fuzzy Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Misuleeeee 'ti-ar oasele alea - bai iti da eroare de la titanium - ...m-a plouat azi pan la oo. Deci drajii mei, azi m-am incapatanat sa ma urc in sa si sa purced spre arc. Totul fuse ok pan pe la 8 8 si ceva cand m-am dus spre cart. aviatiei si m-a prins o ploicica torentiala de credeam ca o sa innot prin suvoie de apa. Bineinteles ca mi-a intrat apa pan la kilotzi si inm ghete dar ...ERAM UN OM FERIOCIT DE FLEASCA. , am "gustat" aventura. Chiar eram curios sa vad cum dreaq se piloteaza pe ploaie. Concluzia: ciudat - ba ridicam viziera ba o lasam ca stergaretze nema, bagam si ceva gaz ...cel putin eu eram inaintea conservelor cu molt , distanta de franare a crescut oleaca in rest e ok, cu conditia sa ai si unde sa te retragi repede ca sa nu dea vreo raceala. Ne vedem maine la "sedinta". Da stiu... si pe mine m-a facut ciuciulete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Astazi zic pass... Sa nu spuneti ca nu am anuntat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 zic pass Eu mai vreau o carte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Bagam niste babaroase?!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 CIP! Diseara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Diseara mai bag un sparc de benzen, si ajung io si pana la birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 CHIP si eu! dar si CHIP si DALE, ca le-am vazut si pe ele alergand prin Herastrau de curand. :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladsss Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 shadowrider, mai e valabil la 19 30 la primarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 vin eu la primarie la 19.30 Ne vedem in statia de RATB din fata primariei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladsss Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 primaria sect 1. deal, 19 30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Poate ma prindeti si pe mine pe la primarie daca am chef de zvac pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 cum fu ? ce discutarati ? ca eu nu putui sa viu domle ca fusai obosit rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 cum fu ? ce discutarati ? ca eu nu putui sa viu domle ca fusai obosit rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 cum fu ? ce discutarati ? ca eu nu putui sa viu domle ca fusai obosit rau fu fain ....ne-am imbatat din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 fu fain ....ne-am imbatat din nou doar unii dintre noi! te rog sa nu creezi o imagine negativa pentru intregul grup... Oricum, vorba lu' Metaxa aici de fata: fu tare fain ( if you see what I mean) , fu si lume noua, ceea ce e mai mult decat ok, s-a ras muuuuult si s-a plecat dupa 1 noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 e clar, trebe sa revin in forta pe pozitii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladsss Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 larry! eu sunt online, s-a stabilit ceva ptr maine? flyaway021021 pe messenger uratel afara:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 fu fain ....ne-am imbatat din nou ...cu smepsii ) e clar, trebe sa revin in forta pe pozitii . Pai cam da fata...ai cam absentat nemotivat cam multicel, ia zii ala mic dreptunghic si roze estem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 cum fu ? ce discutarati ? ca eu nu putui sa viu domle ca fusai obosit rau mi-am mai amintit cum si ce mai fu aseara : actiune promotionala cu motoreta lui Larry; care a vrut sa o incerce, a incercat-o. Care n-a vrut, a fost fortat sa o faca. MI-am promovat si io un pic motoreta catre Dominator, caci simteam nevoia sa-mi fie laudata, si.....mai scriu daca imi mai vine ceva in minte intre timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 motoreta lui Larry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 cu parere de rau trebuie sa va aduc la cunostinta faptul ca deplasarea de maine catre Targoviste- Pucheni a fost anulata, din urmatoarele motive: - vreme infecta+ inundatie in Targoviste+drum de tara relativ impracticabil la Pucheni - 3 oameni din gasca au fost anuntati in fix ultimul moment ca vor lucra sambata, fara posibilitate de invoire, reducere a programului, etc. Rugam nu injurati prea tare mesagerul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 maine, duminica, cine e disponibil pt o plimbare? Buc Giurgiu Velico Tarnovo (daca asa se scrie ) si retur, cca 300 km dus-intors. pe la noi se anunta ploaie 20% dar la bulgari soare cine doreste, 0723.382.840 Claudiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 (editat) poze de la intalnirea de joi mos Craciun a adus cadouri pt copii cuminti mai motorizatilor, apelez la cunostintele voastre vaste de mecanica si va intreb ce ar putea fi chestia din imagine? eu am vazut mobra vineri, in fata la ING Crangasi, era un kawa gpz negru, iar tubul ala in cauza parea sa fie o improvizatie din tevi de plastic, in partea de sus era conectat un furtun de plastic, iar in partea de jos 2 fire... si acum rogu-va care aveti de imprumut pt luni o pereche de pantaloni cu slidere? acu nu ma supar nici cu un costum integral ( am 1,79 si cred ca S/M e marimea mea).imi trebe pt ca eu am pantaloni din textil si ar fi cam aiurea sa pun jenunchiu pe jos in cazu asta. binevoitorii vor avea parte de recunostinta eterna, slidere tocite si cinste la urmatoarea sedinta @doctoril: se mai plateste taxa de pod + rovinieta pt bulgaria? Editat Mai 24, 2008 de cojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 pt masini se mai plateste, pt cei calare, NU dar ... ultima oara eu am fost in sept anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 hmmm ciudatata treaba .. fie e pt racire sau .. pt ungere (s-o da mult p-o roata) ... zic si eu nu dati cu paru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate