dark_lord86 Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 @mitzaboldan de ce zici ca nu iti sunt de folos ? ce oglinzi ai ? fa o poza ceva sa vedem... @buzz, ma poti ajuta cu prinderea la bugspoiler? am dat comanda si trebuie sa ajunga pe saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cvm46 Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 In sfarsit am devenit si oficial Z-ist! cum pot adauga o poza pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 dai la "more replay options" si ai jos "attach files" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cvm46 Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 frumoasa. sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea poti pune mai multe poze deodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzaboldan Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Oglinzile astea le am eu. Dar nu vad nimica in ele. @cvm46 - frumos motor. Sa-l stapanesti sanatos. Imi place culoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 a mele cam asa is se vede binisor in ele. ce imi plac la ele ca oglinda e umpic divergenta si se vede destul de mult in jur. singurele poze care le-am avut la indemana. parca benelli scrie pe ele. cu astea am cumparat motocicleta uite un link pe ebay http://www.ebay.com/itm/BLACK-A-Pair-Rear-Mirrors-for-Benelli-899-1130-Century-Racer-TNT-R160-NEW/121177784265?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222008%26algo%3DSIC.MOTORS%26ao%3D1%26asc%3D20643%26meid%3D5317109547327217425%26pid%3D100011%26prg%3D9209%26rk%3D1%26rkt%3D10%26sd%3D180981003126 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzaboldan Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Arata bine oglinzile . Ms. Azi mi-am facut si eu actele pt motor si astept sa termin cu serviciul pe azi sa pot sa ies si eu cu moto. Vrum vrum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 fericitilor. la mine ploua in continuu de vreo 2 zile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzaboldan Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Inca un pic trebuie sa mai rabzi si tu. Imediat vine soarele si ne aduce asfalt uscat si multe grade ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 he he.. tot rabd si sper la vreme cu multe grade si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cvm46 Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Ms mitzaboldan! azi am scos-o de la magazin si am adus-o aksa. eu fiind invatat cu una mult mai mica parca eram pe avion ). si in cluj e vreme aiurea. sper k in weekend sa fie soare sa ne cunoastem mai bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buzz Postat Martie 13, 2014 Share Postat Martie 13, 2014 @mitzaboldan - http://www.motoemotion.ro/accesorii-universale-Barracuda/oglinzi-retrovizoare-barracuda-street-set.html , astea le-am pus eu, se vede bine, am vizibilitate mai larga decat cele originale. Pe de alta parte dupa o anumita viteza poti sa iti bagi pl in ele oglinzi @dark_lord86 Ai PM cu bugspoiler-ul, sper sa intelegi ce ti-am scris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 (editat) detin si eu un z1000 2006 care pana acum am investit ceva in el cu gandul ca o sa ramana la mine , momentan este la vanzare dar asta numai din cauza ca ma tenteaza foarte tare un neked mai muscle bike ca sai spun asa , este vorba de yamaha MT-01 , dar sa vedem daca nu vand zetul nu e bai , motorul imi place destul de mult , are ciclistica buna , franele imi plac , pozitia pe el este ok cu toate ca preferam un ghidon ceva mai drept , cuplu foarte bun , top speed cred ca undeva la 280 n-am apucat sal testez dar din ce am vazut prin filmulete cam atat se duce ... eu vin de pe sportive si mi s-a cam luat de pozitia in maini , am vrut initial un neked cu ceva forta apropiata de SS , Z-UL se descurca foarte bine cu toate ca se putea un pic mai mult de 125cp ... una peste alta este o motocicleta foarte buna , acum sa vina caldura odata sa le incingem pistoanele ... Editat Martie 14, 2014 de baz-v8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buzz Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 detin si eu un z1000 2006 care pana acum am investit ceva in el cu gandul ca o sa ramana la mine , momentan este la vanzare dar asta numai din cauza ca ma tenteaza foarte tare un neked mai muscle bike ca sai spun asa , este vorba de yamaha MT-01 , dar sa vedem daca nu vand zetul nu e bai , motorul imi place destul de mult , are ciclistica buna , franele imi plac , pozitia pe el este ok cu toate ca preferam un ghidon ceva mai drept , cuplu foarte bun , top speed cred ca undeva la 280 n-am apucat sal testez dar din ce am vazut prin filmulete cam atat se duce ... eu vin de pe sportive si mi s-a cam luat de pozitia in maini , am vrut initial un neked cu ceva forta apropiata de SS , Z-UL se descurca foarte bine cu toate ca se putea un pic mai mult de 125cp ... una peste alta este o motocicleta foarte buna , acum sa vina caldura odata sa le incingem pistoanele ... Pune niste poze sa vedem frumusetea Azi am facut ultima tura, cred. Luni vine cu platforma dupa el noul proprietar. Sunt putin trist, dar cred ca trece dupa ce imi iau alt motor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 asta este Z-UL , astazi l-am alergat vre-o 80 km ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Frumos. Sa il stapanesti sanatos, fara incidente. 2 sfaturi, pur personale: - vopseste bucata de codita care vine dedesubt in aceeasi culoare cu restul coditei - scapa de parbrizul ala, ii cam strica din aspect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 (editat) ms pt sfaturi DAR in nici un caz nu dau parbrizul jos ! este diferenta foarte mare cu el ... si partea de jos a coditei mie mi-a placut foarte mult asa , iese stopul foarte bine in evidenta ... o parere va rog , ce model de scut da bine pe mobra ?, ma bate gandul s-ai iau si nu stiu ce model sa aleg ... si apropo , unde gasesc la preturi bune ... Editat Martie 17, 2014 de baz-v8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 scut ? te referi la bugspoiler ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 da exact , eu asa ai spun scut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 hm.. nu pot sa iti pun de unde, dar iti pot spune de unde sa nu iei de la robyb. nu vine de nici o culoare, trebuie taiat din el, facute prinderi, plus ca nu prea e finisat. am muncit jumatate de zi sambata sa ii gasesc o pozitie cat mai ok. daca ai bani si nu vrei batai de cap, ia ceva de firma daca nu, poti incerca varianta de la el, da ai sa injuri umpic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 eu credeam ca se gasesc direc facute pt montat , nu sa stau sa fac prinderile ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 (editat) daca cumperi de la o firma producatoare, ar trebui sa vina direct, cu tot cu prinderi, etc. daca il cumperi de la baieti... ai de treaba uite aici http://www.louis.eu/_10f8a4cd3d66800640e17964ed510c944c/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10007150&typ_id=ZRT00A%2FA Editat Martie 18, 2014 de dark_lord86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buzz Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 http://www.ebay.com/itm/Kawasaki-Z750-Z1000-belly-pan-bug-spoiler-fairing-/390785140147?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item5afc9c05b3&vxp=mtr Robi, oriunde ai fi, ar fi bine sa scoti pozele cu motorul meu de pe ebay. (ma rog, fostul motor ca l-am dat ieri) P.S - sau macar sa ma fi intrebat daca e ok sa le pui. Omenia e lucru mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_fechete1988 Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 buna care sunt problemele des intalnite la kawa Z750 an 2009? am vazut azi unu in vederea cumpararii si avea putin ulei la garnituri pe langa galeria de evacuare. sunt scumpe si greu de inlocuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate