amimagz Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 cred ca e suzuki cbr...... Posibil... Tre' sa trec pe la Everest ca sa ma lamuresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 breeeee mi-au sudat toba breeeee si acum nu o se mai auda ca sparta de zici ca bata motoru deabia astept sa ajung acasa .. ma tavales p-aici pe la munca de nerabdare si d-acum mai am de intors cauciucu si sa merg sa imi rigleze Clavi cabeuratoarili .. bine si sa imi pun oglinda aia pe stanga da aia nu e musai taman ce m-am hobisnuit si eu asa sunt hepi si nerabdator ... si sa speram ca nu o se se mai intample ce s-a intamplat ultimele 2 dati cand tocmai ce imi facusem mocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 breeeee mi-au sudat toba breeeee si acum nu o se mai auda ca sparta de zici ca bata motoru deabia astept sa ajung acasa .. ma tavales p-aici pe la munca de nerabdare si d-acum mai am de intors cauciucu si sa merg sa imi rigleze Clavi cabeuratoarili .. bine si sa imi pun oglinda aia pe stanga da aia nu e musai taman ce m-am hobisnuit si eu asa sunt hepi si nerabdator ... si sa speram ca nu o se se mai intample ce s-a intamplat ultimele 2 dati cand tocmai ce imi facusem mocicleta ma bucur, mon cher . ai grija cum o conduci, ne place cand te avem sanatos printre noi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Posibil... Tre' sa trec pe la Everest ca sa ma lamuresc du-te si cechiraut bro........ca e belita situatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 du-te si cechiraut bro........ca e belita situatia Va scutesc eu de efort, am intrebat eu, da baietii d-acolea au zis sa ma car cu prostiile ca ei n-au timp de aratari de-astea, si ca degeaba intreb ca cel mai shucar motor este, oricum, Kawasaki CBR GSX-R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Stiam eu ca cea mai tare ramane Kastravaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) Misto aventura la mare...la soare...sau nu. E prima data cand vad poze de la mare cu lumea full imbracata ) si cu niste nori...da ma rog drumul conteaza. Vaz ca estem si microbisti in gasca cu culori pe fata - bravos baieti si fete ! Nu am putut sa nu observ faptul ca Furia mov a fost iara incercata la mare - ii statea bine rau parasutei pa nisip. Ina - m-ai imbolnavit cu apa aia plata de un albastru super, sper ca te distrashi bine si o sa ai si chef/ timp/ bacterii incarcate ca sa-ti dai/iei permisu'. Sny - ma bucurez pt reparatu' verziturii, sper ca nu mai ai de gand sa-i faci iar buba - valabil si pt tine! O sa vin si la arc sa ne prezinti padwanul amator de Piatra. Deci eu am vazut RSV - GPX - pe rezervor - o fi kjuma waka juma aprilie. PS: mai lasati-o in puii caprii cu everestu' ala ca incep sa cred ca sunteti diisperati.(se stie cine) Editat Iunie 11, 2008 de shadowrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 CUM? CE AI CU EVERESTUL?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) cred ca e suzuki cbr...... Va sun dupa motor doar sunt cunosctaor zic eu e APRILIA RSV MILE model 2001 poate pana in 2003 doar ca este dezbracat si facut mai fighter asa ,dupa cum se vede proprietarul a bagat multzi banutzi in el uitatziva atent la toba ,discuri de frana, (aprilia vine din fabrica cu brambo:P )scaritze si alte "nimicuri" da garantez dupa capacul motorului ca este APRILIA si daa stau mai bine sa ma gandesc poate fi TUONO dar nu bag mana in foc! Editat Iunie 11, 2008 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Stiu ca pentru multi dintre noi maine (joi, 12.06.2008) este o zi de munca, insa pentru cei care-si pot face o fereastra pentru a fi alaturi de colegul nostru Dan Popescu - care o va insoti pe fetita lui de 12 ani pe ultimul drum - va invit sa aflati mai multe detalii despre coloana de motociclisti care va participa la funeralii aici. Noi vom fi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 neata orioane multumesc mult tata fara tine nu ma descurcam ieri astazi poate am sa vin si eu la birou, asta daca reusesc sa scot numere rosii la capra insa am sa fac tot posibilul sa vin ca tre sa dau niste sucuri la baieti care au fost ieri cu mine apropos sper ca nu sa mutat biroul de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 salutare si deci tu erai motociclistu fara bacterie ) Nene shadow sorry dar nu am putu sa vin cu colegul mociclist la arc pt ca nu stiu ce treaba a avut ... eu am fost insa erati plecati cu totii .. unde am aflat ulterior .. bine aproximativ nu stial locatia exacta .. Ne vedem diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Unde dreq sa se mute. Hai s-o stapanesti sanatos, daca o iei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Unde dreq sa se mute. Hai s-o stapanesti sanatos, daca o iei wink.gif ce sa ia domle ce sa ia @ domi .. eu nu am cum sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Nu se spune, se arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 pe la cat aterizati astazi la birou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Je 8 - 8:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 eu sper sa ajung pe la 20.30 mai merg la o intalnire moto azi, a celor cu Transalp din Bucuresti, e pe la 19-19.30, inca nu m-am lamurit exact unde ca veni vorba, intre 1-3 august e intrunirea Transalp.istilor din Romania, pe langa Cheile Rasnoavei, dar poate sa vina orice moto. daca intereseaza pe cineva, detalii pe www.transalp.ro sau diseara la birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 io,larry,vlad: 8-8.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Pe la 8 pic si eu.. Poate si mai devreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Snyky - eu am intrebat de tine...ai fost da nu ne-am intinlit. Ocazii mai sunt - sper ca poate azi vine omul amator de munte. Eu ajung azi pe la un 8 - 8:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Eu daca ajung, ajung ceva mai tarziu... La 8 tre' sa fiu la spital.. Sorry! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Eu daca ajung, ajung ceva mai tarziu...La 8 tre' sa fiu la spital.. Sorry! Bafta omule. Sa-ti zica de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) uitati ce am clocit eu la munci sper sa mearga ce vreau eu sa fac buhahahaha hmm... nu mere da o sa mearga unde gasesc un server de image hosting e un gif Editat Iunie 12, 2008 de Sniky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 uitati ce am clocit eu la munci sper sa mearga ce vreau eu sa fac buhahahaha Si tu? Si eu am facut acelasi lucru toata ziua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate