amimagz Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Salut, Si eu sint din zona (Banu Manta), sper sa vin data viitoare. Poi te asteptam!! Vorbeste eventual cu shadowrider ca sunteti foaaarte aproape unul de altul Asa poate il facem si pe el sa apara saptamana asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 1, 2007 Autor Share Postat Mai 1, 2007 deci asadar si prin urmare, intrucat numai maine nu-i poimaine, joi la orele 19.30 ne vedem la teresa de data trecuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Mda... probabil ca o sa trec si eu pe acolo...... Si asa vad ca nu prea se anunta nimeni, si chiar sa stau singur la o terasa nu-mi vine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Din pacate azi e ziua de nastere a mamei mele (cea care a cotizat substantial la achizitionarea Dragonului) asa ca dragii mei din pacate nu am cum sa semnez de prezenta. Daca am timp - desi sincer nu cred - o sa trec pe la terasa. Sa va distrati bine si sa beti un cico si pt mine! PROMIT SOLEMN CU MANA PE ACCELERATIE CA DATA VIITOARE SUNT PREZENT! Vecine Turist - cred ca stiu pe unde stai cu motorul - cumva pe Petru Maior intr-o curte o tii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Din pacate azi e ziua de nastere a mamei mele (cea care a cotizat substantial la achizitionarea Dragonului) asa ca dragii mei din pacate nu am cum sa semnez de prezenta. Daca am timp - desi sincer nu cred - o sa trec pe la terasa. Sa va distrati bine si sa beti un cico si pt mine! PROMIT SOLEMN CU MANA PE ACCELERATIE CA DATA VIITOARE SUNT PREZENT! Vecine Turist - cred ca stiu pe unde stai cu motorul - cumva pe Petru Maior intr-o curte o tii? Poi la multi ani mane!! Sa-ti traiasca!!! De data asta esti iertat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Multumesc frumos mane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Maine va fi frumos afara Ce ziceti ne vedem la o terasa si un paharel de vorba sau v-ati plictisit deja? salve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Vaaaai!!! Nu pot sa cred!! Chiar eram curios daca mai e cineva interesat!!! As vrea sa ne vedem maine Dar la mine ramane de vazut daca am sau nu maine liber.. Altfel spus, daca am liber, ajung la 7 juma', daca nu, ajung cu o ora mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 9, 2007 Autor Share Postat Mai 9, 2007 eh, nu se poate, cre' ca o sa ploua . a luat altcineva taurul de coarne pentru ziua de maine. almilitaru, ai de la mine o bere . pai eu zic prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 eh, nu se poate, cre' ca o sa ploua . a luat altcineva taurul de coarne pentru ziua de maine. almilitaru, ai de la mine o bere . pai eu zic prezent nu va pot onora cu prezenta mea (wrk) dar la urmatoarea iesire imi ud carnetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 nu va pot onora cu prezenta mea (wrk) dar la urmatoarea iesire imi ud carnetul O sa bem in gura Deci las mobra acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 10, 2007 Autor Share Postat Mai 10, 2007 deci, fratilor, ramane ca ne vedem astazi la teresa de langa the gate? eu si amimagz ajungem acolo dupa 20.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 O sa bem in gura Deci las mobra acasa? saptamana viitoare da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Mai exact, la 20:30.. E bine ca anuntati suntem doar 3.. Oricum o sa mai apara careva pe acolo.. Ne gasiti voi cei care vreti sa veniti!! Aceeasi terasa de data trecuta.. La agronomie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 eu ajung pe la 20 - 20.30 Cred ca am sa vin si cu 2 roti ca nu am unde sa le las.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 eu ajung pe la 20 - 20.30 Cred ca am sa vin si cu 2 roti ca nu am unde sa le las.. Important e sa ajungi... Si spre norocul tau, mi-am schimbat deja guma pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 corect....baga mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 10, 2007 Autor Share Postat Mai 10, 2007 si ne-am intalnit. multi rau . da' suntem "veteranii" acestor intaniri care ne incapatanam sa pastram acest obicei de joia . au fost: amimagz, eu, cold_as_as, almilitaru&company, 3 minute dupa ceas H3llriderr , in drum spre serviciu (apreciem ca ai venit special sa ne saluti, speram ca data viitoare sa poti sta la o bere ) si 5 minute dupa ceas stephon . pentru data viitoare, primul punct pe ordinea de zi: @mih uda permisul proaspat luat (ca poate credeai c-am uitat ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 si ne-am intalnit. multi rau . da' suntem "veteranii" acestor intaniri care ne incapatanam sa pastram acest obicei de joia . au fost: amimagz, eu, cold_as_as, almilitaru&company, 3 minute dupa ceas H3llriderr , in drum spre serviciu (apreciem ca ai venit special sa ne saluti, speram ca data viitoare sa poti sta la o bere ) si 5 minute dupa ceas stephon . pentru data viitoare, primul punct pe ordinea de zi: @mih uda permisul proaspat luat (ca poate credeai c-am uitat ). oooh da!! A venit cold_as_ass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 si ne-am intalnit. multi rau . da' suntem "veteranii" acestor intaniri care ne incapatanam sa pastram acest obicei de joia . au fost: amimagz, eu, cold_as_as, almilitaru&company, 3 minute dupa ceas H3llriderr , in drum spre serviciu (apreciem ca ai venit special sa ne saluti, speram ca data viitoare sa poti sta la o bere ) si 5 minute dupa ceas stephon . pentru data viitoare, primul punct pe ordinea de zi: @mih uda permisul proaspat luat (ca poate credeai c-am uitat ). promit k stau mai mult data viitoare , asta daca nu o sa pice chiar in timpul programului de munk , dar samabata imi vin piesele si dupa aceea pot iesi si la plimbari , si sincer prefer plimbarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 11, 2007 Autor Share Postat Mai 11, 2007 oooh da!! A venit cold_as_ass sorry, vecine, nu da cu pietre in mine, ora tarzie la care am postat..... promit k stau mai mult data viitoare , asta daca nu o sa pice chiar in timpul programului de munk , dar samabata imi vin piesele si dupa aceea pot iesi si la plimbari , si sincer prefer plimbarile mah, si noua ne plac plimbarile, da' ne place sa mai stam si la un pahar de vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 oooh da!! A venit cold_as_ass razi cat mai ai timp.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 11, 2007 Autor Share Postat Mai 11, 2007 deci tu nu radea, care zice mereu ca vine si se da lovit, care este, care are mereu motive. BA, AI INTELES? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 razi cat mai ai timp.... Cum draq sa nu rad mah?? Cam cat de cold e assu'??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate