solo Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 daca nu a avut bani de un bmw gs 1150...merge si cu R1 si pagina personala http://www.r1goesextreme.com/ am vazut la pagina de vitezisti ...dar am zis ca obligatoriu trebuie sa vada si enduristii /index.php?...t=0#entry682397 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 man...inregistrarea e preistorica. A mai fost si s-a vazut...nu aici, ce-i drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Chinu' reaq cu R1 prin lume. Motor de circuit bagat la noroi si nisip si... Unde este farmecul? Personal mi se pare aiurea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gothmog Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Oricum ar fi,curajos tipul .Sa pleci tu in lumea larga c-un motor de strada par-excellence mi se pare foarte tare...Bravo lui,dar a si tras de ea ca de cal mort prin namoale,balti si alti coclauri.Cinste lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 /index.php?...st&p=533249 L-am vazut live la KOLN. Omul foarte modest si zambitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Unii se biciuiesc, altii isi baga țepuÂşe prin diferite părți ale corpului....si unii fac enduro cu R1.... E dreptul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 pai cu enduroaice face toata lumea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Refuz sa cred ceea ce am vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Mie unu mi se pare extraordinar de tare treaba!Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Now that's a fucking unbelieveble crazy guy...Eu ma uitam la monitor ceva de genu deci chiar ii tare tipul...Daca ar face toti torpilarii la fel nu am mai avea sectie de enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate