danyfaur Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 noi cred ca mergem pe mures anu trecut am facut drumul si a fost cat de cat de inghitit Noroc ca de la Dej la Gherla nu-s decat 16 km, dar pana la Baia Mare ar fi dureros sa-mi rup furca prin gropile patriei.Vreau sa merg in 26 iulie la un concert in Baia Mare si am vrut sa stiu daca e de preferat sa-mi iau motorul sau sa merg cu trenul. Clar as prefera pe 2 roti dar daca e atat de groaznic nu stiu daca merita. Ce inseamna drum de nota 5? Decopertat, gropi, nisip, in lucru? Sa-mi fac macar o idee. Exista o alta varianta mai buna? O ruta ocolitoare ceva mai buna? Merci mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 se organizeaza o iesire duminica de dimineata asa pe la ora 9-9:30 pe urmatorul traseu Sibiu -Balea lac si return daca ne organizam cum trebuie am putea continua barajul vidraru - curtea de arges - valcea - valea oltului - sibiu traseul ramane deschis si se poate modifica pe parcurs ar fii bine sa stim cine vine sa putem astepta intarziati ieisrea se face doar daca este frumos participanti pana acum: Cristi (speedy), Hans (thundercat) si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EugenMaddog Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 se organizeaza o iesire duminica de dimineata asa pe la ora 9-9:30 pe urmatorul traseu Sibiu -Balea lac si return daca ne organizam cum trebuie am putea continua barajul vidraru - curtea de arges - valcea - valea oltului - sibiutraseul ramane deschis si se poate modifica pe parcurs ar fii bine sa stim cine vine sa putem astepta intarziati ieisrea se face doar daca este frumos participanti pana acum: Cristi (speedy), Hans (thundercat) si eu ma inscriu si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 plecare se face din benzinaria petrom din giratorul de la vestem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 se mai onoreaza plimbarile de duminica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 se mai onoreaza plimbarile de duminica ? cu fanfara se zice ca dupa han se organizeaza un mic la valea aurie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 cu fanfara se zice ca dupa han se organizeaza un mic la valea aurie atunci sa ne vedem cu bine duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyfaur Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 si eu vroiam sa propun un KFC in valcea sau cluj.... damn astazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 cu fanfara se zice ca dupa han se organizeaza un mic la valea aurie Pentru "mic" nici n-are sens sa-mi pun cagula pe sub casca. Ce dracu'? Noi suntem oameni de un mic? Eu propun un "mare", cu spunea antevorbitorul meu: si eu vroiam sa propun un KFC in valcea sau cluj.... damn astazi? Dar pentru asta trebuie sa ne organizam un picut mai devreme. Hai, ne miscam si noi mai cu talent? Stau on line pentru adeziuni. Ca am un chef nebun de motoreala dupa concediu. Iaca niste poze de p-acolo: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 cu mare placere dupamasa, dimineata sunt la servici. placerea micului va fi si ea satisfacuta, nu te poti ....... in gustul cuiva sa ne vedem si poate facem si o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EugenMaddog Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ....http://www.youtube.com/watch?v=Ea869GwcEl4 de la hunedoara (nandru)..cine a fost stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Inca n-am murit! Nu scapati de mine. M-am hotarat maine sunt la R&B. sper sa vina si cainii aia rai care lipsesc si ei de cam multa vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) Inca n-am murit! Nu scapati de mine. M-am hotarat maine sunt la R&B. sper sa vina si cainii aia rai care lipsesc si ei de cam multa vreme. si cam care ar fii cainiiii aceia rai??? :laugh: Editat Ianuarie 28, 2009 de speedy_alien23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Inca n-am murit! Nu scapati de mine. M-am hotarat maine sunt la R&B. sper sa vina si cainii aia rai care lipsesc si ei de cam multa vreme. Noroc bun bunicule!!! Pe mine ma iei?? ca pe Mad dog il strigam la poarta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Noroc bun bunicule!!! Pe mine ma iei?? ca pe Mad dog il strigam la poarta ! Pe tine te-am vazut, dar cu paznicu langa tine . Dar ce facem cu cainele ala nebun, cred ca l-o arestat in cusca definitiv (colega). Cand ne ducem sa-l eliberam, doar in Aprilie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Pe tine te-am vazut, dar cu paznicu langa tine . Dar ce facem cu cainele ala nebun, cred ca l-o arestat in cusca definitiv (colega). Cand ne ducem sa-l eliberam, doar in Aprilie? se pare ca va incerca o evadare in februarie, la hunedoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 ...am auzit ca nu mai e bere in R&B....d'aia n-am mai venit.... ...si...in plus d'abia am scapat de hingheri.....E GREU FARA MOTOR...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 ...am auzit ca nu mai e bere in R&B....d'aia n-am mai venit.......si...in plus d'abia am scapat de hingheri.....E GREU FARA MOTOR...!!! Esti un ordinar si nu mai da vina pe MOTOR ca tie iti vine de la beut bere in papuci ROSII de casa : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Esti un ordinar si nu mai da vina pe MOTOR ca tie iti vine de la beut bere in papuci ROSII de casa : ...PUN IO MANA PA TINE......sa vezi atunci....ce dau cu...tzuica pe oasele alea batrane....!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Mda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 ...PUN IO MANA PA TINE......sa vezi atunci....ce dau cu...tzuica pe oasele alea batrane....!!!! daca face bine la reumatism, nu cred sa se supere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 salutare la intalnirea de joi s-a hotarat sa reincepem sa ne adunam duminica in camping ... deci see u duminik la 12:00 cu motoare pe 2 ... 4 ... roti , cu pejosul, oirce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 salutare la intalnirea de joi s-a hotarat sa reincepem sa ne adunam duminica in camping ... deci see u duminik la 12:00 cu motoare pe 2 ... 4 ... roti , cu pejosul, oirce MA INSCRIU!!!!! Haidi ma tineret ,sau vreti sa va fac de rusine!!!!!!! S-au v-ati speriat ca nu aveti asigurari de parca ar fi prima data Fricosii sa vina cu masina.............CA MINE!!!!!!!!! RUSINE!!!!! am ajuns sa fim convocati de FETE ...........proaspat casatorite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 MA INSCRIU!!!!! Haidi ma tineret ,sau vreti sa va fac de rusine!!!!!!!S-au v-ati speriat ca nu aveti asigurari de parca ar fi prima data Fricosii sa vina cu masina.............CA MINE!!!!!!!!! RUSINE!!!!! am ajuns sa fim convocati de FETE ...........proaspat casatorite bunicule cati ani ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 bunicule cati ani ai? anii nu conteaza, ci sufletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate