Merenptah Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 hello gasca . dua 2 zile de bolit de am crezut ca mor, sunt din nou pe baricade . si ca sa mai descretim fruntile, uite un text pe care l-am primit, foarte smecher : "sunt un mare barosan am motorul vitezan cand ma vad dujmanii moare c-am viteza cea mai mare trag de gaz ca imparatu' cu doo sute baiatu' casca rossi sta pe mana sa ma vada lumea buna dar cand apare beleaua se vede ca-s cu maneaua si franez ca idiotu' si ma'mprastii in tot locul vine nightwolf si masoara frana mea cea colosala frana de baiat versat pacat ca-s si decedat." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 interesanta maneaua, pacat ca-i si adevarata in multe cazuri pana la urma mai merge careva la Bolboci - Padina in wkd asta? DR rosu - nu, Dominator negru - nu, Dominator alb-albastru - nu, furia roz bea mucuri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Salutare gasca!Din pacate nu cred ca o sa pot veni cateva sedinte 2-3 - din cauza de job nou si de invatat de-mi sar capacele de zici ca e mai ceva ca in stresiune, plus in fiecare luni e examen si tot asa pan pe 7 august, sper ca macar dupa 11 noaptea sa pot ajunge dar se acumuleaza si oboseala - si nici in week-end nu va vom putea insoti la Bolboci ( motivele le stiti). Bafta si sa tineti sedinta "alive" !!!! mISS YOU MAI FRATIILOR! Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic tocmai astazi (miercuri - zi de Arc ) dar nu se spune "stresiune", ci "sexiune" si nici "examen" nu se zice, ci "sexamen" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 voi mergeti pe la mare ? weekendul asta - www.libertyparade.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 la bolboci vine suzuki albastru cu "rucsacelul" dupa el, aka je . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) pe ce traseu ati fost? Clasic, Buc. - Buzau - Siriu - Brasov - Poiana Bv. - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti - Acasica Exceptional totul! (compania, vremea, drumurile, etc.) Mai putin faptul ca la urcarea, nitel mai abrupta, de la malul lacului Siriu mi s-a aprins becul rosu (ulei la limita). Cateva secunde, apoi s-a stins. La fel am patit si cand am plecat din Brasov(de la masa), deci problema era cand era rece, pana se incalzea si se dilata un pic. La drum intins nu era nici o problema. Am completat acasica cu cca. 200 ml si totul este OK. Amanunte la Arc si la Birou! Editat Iulie 16, 2008 de sorin56ro2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Salutare gasca!Din pacate nu cred ca o sa pot veni cateva sedinte 2-3 - din cauza de job nou si de invatat de-mi sar capacele de zici ca e mai ceva ca in stresiune, plus in fiecare luni e examen si tot asa pan pe 7 august, sper ca macar dupa 11 noaptea sa pot ajunge dar se acumuleaza si oboseala - si nici in week-end nu va vom putea insoti la Bolboci ( motivele le stiti). Bafta si sa tineti sedinta "alive" !!!! mISS YOU MAI FRATIILOR! Offf, cu ce vesti veniti si voi, incredibil: nici la sedinta, nici la Bolboci..pai e frumos asa ceva din partea voastra??? Dar bine, fie..e ultima data cand se accepta. A propos, vedeti ca am stabilit ca din 2 in 2 saptamani sa facem iesiri la munte, asa ca aveti grija cu ce scuze va mai prezentati data viitoare! Si pentru ca eram datoare cu pozele de la Plaiul Foii, ia uitati-va voi aici : http://picasaweb.google.co.uk/szerzoileana...key=RReS-jMbw94 Astea-s toate! P.S. multe salutari pentru NIco! si...refacere grabnica ii uram, ptr ca la urmatoarea deplasare tre' sa fie apta si in puteri, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Viespea ia o pauza de la rulaj ceva vreme pana reusesc sa-i trag asigurare, asa ca daca vin vin cu o masina ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 Viespea ia o pauza de la rulaj ceva vreme pana reusesc sa-i trag asigurare, asa ca daca vin vin cu o masina ceva. you suck more than i do . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 you suck more than i do . WOW Is that true? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Eram beat. Nu recunosc nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 haidi, bre, mai ziceti si voi ceva.....mai ales ca e asa frumos afaraaaaaaa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 pana la urma mai merge careva la Bolboci - Padina in wkd asta?DR rosu - nu, Dominator negru - nu, Dominator alb-albastru - nu, furia roz bea mucuri ... Pegaso visiniu - cap de serie la plecarea catre Bolboci ( in caz ca-si schimba "incaltzarile" pe fatza; daca nu, e ..codash de serie, caci uzura in procent de 99% a cauciucului ma impiedica sa merg cu mai mult de impresionanta viteza de 60 km/h ) voi mergeti pe la mare ? weekendul asta - www.libertyparade.com nu Viespea ia o pauza de la rulaj ceva vreme pana reusesc sa-i trag asigurare, asa ca daca vin vin cu o masina ceva. zi drept: ti-e frica de serpentine! E, lasa, te intelegem, nu trebuie sa bagi scuze d'astea cu asigurarea, etc haidi, bre, mai ziceti si voi ceva.....mai ales ca e asa frumos afaraaaaaaa.... traim in orase diferite???? la mine ploua de rupe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 zi drept: ti-e frica de serpentine! E, lasa, te intelegem, nu trebuie sa bagi scuze d'astea cu asigurarea, etc traim in orase diferite???? la mine ploua de rupe... normal ca-i e frica de serpentine, doar are honda . pai aici ploua de rupe, ziceam la misto cu vremea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladsss Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 salutare baieti si fete, scriu si eu dupa o pauza in care am fost in vama, apoi Odessa si iarasi vama.Toate bune si frumoase, vodca de la rusi or s-o guste doritorii joi la sedinta . La bolboci ma inscriu si eu, sper sa gasesc o guma pt spate second hand pana atunci, stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 salutare baieti si fete, scriu si eu dupa o pauza in care am fost in vama, apoi Odessa si iarasi vama.Toate bune si frumoase, vodca de la rusi or s-o guste doritorii joi la sedinta .La bolboci ma inscriu si eu, sper sa gasesc o guma pt spate second hand pana atunci, stie cineva ceva? Bolboci, guma sh... De care guma sa fie: de enduro sau de cross? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladsss Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Bolboci, guma sh... De care guma sa fie: de enduro sau de cross? de cbr care urca la pucheni in varful muntelui:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Este! Vodca! Ce bine ca nu vin motorizat maine la birou. normal ca-i e frica de serpentine Nu MIE imi e frica de serpentine ci SERPENTINELOR de mine. Toate parapetele le iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 salutare baieti si fete, scriu si eu dupa o pauza in care am fost in vama, apoi Odessa si iarasi vama.Toate bune si frumoase, vodca de la rusi or s-o guste doritorii joi la sedinta .La bolboci ma inscriu si eu, sper sa gasesc o guma pt spate second hand pana atunci, stie cineva ceva? yeeeeeeeeeeeei! a venit Vlaaaaaaad! deja incepusem sa uit cum arati, pe cuvantul meu...Tre' sa recuperam, asa ca maine asteptam cu totii vodca de la rusi , sa mai stam la un pahar de....vorba Toate parapetele le iau. Now, that's a picture that I definitely have to see! Este! Vodca! Ce bine ca nu vin motorizat maine la birou. de cbr care urca la pucheni in varful muntelui:) respect :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 pana la urma e rost de vreo tura sambata ? m-as baga la traseul facut de sorin si cojo saptamana trecuta. Valea Siriului . hm ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 pana la urma e rost de vreo tura sambata ? m-as baga la traseul facut de sorin si cojo saptamana trecuta. Valea Siriului . hm ? noi am programat o iesire la bolboci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Muntele Bolboci, 1460 m, cabana - 60 locuri, tel. 045/77.22.04. Propun ca diseara la sedinta sa facem lista cu cei inscrisi la deplasarea spre bolboci. Mai multe informatii ne da doctoril Mergem cu corturile la noi si in functie de vreme, preturi, etc stabilm daca stam la cabana sau cort Din cate stiu eu pana acum suntem 5 motoare si 2 masini. Sa nu uitati de slip, undite, barci/papusi gonflabile, lanterne, bocanci etc Sunt aprox 140 km din buc pana sus la babele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 larry, mon cher, m-ai imbolnavit cu pozele alea....o sa turbez pana sambata cand plecam . vlaaaaaaad, mon cher, hau ar iu? uelcom printre us . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Mihaela, 60 de kmph stiam ca-i top speedu' tau, asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji..oricum, ne-am obisnuit sa te asteptam Noroc Vlad. Da' Mircea unde-i??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Pfff... Ce miroase a "reising" pe aici.. Invatati, invatati, invatati! Ca dupa ce 'oi putea sa ma urc din nou in sha, sper eu sa fac si niste banuti din "reisareala" ca vad ca am cu cine acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate