Nistorescu Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Va asteptam la cea de-a cincea editie a festivalului FREE BIKERS WEEK !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 ai un model tipizat de cerere? cine stie cunoaste Model tipizat avem doar pentru ´´ cererea de iesire in tura´´, pe care o inaintam dragelor noastre sotii spre aprobare, si pentru ´´foaia de parcurs´´ )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Merge cineva la Resita sau Gheorghieni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 duminica 22,07 vreau sa merg la paltinis si de acolo sa incerc sa cobor pe drumul forestier pana la Olt plecarea la 8 din sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 duminica 22,07 vreau sa merg la paltinis si de acolo sa incerc sa cobor pe drumul forestier pana la Olt plecarea la 8 din sibiu Adica, Paltinis-Tomsani-Sadurel-Rau Sadului-Sadu- Talmaciu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 (editat) nu stiu, nu cunosc zona pe google earth arata a fi un drum forestier care duce la lacul negovanu si de acolo la raul sadului si vineri seara vrea s amerg pana la balea lac si sa dorm acolo cu cortul si sambata dim sa vin inapoi la sibiu ca la 11 tre sa fiu la o nunta Editat Iulie 17, 2012 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 nu stiu, nu cunosc zona pe google earth arata a fi un drum forestier care duce la lacul negovanu si de acolo la raul sadului si vineri seara vrea s amerg pana la balea lac si sa dorm acolo cu cortul si sambata dim sa vin inapoi la sibiu ca la 11 tre sa fiu la o nunta incearca Tichindeal-Vurpar-Buia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 incearca Tichindeal-Vurpar-Buia o sa il incerc marti pe la ora 18 vreau sa merg intr o plimbare pana la avrig http://www.calarie-agrement.ro/ incearca Tichindeal-Vurpar-Buia o sa il incerc marti pe la ora 18 vreau sa merg intr o plimbare pana la avrig http://www.calarie-agrement.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian13 Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Foarte frumos la Brandusa acolo ... un peisaj incredibil : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Foarte frumos la Brandusa acolo ... un peisaj incredibil asa este sambata plec pe la ora 14 cu cortul, daca mai sunt amatori destinatia nu conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Vine cineva la Gurasada? http://route68summerfest.blogspot.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Mi-ar place sa merg aici http://www.bloguldecalatorii.ro/2012/02/transalpina-lacul-galcescu.html Mi-ar trebui 3 zile, 1. Sibiu - Ranca, 2. vizita lac, 3. Ranca - Sibiu vineri - duminica, sau sambata - luni in vichendu 18-19 august, de ex. Amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian13 Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Adunarea posesorilor de Honda Trans-Alp la pensiunea Brandusa: Cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Tot de la intalnirea Transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 pozele astea nu ne fac dreptate! am fost ~150 persoane si 100 motociclete cand o sa apara pozele, fac o selectie si va arat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Mi-ar place sa merg aici http://www.bloguldec...l-galcescu.html Mi-ar trebui 3 zile, 1. Sibiu - Ranca, 2. vizita lac, 3. Ranca - Sibiu vineri - duminica, sau sambata - luni in vichendu 18-19 august, de ex. Amatori? Am fost we asta. Am campat la Vidra intr-un loc ferit, am mers pe drumul de la Cabana Aviatorilor cat s-a putut, si apoi la pas vreo 2 ore pana la lac. Imi pare rau ca n-am citit mai devreme :-( . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 miercuri 15,08 incerc sa trag chiulul de la lucru, (daca spiritele tin maine cu mine si termin de infoliat balotii) si vreau sa fac o plimbare de vreo 300 km daca sunt amatori directia nu conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady21blaga Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 (editat) Salutare! Propun pentru maine MIERCUREA SFANTA! o turicica faina, soft enduro: SIBIU - SADU - SADUREL - SAUA BUCEGIU - VOINEASA (~70 km) si retur pe accelasi traseu sau pe Valea Oltului - sa incercam cat mai mult pe malul neasfaltat. Plecare undeva la 11 - 12 ..... sosire seara ~ 8. link la harta in google mapps: http://goo.gl/maps/t7es5 caline hai cu noi ca ai transalp! Editat August 14, 2012 de ady21blaga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Salutare! Propun pentru maine MIERCUREA SFANTA! o turicica faina, soft enduro: SIBIU - SADU - SADUREL - SAUA BUCEGIU - VOINEASA (~70 km) si retur pe accelasi traseu sau pe Valea Oltului - sa incercam cat mai mult pe malul neasfaltat. Plecare undeva la 11 - 12 ..... sosire seara ~ 8. link la harta in google mapps: http://goo.gl/maps/t7es5 caline hai cu noi ca ai transalp! maine plecare 8,30 din nochrich peste dealuri pana la noul roman, apoi pana la balea lac, intoarcere si mers la glimboca pe dealuri sa caut niste vaci, apoi infunctie de km si de timp urcat la paltinis pt adi, hai duminica in zona la nochrich si ne dam soft enduro pe dealurile de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 In acest weekend la Castelul Corvinilor din Hunedoara se petrece urmatorul eveniment: Vara Medievala http://www.facebook.com/events/265379786905390/ Corvin Riders va invita ( in calitate de colaboratori la eveniment ) sa participati cu mic cu mare la sustinerea turismului hunedorean Sa ne vedem sanatosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 nimic ? a fost sibiu-sighisoara-brasov-rucar-pitesti-ramnicu valcea-sibiu si sambata viitoare vreau sa incerc sa fac transalpina si sa ma intorc pe transfagarasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 a fost sibiu-sighisoara-brasov-rucar-pitesti-ramnicu valcea-sibiu si sambata viitoare vreau sa incerc sa fac transalpina si sa ma intorc pe transfagarasan interesant ... cu pasager ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 (editat) a fost sibiu-sighisoara-brasov-rucar-pitesti-ramnicu valcea-sibiu si sambata viitoare vreau sa incerc sa fac transalpina si sa ma intorc pe transfagarasan cum ar fi mai bine sa se faca traseul...prima data transfagarasan si apoi transalipna sau invers? Editat Septembrie 10, 2012 de kristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate