Sari la conținut

Zona Crangasi - Giulesti & 1 Mai - Grivita

Postări Recomandate

Gresit. Pe Merenptah nu trebuie sa o suparam, fiindca ne calca in picioare. :)

eu? :P

Nu e mumoasa....ca e Honda, n-are cum sa fie muoasa....Fuck..am scris honda cu H mare :)

daaaa? bineeee....te mai urci pe Hondita mea cand o sa ai Honda :) .

Sad...but true :) .Pitbulitza mea

:)

Editat de Merenptah
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

si acum, in premiera mondiala, o discutie privata(pe mess) intre mine si Oryon, din ciclul: "ce mai face populatia muncitoreasca"

Mihai: ba

Mihai: am iesit la o tzigara

Mihai: e jale afara

Oryon: zi mane

Mihai: mi s-au copt coitzele

Oryon: am vazut cum e

Mihai: si sunt cu mobra

Oryon: o sa fie mai ok pe seara

Mihai: cu manete noi

Mihai:

Oryon: uuu chiar

Oryon: sa le vaz si io

Mihai:

Mihai: ti se topesc in gura

Oryon: ...

Oryon: MANETELE BAH

Mihai: sa vezi ce voce de soprana ai apoi

Mihai: ))

Mihai: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:) :P :)

Link spre comentariu

si acum, in premiera mondiala, o discutie privata(pe mess) intre mine si Oryon, din ciclul: "ce mai face populatia muncitoreasca"

Mihai: ba

Mihai: am iesit la o tzigara

Mihai: e jale afara

Oryon: zi mane

Mihai: mi s-au copt coitzele

Oryon: am vazut cum e

Mihai: si sunt cu mobra

Oryon: o sa fie mai ok pe seara

Mihai: cu manete noi

Mihai:

Oryon: uuu chiar

Oryon: sa le vaz si io

Mihai:

Mihai: ti se topesc in gura

Oryon: ...

Oryon: MANETELE BAH

Mihai: sa vezi ce voce de soprana ai apoi

Mihai: ))

Mihai: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:) :P :)

iubi, esti sigur ca nu vrei sa incerci ceva cu radu :) ?

Link spre comentariu

decat sa vorbiti urat de trotinetele vostre, mai bine ziceti care mergeti in wkd?

Pai eu as merge da pe un drum mai usor :) si cu oameni mai intrgi la minte ca mine :P si mai ales care merg mai incet :)

si sa va intre bine n-cap KAWASAKI RULLEZ :)

Link spre comentariu

vad ca se chetuieste la greu deci .... cred ca vin si eu azi pe la birou

da nu stau mult ca maine dimiiiiineata am un examen

apropo ba radule ia zi tu drept chiar tre sa venim la parada aia cu fluieraturi ,ca bag seama astia te cupleaza numa cu baieti

Link spre comentariu

N-am nevoie buei, sunt luat!

Hai ca m-am plictisit cam grav azi la munca de-am scris atat..da' nici singur nu sunt.

da' de cand esti buey tu luat? stai ashea, ca asta este issue serios acilea :P , doar nu-ti inchipui ca scapi asa usor :) .

Link spre comentariu

De-abia cand schitai si tu un zambet acolo eh? :)

Destul chat de la mine pe ziua de azi.

Eu doar dau ocazia unora de a exersa.. Ca-i vad ca nu prea se descurca asa :P

Link spre comentariu

decat sa vorbiti urat de trotinetele vostre, mai bine ziceti care mergeti in wkd?

Raspunde pe un mijloc de comunicare. forum, messenger, telefon. (oricare :kali: )

pare interesanta plecarea.

Sebi , tu glumesti cu Apuseni ? Ca daca nu ... :kali: :kali:

ps nu am venit la birou :kali:

Editat de Catalin de pe forum
Link spre comentariu

Sebi , tu glumesti cu Apuseni ? Ca daca nu ... :kali: :kali:

ps nu am venit la birou :kali:

Incep si eu cu... PS: Nici eu nu am venit la birou :kali: Dar am absenta motivata, nu ca tine :nono: (Sorry, Larry! Poate ne-ntalnim la un "suc" si dezbatem cele doua subiecte :nono: )

Cu Apusenii ba glumesc, ba nu glumesc! :nono: Glumesc in sensul in care ma refeream sa mergem la wkd-ul asta. Nu glumesc insa in sensul in care ma bate din ce in ce mai tare gandul la o excursie de cel putin o saptamana prin Apuseni. Am facut Apusenii cu pasul de 3 ori pana acum (si o data cu Trabantu' :kali:) si inca mai sunt multe locuri in care mi-am dorit sa ajung in aceasta zona si n-am reusit. Pentru motorete reprezinta o zona usor accesibila calare. Problema care ma (ne) "strange" in privinta unei (a doua) excursii mai lungi (prima fiind Piatra Craiului), este familionul (a se citi "batalionul") pe care-l avem in "administrare" - de la mic la mare... Aiasta-i marea dilema...

Editat de Dominator72
Link spre comentariu

salutare copii, hai ca pe unii v-am mai vazut pe roti, am mai schimbat o vorba, guralivii tot la fund stau, asta-i nasol ba, oricum, baietii raman buni, asa ca hai la plimbare, ca de obicei va invit :D, in perioada 17 - aproape de 30, eu si ceva amici facem o mica cursa prin moldova, bucovina, maramu si return in buc prin cluj, cred ca e de relax, asa ca hai, hai ca nu mai tzinie, va astept cu catel cu purcel si chiar talon de pensie :( , pupici !

Vreo propunere concreta? Eu ma gandeam la Apuseni :nono:

no hai pa varianta, tu! mere si o molda nu?

...,urmatorul... :kali:

ca de obicei, pe la...trecute, fix :P

:kali:

salutare domne, ce zici de propunerea de relax, am gasit greu forumu, sti cum e :P

dragii mei, am dus mobrita la service, sa o fac mumoasa.

pe lista ar fi cam urmatoarele de facut la ea:

1. schimbat ghidonul stramb (a fost cazuta inainte sa o iau si ghidonul era oleaca stramb, nu prea se putea indrepta);

2. schimbat filtrul de aer;

3. schimbat guma pe spate, ca e tocita;

4. reglat scaritele de pasager, pentru ca se lasa cand pui picioarele pe ele si aluneca picioarele;

5. verificare ulei, verificare lant (mi s-a spus deja ca mai trebuie strans), verificare carburatoare, mai pe scurt o inspectie serioasa a motocicletei si vazut daca mai trebuie ceva schimbat/ curatat/ reglat.

ieri am fo la service si ghidonul a fost schimbat cu unul nou :kali: . este atat de frumos :nono: , imi venea sa-l pup. si mi-a schimbat si mansoanele, pentru ca se facusera naspa. asa ca acum mobrita are si mansoane noi :kali: , frumoase foc.

restul mai dureaza, am inteles ca se asteapta sosirea gumei pe spate. oricum i-am zis omului sa nu se grabeasca, pentru ca trebe sa-i gasesc loc unde sa o duc dupa ce o face gigea :nono: .

am io loc cacalau, la iarba verde sau garaj, moca, dupa gust (serios) , da', cu permisu' cum stai!

da ma, conservele oricum omoara tot, si alea cu fasole si alea cu manelisti si alea cu fitzoase fie cu sos fie fara, atentie la coji !

Forever Two Wheels!

mda HONDA este HONDA pana ti se arde releul de incarcare si sa vezi distractie apoi la impins bartai vaca de 200 si de kg

deci intrebare intrebatoare EXISTA PE LA NOI PRIN GASCA CINEVA CARE SA SE PRICEAPA SA REPARE SAU CARE ARE DE VANZARE UN RELEU DE INCARCARE VFR 750 F '94

a si daca gasesc poate doneaza cineva un cooler de calc folosit si care nu mai trebe nu de alta dar chestia este ca releul cu pricina se incinde prea tare si de aceea se arde si impinge PAPA la deal pe cheia uffffffffff :nono:

hai ca am io cular ba, de ce n-ai zis pan-acu, si unde zici ca te-a lasat roshcata ma :P cum te-ai descurcat, a? :hug:

ai incercat sa schimbi motoreta?

pai nu a facut pe ea ma, e simtita bai, a cerut voie !

Se baga careva la un maraton we asta? :kali:

Ca parca as avea chef de ceva miscare.... Macar pana la Everest sa ajungem si noi :nono:

sa-ti iei tubul cu tine, se ramane fara aer p-acolo, sau altceva ...

Link spre comentariu

nu ma pot abtine pentru ca sa va spun ca astazi eu si iubi implinim 6 luni de cand ne suportam reciproc si ne scoatem peri albi :kali: .

cele mai frumoase si mai calde clipe, cele mai intense trairi :kali: .

te iubi mult :kali: :kali: :kali: .

Link spre comentariu

@ shadow: bogdane, esti ok? cand intri pe forum da-ne si noua un semn, povesteste ce si cum s-a intamplat, ptr ca aseara te-am fi sunat toti, da' ne-am gandit..na..sa nu facem mai mult rau, sa nu te deranjam, intelegi tu. In mare ne-a cam spus Sebi despre ce e vorba, dar te asteptam si pe tine cu relatarile din punctul de vedere al protagonistului intamplarii. Oricum...am cam inceput sa ne punem semne de intrebare din momentul in care am vazut ca se face 9.30 si nu apare nici unul din voi, si ni s-a cam strans un pic inima...da' bine ca nu a fost mai grav de atat.

Te asteptam!

Link spre comentariu