Oryon Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Bine, despartiti voi firul in paishpe. Nu ma mai joc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 gresit: 1 x Mihai aka shuvyx; 1 x sv 650 s (adica semicarenat); 1x Mishu aka amimagz; 1 x sv 650 (adica naked). Pe Merenptah nu trebuie sa ne suparam, ca ea are Honda si e mumoasa foc cu ghidonul sau cel nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Gresit. Pe Merenptah nu trebuie sa o suparam, fiindca ne calca in picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Pe Merenptah nu trebuie sa ne suparam, ca ea are Honda si e mumoasa foc cu ghidonul sau cel nou Nu e mumoasa....ca e Honda, n-are cum sa fie muoasa....Fuck..am scris honda cu H mare Gresit. Pe Merenptah nu trebuie sa o suparam, fiindca ne calca in picioare. Sad...but true .Pitbulitza mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) Gresit. Pe Merenptah nu trebuie sa o suparam, fiindca ne calca in picioare. eu? Nu e mumoasa....ca e Honda, n-are cum sa fie muoasa....Fuck..am scris honda cu H mare daaaa? bineeee....te mai urci pe Hondita mea cand o sa ai Honda . Sad...but true .Pitbulitza mea Editat Iunie 26, 2008 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Mda.... ihi........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 ihi........... FII TU CAPITANUL NOSTRU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 decat sa vorbiti urat de trotinetele vostre, mai bine ziceti care mergeti in wkd? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 si acum, in premiera mondiala, o discutie privata(pe mess) intre mine si Oryon, din ciclul: "ce mai face populatia muncitoreasca" Mihai: ba Mihai: am iesit la o tzigara Mihai: e jale afara Oryon: zi mane Mihai: mi s-au copt coitzele Oryon: am vazut cum e Mihai: si sunt cu mobra Oryon: o sa fie mai ok pe seara Mihai: cu manete noi Mihai: Oryon: uuu chiar Oryon: sa le vaz si io Mihai: Mihai: ti se topesc in gura Oryon: ... Oryon: MANETELE BAH Mihai: sa vezi ce voce de soprana ai apoi Mihai: )) Mihai: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Dubiosule care esti tu dubios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 si acum, in premiera mondiala, o discutie privata(pe mess) intre mine si Oryon, din ciclul: "ce mai face populatia muncitoreasca" Mihai: ba Mihai: am iesit la o tzigara Mihai: e jale afara Oryon: zi mane Mihai: mi s-au copt coitzele Oryon: am vazut cum e Mihai: si sunt cu mobra Oryon: o sa fie mai ok pe seara Mihai: cu manete noi Mihai: Oryon: uuu chiar Oryon: sa le vaz si io Mihai: Mihai: ti se topesc in gura Oryon: ... Oryon: MANETELE BAH Mihai: sa vezi ce voce de soprana ai apoi Mihai: )) Mihai: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iubi, esti sigur ca nu vrei sa incerci ceva cu radu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 decat sa vorbiti urat de trotinetele vostre, mai bine ziceti care mergeti in wkd? Vreo propunere concreta? Eu ma gandeam la Apuseni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 FII TU CAPITANUL NOSTRU! Chiar bah Dane! Fii tu capitanul lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 decat sa vorbiti urat de trotinetele vostre, mai bine ziceti care mergeti in wkd? Pai eu as merge da pe un drum mai usor si cu oameni mai intrgi la minte ca mine si mai ales care merg mai incet si sa va intre bine n-cap KAWASAKI RULLEZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 vad ca se chetuieste la greu deci .... cred ca vin si eu azi pe la birou da nu stau mult ca maine dimiiiiineata am un examen apropo ba radule ia zi tu drept chiar tre sa venim la parada aia cu fluieraturi ,ca bag seama astia te cupleaza numa cu baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 N-am nevoie buei, sunt luat! Hai ca m-am plictisit cam grav azi la munca de-am scris atat..da' nici singur nu sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 N-am nevoie buei, sunt luat!Hai ca m-am plictisit cam grav azi la munca de-am scris atat..da' nici singur nu sunt. da' de cand esti buey tu luat? stai ashea, ca asta este issue serios acilea , doar nu-ti inchipui ca scapi asa usor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Ma iau si singur doar sa scap de parada voastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Ma iau si singur doar sa scap de parada voastra. dar despre ce parada este vorba in propozitie? ca am pierdut firul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Aloooo!! S-au terminat "finetzurile"?? Asa repede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 De-abia cand schitai si tu un zambet acolo eh? Destul chat de la mine pe ziua de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 De-abia cand schitai si tu un zambet acolo eh? Destul chat de la mine pe ziua de azi. Eu doar dau ocazia unora de a exersa.. Ca-i vad ca nu prea se descurca asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 vad ca se poarta HONDA. azi vin si eu cu ea !!! Mihai daca vrei ti-o imprumut doar pt poze pt haicinci, dar ai grija sa nu te dai pe-o roata!si sa iei si-o piatra -n gura:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) decat sa vorbiti urat de trotinetele vostre, mai bine ziceti care mergeti in wkd? Raspunde pe un mijloc de comunicare. forum, messenger, telefon. (oricare ) pare interesanta plecarea. Sebi , tu glumesti cu Apuseni ? Ca daca nu ... ps nu am venit la birou Editat Iunie 26, 2008 de Catalin de pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) azi, inca o zi productiva la birou... Editat Iunie 26, 2008 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate