bayer Postat Decembrie 2, 2015 Share Postat Decembrie 2, 2015 Salut, ma gandeam la arc, amortizor. Nu stiam ca se poate cobori cu osicioare din alea. O mere la capra mea? Poate ne lumineaza cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neamtzu Postat Decembrie 7, 2015 Share Postat Decembrie 7, 2015 Salut ! De sambata sunt fericitul posesor al unui Z750 ABS 2010 , asa ca ma inscriu si eu la topicul respectiv. Am invatat pe o mobra mai mica, dar sprintena, un kawasaki er5 2005. Inca de cand am luat carnetul visam la un Z750, dar am zis sa invat calumea pe ceva mai mic pana sa pot sa stapanesc ceva puternic. Tin sa mentionez ca Z750 este exact asa cum mi-l imaginasem, ABS-ul este sfant, m-a salvat de 2 ori dupa un drum de 350 km la 1 grad temperatura exterioara, umiditate si ceata cu vizibilitate foarte scazuta. Ia 200-220 foarte repede, sta foarte bine pe sosea, iar cuplu se simte serios chiar de la turatii mai mici. Mobra mea: Acum trebuie sa schimb un pic culorile echipamentului, sa nu arat ca la Carnaval ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 Foarte frumoasa! Sa ai noroc de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Decembrie 19, 2015 Share Postat Decembrie 19, 2015 stie careva de unde pot face rost de niste carene de radiator second? ca in modelul de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMeCBR Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 Salutare Am un Z750 2009 si as vrea sa`i schimb antigelul dar NU stiu ce tip si ce cantitate trebuie:) Ma poate ajuta cineva cu ceva detalii ?? Multumesc » Post actualizat in 28 Dec 2015 11:01stie careva de unde pot face rost de niste carene de radiator second? ca in modelul de mai sus. https://www.facebook.com/catalin.cancel?fref=ts si un numar de telefon 0727 207 310 Catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sterea Adrian Postat Ianuarie 23, 2016 Share Postat Ianuarie 23, 2016 Salut,in cartea mea de reparatii care este pana la anul 2008(a ta fiind din 2009)trebuie 2,9 litri antigel iar tipul nu prea conteaza ei zic sa fie 50% apa distilata si 50% corrosion inhibited ethylene glycol anti freeze(din cate stiu eu asta e antigelul concentrat,sper sa nu gresesc).Mai scrie acolo sa te asiguri ca antigelul se poate folosi la motoarele cu bloc de aluminiu. » Post actualizat in 23 Jan 2016 18:26Stie cineva cum scot toba?Am desfacut surubul care o prinde de scarita dar nu prea reusesc sa o scot din teava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Ianuarie 24, 2016 Share Postat Ianuarie 24, 2016 Salut! Pai unde se unesc finala si intermediara este un colier..care este destul de vizibil. Trebuie slabit si scoti finala fara probleme. Atentie ca la acea imbinare ai o garnitura destul de sensibila. Sa nu te apuci sa bagi surubelnite sau alte prostii s-o strici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sterea Adrian Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 Salut! Pai unde se unesc finala si intermediara este un colier..care este destul de vizibil. Trebuie slabit si scoti finala fara probleme. Atentie ca la acea imbinare ai o garnitura destul de sensibila. Sa nu te apuci sa bagi surubelnite sau alte prostii s-o strici . Mersi frumos,problema la mine este ca eu nu cred ca mai am acel colier deoarece toba se misca la inbinare.Am inercat sa o scot desfacand surubul de la scarita pasagerului,dar nimic nu vrea sa iasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Ianuarie 30, 2016 Share Postat Ianuarie 30, 2016 Ai doua suruburi pe toba Unul la scarita si unul Imediat langa terminarea galeriei( cazul tobei originale) Daca te intereseaza o toba sport am pt acest model la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sterea Adrian Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 (editat) Ai doua suruburi pe toba Unul la scarita si unul Imediat langa terminarea galeriei( cazul tobei originale) Daca te intereseaza o toba sport am pt acest model la vanzare salut,scuze de intarziere,ai ceva poze cu toba? Editat Februarie 5, 2016 de Sterea Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu57 Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 Tot urmaresc de ceva timp topicurile de vanzare motorete, olx, bikeshop, tot ce misca pe Ro dar nu gasesc sa iau un z1000 2010+. Asa de bune sunt ca nu le vinde nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancic Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Salut! Trebuie sa imi schimb pneurile si ma gandeam la Michelin Pilot Road 4 GT. Moto este Z750 2006, iar mersul ceva mai sportiv, mult in oras. Sunt OK acestea... sau recomandati altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu57 Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 @dancic din cate stiu GT-urile sunt recomandate pt motorete grele, de touring (si nu numai). uite si un review Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 salut,scuze de intarziere,ai ceva poze cu toba? » Post actualizat in 09 Feb 2016 23:14 salut,scuze de intarziere,ai ceva poze cu toba? salut,scuze de intarziere,ai ceva poze cu toba? salut,scuze de intarziere,ai ceva poze cu toba? este un mivv ghibli cu silencer, are cateva zgarieturi se pot vedea in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Salut.se poate schimba capatul de plastic al tobei leovince evo 2 one . ? E crapat. Sau se poate repara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 va salut in vara intentionez sa imi iau din nou o motoreta de strada, iar z750ul e unul din optiunile la care m-am gandit ce imi puteti spune despre ele? fiabilitate, probleme cunoscute si asa mai departe ma gandesc la primul model 2004-2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jánosi Csanád Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 @dancic si eu mi-ami luat PR4 GT pentru Vfr750, sunt curios cum se vor comporta, zic ca le poti lua linistit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Pentru cei cu mai multa experienta la acest model, ce ulei ati folosit cu cele mai bune rezultate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Castrol power 1 10w40 Fara probleme la orice temperatura sau stil de mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Singurele testate de mine au fost Motul 300V 15w50 si Bel Ray EXS 10w50. Motul, folosit o singura data. Bun doar pentru aprox 3000 km ..dupa care incepe sa-si piarda proprietatile si cutia incepe sa "agate". Bel Ray... excelent. Mentionez ca merg destul de mult in oras si la temperaturi foarte ridicate. Posibil ca pt. orase mai putin aglomerate sau pentru mers extraurban Motulul sa tina mai mult. Insa eu nu am niciun motiv sa-l recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Motul 5100 si 7100 nu o sa mai folosesc niciodata, iarna la tempreturi scăzute nu poti schimba nici vitezele nu lucra absolut deloc bine, in prima faza am zis ca e gata cutia alti bani alta distracție dupa am schimbat uleiul si nu a mai fost nici o problema Fiecare cum parerile lui :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 De IPONE R4000 ce ziceti? Ati folosit careva? Eu folosesc mobra preponderent in oras. Si e aglomerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sterea Adrian Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 » Post actualizat in 09 Feb 2016 23:14 este un mivv ghibli cu silencer, are cateva zgarieturi se pot vedea i Salut,daca o mai ai care e pretul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMeCBR Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Imi spune si mie cineva ce fel de Antigel si cati L trebuie la un Z750 2009 ?? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Antigel de culoare roz pt motoare aluminiu cere la magazin Te uiti la rezervor de sub aripa dreapta spate cand e la nivel si te opresti Grija cu riveturile cand le scoti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate