Oryon Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) edit: Ma plictisesc la munca Editat Iulie 17, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Mihaela, 60 de kmph stiam ca-i top speedu' tau, asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji..oricum, ne-am obisnuit sa te asteptam Oh, you're sooooo god damn funny sometimes! Pfff... Ce miroase a "reising" pe aici.. Invatati, invatati, invatati! Ca dupa ce 'oi putea sa ma urc din nou in sha, sper eu sa fac si niste banuti din "reisareala" ca vad ca am cu cine acum Hai Mishule cu recuperarea, sa "reisarim" impreuna, ca nemernicii ceilalti deja dau cu pietre in mine, nu vezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Oh, you're sooooo god damn funny sometimes! Hai Mishule cu recuperarea, sa "reisarim" impreuna, ca nemernicii ceilalti deja dau cu pietre in mine, nu vezi? Eeeeh.. Ce sa face si ei? E greu cu bicicletile astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 A reisari, sau a nu reisari. Facem o tura pe pietris. Sa mor de nu ies primu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 A reisari, sau a nu reisari. Facem o tura pe pietris. Sa mor de nu ies primu' Pe tine te lasam oricum sa castigi mah Ca este baiat de treaba, vb aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Muntele Bolboci, 1460 m, cabana - 60 locuri, tel. 045/77.22.04. Propun ca diseara la sedinta sa facem lista cu cei inscrisi la deplasarea spre bolboci. Mai multe informatii ne da doctoril Mergem cu corturile la noi si in functie de vreme, preturi, etc stabilm daca stam la cabana sau cort Din cate stiu eu pana acum suntem 5 motoare si 2 masini. Sa nu uitati de slip, undite, barci/papusi gonflabile, lanterne, bocanci etc Sunt aprox 140 km din buc pana sus la babele. asa... asta vroiam . date concrete. vorbim diseara. poate ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 eu propun pt sambata traseul: Bucuresti - Targoviste - Sinaia (plinul) - satul Glog - Sanatoriu pana aici numai asfalt Sanatoriu - lacul Scorpoasa (forestier, apoi drum pietruit de munte) Scropoasa - Zanoaga - Bolboci - Padina - Pestera eu as zice sa ne cazam in zona Padina - Pestera (pt cei care doresc cort) sau la cab Padina deoarece cab Bolboci e mai scumpa, mai plina de turisti, si cam la mijlocul drumului pt duminica propun traseul: Pestera - Bolboci - Zanoaga - Saua Dichiului - Piatra Arsa - Babele la coborare Babele - Saua Dichiului - cab Cuibul Dorului - Sinaia (plinul) de la Sinaia la Bucuresti sunt multe variante, de preferat alta decat DN1, dar vedem la fata locului cat de obositi suntem mai ramane sa discutam diseara la birou despre locul de intalnire/ora de plecare pt sambata dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Va rog sa luati in calcul prezenta unui CBR fara amortizare fata, si sa-mi ziceti si mie daca drumul e 'realizabil', si eventual fara portiuni in care poate aparea noroi, ca eu p-ala nu-l trec nici impins. Asta ca sa stiu daca ma arunc intr-o masina sau iau viespea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 tentant traseul... mai putin scarba aia de DN1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 aici chiar nu va inteleg. Ce tot aveti cu DN-ul. Acolo e placerea. Sa fie bara la bara si sa faci slalom printre cretini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Ca tot veni vorba de bara la bara printre cretini, trebe' in una din zilele-astea sa-l iau pe Dinu sa dam o tura prin centru sa vedem ce pica la bocanc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Copiii, shuvyxul se retrage, din motive foarte obiective de pe acest forum, ca nu mai e loc nene de atatia experti!!! . aveti id-ul meu, le am pe ale voastre (ale majoritatii....restul...fac rost). Va pupa id-ul meu, in realitate ne putem pupa oricand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 edit: Ma plictisesc la munca Poi, mei Radule, ia-te si tu cu mainile de fu(rca)nd si sari in sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Poi, mei Radule, ia-te si tu cu mainile de fu(rca)nd si sari in sus! Eh, stiam trucu asta de mult. A mers pentru un timp. Dupaia am incercat sa dau din craci pentru saraci, dar nici aia n-a tinut. De ars gazu de pomana si taiat frunza la caini nu mai zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 dragii mei, va anunt ca azi m-am inscris la examenul moto . pe 1 septembrie am examen . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 SPOR LA INVATAT SI BAFTA LA EXAMEN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 SPOR LA INVATAT SI BAFTA LA EXAMEN multumesc frumos . da' mai ziceti fratilor ceva, ca mi s-au plictisit sinapsele..... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 multumesc frumos . da' mai ziceti fratilor ceva, ca mi s-au plictisit sinapsele..... . Bafta multa la examen, ma tii si pe mine la curent! Cine ti-a facut programarea? Chiar instructorul? Si 2 ... cu psihologicul cum ai rezolvat? Am inteles ca mi-ar trebui unul de acum o luna ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) Bafta multa la examen, ma tii si pe mine la curent! Cine ti-a facut programarea? Chiar instructorul?Si 2 ... cu psihologicul cum ai rezolvat? Am inteles ca mi-ar trebui unul de acum o luna ... sa moara cici balerina....sa inteleg ca dai de permis? well, programarea mi-am facut-o eu, in pipera se fac acum, foarte civilizat, cu bon de ordine. placut mult la mine . a mers repede. iar pentru restul detaliilor mandro pe PM, ca......ramane cum am stabilit . Editat Iulie 17, 2008 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 sa moara cici balerina....sa inteleg ca dai de permis? well, programarea mi-am facut-o eu, in pipera se fac acum, foarte civilizat, cu bon de ordine. placut mult la mine . a mers repede. iar pentru restul detaliilor mandro pe PM, ca......ramane cum am stabilit . ma tu inca dai de permis? hai ca esti tare, pe bune te pup ma, si sa ai bafta acolo astept berea dupa ce iei (bem ca in vremurile bune) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Saltare, Nu prea activez eu pe forumuri asa, dar acum am descoperit si eu america, exista o comuntate chiar in zona in care stau. Poate la viitoarea intalnire o sa vin si eu sa va cunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 cum s-a votat aseara? ne vedem sambata la 06.30 la piata Domenii si calare si-n masina in rest? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) ma tu inca dai de permis? hai ca esti tare, pe bune te pup ma, si sa ai bafta acolo astept berea dupa ce iei (bem ca in vremurile bune) care "inca" dau, ca n-am dat deloc pana acum . dupa ce-l iau fac cinste cu suc, ca alcool nu mai beau neam . Saltare,Nu prea activez eu pe forumuri asa, dar acum am descoperit si eu america, exista o comuntate chiar in zona in care stau. Poate la viitoarea intalnire o sa vin si eu sa va cunosc. well, te asteptam . Editat Iulie 18, 2008 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 dragilor si dragelor .. care e bugetu aprox necesar? catare as vrea sa vin si eu .. da trebuie sa stiu cat si pe cine jefuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 La sedinta de aseara s-au stabilit urmatoarele : Ne intalnim sambata 19.07.08 la ora 6.30 in fata la Cris Tim piata DOMENII, facem cumparaturi si ne bem cafeaua iar la 7.00 purcedem spre Bolboci. Pana acum ne-am strans 15 persoane si s-a stabilit ca fiecare sa contribuie cu 20 RON, bani pentru mancare si bautura. Nu am stabilit daca mergem pe DN1 sau prin Targoviste dar asta discutam maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate