exores Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Din pacate si de altfel ca in fiecare an reusim sa ne suprapunem evenimentele,dar daca cineva rataceste prin Salaj in data de 27-29 august este invitat la o palinca de pruna.Detalii aici: www.mesesmotoclub.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 maine, duminica 19.09 pe la ora 9-9,30 plec cu Vrajitorul spre Gura Raului - baraj, sa dau trezirea unor colegi transalpisti de prin bucuresti si brasov. in plan e sa ii ducem sa vada cate ceva pe acolo printre care si "bradul de 500 de ani". cine are motor mai spre enduro si vrea sa vina, sa imi dea un semn. danibgood2002 pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Nu suna rau Mesaj completat Nu suna rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
streetdawgroby Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 hey lume...ce ziceti daca va propun eu un mic traseu pana pe valea avrigului???eu sunt din avrig dar as putea face si eu o plimbare duminica pana in sibiu ca sa ne intalnim si sa trageti si voi o fuga pana aici...mergem pe valea avrigului putin...stam la un suc o bere un mic...ne mai cunoastem, k eu nu cunosc niciun biker din sb...si cine stie ne mai imprietenim shi noi...astept pareri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redwolf Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Salut Sibienilor, e cineva amator de un soft enduro, acum pana mai e cald? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady21blaga Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Salut, un transalp si un dominator or sa mearga intr-o tura mai lunga Duminica 17 oct 2010, vremea se anunta semi - ok pentru duminica, adica sunt sanse sa fie si cativa stropi de ploaie, traseul propus: Sibiu - Paltinis - Gatu Berbecului - Obarsia Lotrului - si acolo depinde ori intoarcere pe jina ori pe valea oltului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redwolf Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 suna interesant..... la ce ora si de unde e plecarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 luati-l si pe baiatul ala cu tenere, scuipa ulei, astfel o sa aflati drumul inapoi, nu va rataciti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady21blaga Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 @redwolf: 0727 226 187 e numarul meu, suna-ma duminica la 8 sau sambata seara oricand. Intalnirea e la sala transilvania undeva la ora 9. ce motor ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redwolf Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Salut, am un kawa KLR. Am sa te sun dupa masa. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady21blaga Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Comunitatea de soft enduro mai exista in Sibiu, suntem 5 buc (alp, 2 x domi, kle si un dr650) pt maine, sper sa fie vreme buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady21blaga Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Duminica 17 oct 2010, ne-am adunat 4 oameni cu 4 vaci. Luci si Silviu cu dominator, Radu cu KLE si io cu alpu'. Am hotarat sa schimbam traseul si sa improvizam pe parcurs in functie de vreme. Pana la urma am mers pe ruta: Sibiu - Cristian - Sibiel - Poiana -Jina - Oasa - Valea Frumoasei - Pasul Steflesti - Rozdesti - Paltinis - Sibiu (150 km) din care 50 de offroad. Am fost norocosi sa prindem asfaltul uscat pe portiunea de "Transalpina" unde am putut sa ne inclinam pe curbe Apoi pe bucata (Stefelesti - Rozdesti am prins eternele noroaie de la exploatarile de lemn), dar am trecut cu bine de accea portiune. In rest (scurte popasuri, ciorba si bere la cabana Oasa, mult cascat la peisaje): In concluzie, ma bucur am resuit sa adun cativa colegi de tura si ca am prins vreme buna. Mesaj completat na ca am postat unde nu trebe .... scuze (cum il mut?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Numai azi am vazut anuntul pentru tura. Va rog sa mai postati pe aici cand faceti ture de soft-enduro. O sa ma straduiesc sa vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 ma apuc de adunat melci pt un enduro Cu NUMAR .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 Duminica 17 oct 2010, ne-am adunat 4 oameni cu 4 vaci. Luci si Silviu cu dominator, Radu cu KLE si io cu alpu'. Am hotarat sa schimbam traseul si sa improvizam pe parcurs in functie de vreme. Pana la urma am mers pe ruta: Sibiu - Cristian - Sibiel - Poiana -Jina - Oasa - Valea Frumoasei - Pasul Steflesti - Rozdesti - Paltinis - Sibiu (150 km) din care 50 de offroad. Am fost norocosi sa prindem asfaltul uscat pe portiunea de "Transalpina" unde am putut sa ne inclinam pe curbe Apoi pe bucata (Stefelesti - Rozdesti am prins eternele noroaie de la exploatarile de lemn), dar am trecut cu bine de accea portiune. In rest (scurte popasuri, ciorba si bere la cabana Oasa, mult cascat la peisaje): In concluzie, ma bucur am resuit sa adun cativa colegi de tura si ca am prins vreme buna. Frumoasa TURA , bravo voua ! Si noi am facut acelasi traseu + multi alti km extra , pe la Luncile Prigoanei , Varfu lui Patru , Valea Cugirului , Frumoasa , etc . Frumoase Locuri , Frumoasa Tara ! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Va invitam sa participati la : Proiectul turistic ,, FREE BIKERS MOTO ADVENTURES '' Turism moto de calitate si in Romania . ** Suntem un grup de prieteni , care vrem sa facem ca TURISMUL MOTO sa fie mai usor si placut de practicat in Romania . ** Vrem sa aratam lumii ca avem o TARA MINUNATA , iar cu aceasta ocazie sa va ajutam sa o descoperiti ! Mai multe detalii gasiti aici : /index.php?showtopic=613743 Va asteptam cu drag ! echipa ,, Free Bikers Moto Adventures '' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipi_sb_honda Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Cand se anunta prima plimbare de duminica de anul acesta?? sunt nerabdator, . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 nu mi-ati dat nici o sansa sa ma simt in plus, la han. adica, ieri am fost singur pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius13 Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 Buna, E cineva dispus maine la o tura in tara,2 zile oriunde,de ex la Sapanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szasz_andrei Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Cine are chef de o plimbare maine la Danes, plecare la ora 10 din benzinaria (Petrom)de langa targ. O seara buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 bine, bine, plimbati-va si faceti-mi in ciuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 bine, bine, plimbati-va si faceti-mi in ciuda Lasa ,lasa ca nu mai e mult Nu uita ca ai si mama si tata ,iar soacra o trimitem sa-si ia "doctoratul" deci urmeaza..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 da greu va treziti sa faceti un anunt, de zici ca omu verifica la fiecare minut forumu, dati si voi mai in avans msg-le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 merge careva pe transalpina dumunica? 0745 50 77 97 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipi_sb_honda Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 merge careva pe transalpina dumunica? 0745 50 77 97 Mie imi surade ideea,nu stiu care este exact traseul .. dar sper sa pot cu merge CB-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 (editat) as vrea enduro (de la VStrom in sus ) prin paltinis si un mers mai alert, cb ul merge numai prin sebes sau brezoi si tot da de greu dupa ploile astea Editat Iulie 2, 2011 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate