie cineva din ce se poate face ai mesaj privat - verifica mesageria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 (editat) Eu nu vreau tot motorul doar cilindrul. daca stie cineva din ce se poate face Editat Decembrie 30, 2014 de foxxbiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate