KINGS Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Foarte fain ceva va rog ... daca se poate sa postati mai multe detalii atunci cand anuntati o plimbarica. merci Salut, am anuntat in seara anterioara si crede-ma ca traseul l-am stabilit pe loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vano Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 foarte fain, dar daca numiti voi 400 Km - "plimbarica" , eu cum sa numesc drumul pana la Paltinis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 plimbare in juru' gunoiului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vano Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 mda , trebuie sa recunosc ca abia acum imi fac ideie despre notiunea de plimbare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Fii serios Plimbare faina ii aia care-ti face placere.Poate fi 50km sau 450km dar sa fie oameni faini si obiective faine + niscai viraje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 O mica filmare pe drumul spre Rosia Montana de la plimbarea de luni cu "gamo" si "yamoco": Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 O mica filmare pe drumul spre Rosia Montana de la plimbarea de luni cu "gamo" si "yamoco": Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Vezi ca e privata filmarea. Si filmarea de pe Jina-transalpina cand o pui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Vezi ca e privata filmarea. Cum naiba fac sa se vada filmarea, ca eu nu am vrut s-o fac privata??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Cred ca e o bifa ca e privata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Gata, l-am facut public (era o setare din contul de youtube). Oare se vede acum, sau trebuie sa mai pun inca o data link-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Inca o filmare pe acelasi traseu. Si ultima filmare Poiana Aiudului - cea mai frumoasa bucata din traseul facut luni.Joy my Ride: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Hmmmm , parca lipsea un Varadero printre voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Plimbări de 1 Mai face cineva? Recunosc că nu-s foarte hotărât pentru ziua de mâine, oricum numai pe la ora 12 o să mă urnesc, dacă vremea n-o să fie prea nemernică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 In 2 mai conteaza pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 În 2 mai merg la muncă. Nici astăzi nu aş fi stat acasă dacă aveam posibilitatea de a merge la muncă ( n-are rost să pierd o zi de concediu pe o vreme ca asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Iese maine careva la vre-o plimbare mai lungutza? Ca m-as baga si io sa scot zuzuca din oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 /index.php?/topic/713156-transalpina-2014-prima-traversare-incercare/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Salutare ! Sambata 31.05.2014 Larisa si Luci ,iubitori de 2 roti , isi vor uni destinele. Va propun sa ii insotim pe un scurt traseu ( LukOil - intrare Sibiu dinspre Brasov <> Hotel Silva ) cu plecare de la ora 15:15 . Va rog sa confirmati prezenta la tel 0744 137 356 . Va multumin anticipat ! Berea e din partea casei !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gserban Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Am terminat si eu materialul despre plimbarea noastra la vstromania (a sibienilor cu V-Strom) si l-am pus pe blogul meu "de placeri" (plimbari, cafele, poze, etc):joyridecoffee.ro/post/89148947397/jurnal-de-calatorie(la finalul articolului e si un film editat)Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 UpsideDown la paltinis... bine, bine, edit, stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 mda, se pare ca TDM are furca upsidedown Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Salutare! Dat fiind faptul ca nu am trecut la enduro touring de foarte mult timp si nu sunt un bun cunoscator al traseelor, vin la voi cu urmatoarea rugaminte: se dau doi colegi de munca nemti din categoria de varsta 50+ care au mai fost in Romania cu motoarele "mari" (Varadero etc) si le-a placut. Acum vor sa vina din nou cu "caprele" pe remorca si vor sa puna "tabara" in Sibiu sau pe langa. Rugamintea lor pentru cunoscatorii zonelor ar fi urmatoarea: oamenii vor sa se dea pe off-road, dar nu hard-enduro pentru ca ei zic ca nu-i mai tin oasele; in consecinta, ar vrea sa afle trasee strict de offroad in zona Sibiului (eventual spre Tg. Mures), de preferinta si cu peisaje faine. Sunt deschis la sugestii pe care am sa le transmit, cu multumirile de rigoare. De precizat ar fi ca faptul ca Sibiul ca oras nu este batut in cuie, desi sunt convins ca vor sta acolo macar o noapte-doua, dar pot incarca motoarele si schimba locul de dormit. Habar n-am daca am fost foarte coerent in exprimare. Raspund cu placere la eventualele neclaritati. Ar mai fi grozav daca mi-ati putea da ceva numere de contact din zona in ideea in care se beleste ceva la motoare si trebuie reparate. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianmarton Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Salutare! Dat fiind faptul ca nu am trecut la enduro touring de foarte mult timp si nu sunt un bun cunoscator al traseelor, vin la voi cu urmatoarea rugaminte: se dau doi colegi de munca nemti din categoria de varsta 50+ care au mai fost in Romania cu motoarele "mari" (Varadero etc) si le-a placut. Acum vor sa vina din nou cu "caprele" pe remorca si vor sa puna "tabara" in Sibiu sau pe langa. Rugamintea lor pentru cunoscatorii zonelor ar fi urmatoarea: oamenii vor sa se dea pe off-road, dar nu hard-enduro pentru ca ei zic ca nu-i mai tin oasele; in consecinta, ar vrea sa afle trasee strict de offroad in zona Sibiului (eventual spre Tg. Mures), de preferinta si cu peisaje faine. Sunt deschis la sugestii pe care am sa le transmit, cu multumirile de rigoare. De precizat ar fi ca faptul ca Sibiul ca oras nu este batut in cuie, desi sunt convins ca vor sta acolo macar o noapte-doua, dar pot incarca motoarele si schimba locul de dormit. Habar n-am daca am fost foarte coerent in exprimare. Raspund cu placere la eventualele neclaritati. Ar mai fi grozav daca mi-ati putea da ceva numere de contact din zona in ideea in care se beleste ceva la motoare si trebuie reparate. Multumesc! Salut! Uite aici un link care te-ar putea ajuta. http://www.sibiu-turism.ro/Ce-facem-Activitati--Trasee-de-bicicleta.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate