constantin57 Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 Eu nu vreau tot motorul doar cilindrul. daca stie cineva din ce se poate face Din teava de canalizare care a stat vreo 50 de ani in pamint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pescarul Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 Cel mai bine ar fi sa-l alezezi la alta cota.Piston si segmenti gasesti de Honda dio relativ ieftin.Ca sa nu mai vorbim de calitatea fontei din care este facut cel pe care il ai.Eu asa am facut si a mers foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 /index.php?/topic/721501-dezmembrez-mobra-50/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 Multumesc tare mult pentru aceste informatii, sunt de real ajutor, mult timp am cautat ceva de genul si abia acum am vazut. O sa urmaresc pe Site-ul Romtehnica de acum mereu ofertele pentru licitatii. Numai bine! Licitatia este in felul urmator: 1. Te duci la Romtehnica si platesti taxa pentru caietul de sarcini . 2. faci un dosarel-numit oferta, care sa contina toate documentele necesare: de la oferta ta pt produsele pe care doresti sa le achizitionezi ,declaratii conform anexelor din caietul de sarcini pana la copie c.i.,s.a.m.d.-Cand depui dosarul trebuie sa platesti 10% din valoarea ofertata-total. 3.In ziua licitatiei te prezinti la Romtehnica si afli daca ai castigat sau nu.In cazul in care sunt doi sau mai multi ofertanti pe acelasi produs va castiga cel ce a dat mai mult.Daca esti singur, te vor invita la negociere directa( ei cer -tu oferi, daca vrei mai mult). 4.Inainte de participare la licitatie trebuie( daca vrei) sa mergi sa vezi produsul-sau poti suna acolo si cel ce raspunde de magazie iti va spune daca e ok sau nu.Totodata este un formular care se completeaza legat de vizita ( daca mergi sau daca refuzi sa mergi-vezi caietul de sarcini). 5.Dupa licitatie vei plati toata valozarea, iar apoi te vei deplasa la U.M.-ul unde este depozitata cu toate documentele la tine pentru a ridica produsul.Aici vei primi si semna un pv, in baza caruia vei putea recupera garantia de participare. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 (editat) Am mai multe platini insa am constatat ca sunt modele diferite,doua seamana cu ducati dar au priderea pe partea opusa,a treia e ducati(cred),una este bosch si ultima e mai lunga decat cea bosch.Ma poate lamuri cineva in privinta lor? Editat Ianuarie 15, 2015 de sabyn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 Cea asemanatoare Bosch e Electroprecizia. Platina Ducati o sa iti fac maine la ziua o poza sa vezi cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 Am mai multe platini insa am constatat ca sunt modele diferite,doua seamana cu ducati dar au priderea pe partea opusa,a treia e ducati(cred),una este bosch si ultima e mai lunga decat cea bosch.Ma poate lamuri cineva in privinta lor? Primele sunt tip Ducati , cea cu pintenul pe stanga pare de minimobra , ultimele 2 tip bosch . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 PRIETENE SA STII CA CU APRINDEREA FACI CEVA TREABA DAR TREBUIE SA CAUTZI IN REVISTE TEHNIUM DACA STII DESPRE CE VORBESC ACOLO ERA O APRINDERE ELECTRONICA PENTRU MOBRA PE CARE AM FOLOSIT-O SI EU IN EPOCA DE PIONIERAT CU MOBRA SI MERGEA F.F. BINE VREAU SA-TI SPUN CA AM BAGAT BENZINA DE AVION SI AM MERS CU 100 KM/H ATAT CAT ARATA CEASUL ORIGINAL ,DAR AM FACUT SI NISTE MODIFICARI (RECTIFICAT CHIULOASA,ALEZAT FERESTRE DE BALEAJ,NIVEL MINIM IN CAMERA DE NIVEL,SITELE DI TOBA LIPSA, BUJIE DE AVION CU ELECTROZI DE NICHEL/ARGINT CU DOI ELCTROZI. PENTRU ROATA DE SPATE AM STRUNJIT BUTUCUL SI AM PRINS UNUL DE MZ CU DISTANTIERE ITRE ELE PRINS IN PATRU SURUBURI DE 6. PENTRU MARII PILOTZI : SA STITZI CA MOBRA ESTE PATENT JAPONEZ. pai foarte tare inseamna ca, cu-n monocil de 650 pregatit ca m-ai sus i-ei lejer 400km\ora,dar ati trebui ceas!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 Dupa cum am promis, sabyn, poza cu platina Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Cumpar segmenti mobra ! Noi sau cat mai putin uzati. Si piston , la fel, nou sau cat mai putin uzat. Multumesc! 0767372693 nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 Cumpar segmenti mobra ! Noi sau cat mai putin uzati. Si piston , la fel, nou sau cat mai putin uzat. Multumesc! 0767372693 nr de tel cauta piston si segmenti de Honda Dio la magazine cu piese moto/scutere... pretul este modic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 Da colegu, scaneaza te rog asamblarea cv de mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 (editat) Pe bune ca am uitat.... Nu am scanner la indemana, dar cred ca se vede destul de bine. Din pacate foile sunt copiate dupa alte copii Editat Ianuarie 20, 2015 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halalaie_ovari_norbert Postat Ianuarie 25, 2015 Share Postat Ianuarie 25, 2015 Ia uitati ce am obtinut noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 25, 2015 Share Postat Ianuarie 25, 2015 Ia uitati ce am obtinut noi Bravo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Ianuarie 25, 2015 Share Postat Ianuarie 25, 2015 Am reusit azi sa desfac motorul in bucati dupa ce am scurs din el o jumatate de litru de apa din cutie. Tre sa schimb rulmentii si semeringurile, pana sincron si pinionul mare din cutie, are uzura mare in interior unde lucreaza bilele. Urmeaza cablurile, reglajele apoi niste pureci la televizoarele vecinilor ca-n tinerete. Nu mai zic de zgomot mai ales ca stau intr-o zona de deal..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Ia uitati ce am obtinut noi ceva poze cu agregatul si modul in care s-a desfasurat evaluarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 Cand am facut curatenie prin magazie am gasit niste piese de hoinar si mobra.Daca aveti nevoie de vreo piesa imi puteti da pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Cand am facut curatenie prin magazie am gasit niste piese de hoinar si mobra.Daca aveti nevoie de vreo piesa imi puteti da pm. pune ceva poze sau fa o lista... ar ajuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Francisc Vasile Toth Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Știe cineva cum pot curata jantele de hoinar de crom pt ca e in stare proasta ?Exista ceva spray in culoarea cromului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Pentru curatarea cromului exista doua variante1 sablarea si 2 chimic mai exact scufunzi geanta in acid clorhidric insa e mai greu de procurat si destul de toxic si periculos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Varianta trei .Cine o cromeaza stie ce are de facut cu ea.Operatiunea intra in pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Varianta trei .Cine o cromeaza stie ce are de facut cu ea.Operatiunea intra in pret. recomandari de firme/persoane care "stiu ce au de facut" si recromeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Francisc Vasile Toth Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 recomandari de firme/persoane care "stiu ce au de facut" si recromeaza? Daca știți in Cluj sau in apropiere☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Pentru recromari exista o firma in bucuresti se cheama Sal companii tel 0722274263. Inca nu am recromat nimic la ei insa din discutiile telefonice avute mi s-a parut ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate