amimagz Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Io vin fara... ca am o pofta de bere de nu va pot explica Se mai odihneste si bestiutza mea cu ocazia asta.. LE: eu o sa ajung tot pe la 20:00, o sa-l iau si pe shadowrider, asta ca sa fiu sigur ca ajunge mih o sa vina tot la 8.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Io vin fara... ca am o pofta de bere de nu va pot explica Se mai odihneste si bestiutza mea cu ocazia asta.. LE: eu o sa ajung tot pe la 20:00, o sa-l iau si pe shadowrider, asta ca sa fiu sigur ca ajunge mih o sa vina tot la 8.. o sa vin pe 2 roti:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diabolic Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Va intalniti tot la terasa de langa piata Domenii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Va intalniti tot la terasa de langa piata Domenii? la terasa de la agronomie ( cea de langa strand) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diabolic Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Am vrut sa vin dar am atipit si...asta este. Trec data viitoare. Merci oricum pentru raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 17, 2007 Autor Share Postat Mai 17, 2007 Am vrut sa vin dar am atipit si...asta este. Trec data viitoare. Merci oricum pentru raspuns. lasa ca ne-am sacrificat noi si pentru tine . te asteptam data viitoare (da' sa-ti pui ceasul sa sune ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Frate cat de prost sa fii ??? cat ? am ajuns acasa .. am lasat casca pe sha (la pasager) am deschis poarta si cand m-am urcat pe moto sa o bag in curte i-am dat un mare picior de toata frumuserea ( si am zgariat viziera.. asta e a 2 viziera pe care o zgarii in 3 zile :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 17, 2007 Autor Share Postat Mai 17, 2007 Frate cat de prost sa fii ??? cat ? am ajuns acasa .. am lasat casca pe sha (la pasager) am deschis poarta si cand m-am urcat pe moto sa o bag in curte i-am dat un mare picior de toata frumuserea ( si am zgariat viziera.. asta e a 2 viziera pe care o zgarii in 3 zile :| si ti-am spus doar sa nu mai bei asa de mult cand te sui pe motor . mih, sa nu-i mai dai de baut lui sniky, ca uite ce pateste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 culmea :| nu am baut decat un tymbarc de rodii (nu e de exceptie ) si un pepsi :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Am vrut sa vin dar am atipit si...asta este. Trec data viitoare. Merci oricum pentru raspuns. Asta nu se numeste atipit.. ci somn in toata regula Las' ca ne vedem saptamana viitoare, asta daca nu adormi din nou Frate cat de prost sa fii ??? cat ? am ajuns acasa .. am lasat casca pe sha (la pasager) am deschis poarta si cand m-am urcat pe moto sa o bag in curte i-am dat un mare picior de toata frumuserea ( si am zgariat viziera.. asta e a 2 viziera pe care o zgarii in 3 zile :| Mai practic ar fi sa o agati de oglinda Te scapa de astfel de belele de genul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Mai eu numai pe saua riderului o tin/pun ...da niciodata nu am uitat de ea sa-i dau un sut si s-o paratusez in asfalt...da' shit happens!(astia au pus ceva in sucul ala de rodiii - niste marih,...ceva!!!) Din pacate nu am putut sa stau mai mult cu voi, insa cat am stat m-am simtit suuper si m-am relaxat dupa alergatura prin nenorocirea de trafic din țientru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 true ture .. mai baieti si feti intalnirea asta a noastra e terapie nu altceva dupa o zi fulger la munci .. seara petrecuta cu voi a sters-o inca din primele 5 min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 true ture .. mai baieti si feti intalnirea asta a noastra e terapie nu altceva dupa o zi fulger la munci .. seara petrecuta cu voi a sters-o inca din primele 5 min Frumos frumos.....nu iti mai doresc zile foolger la muncici insa m-am distrat copios .... nu stiam cate poti face cu o coala de hartie eniuei a fost una din intalnirile reusite ... poate data viitoare ne inmultim si cu somnorosi si altzi barbosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 18, 2007 Autor Share Postat Mai 18, 2007 eniuei daca nu am citit si rascitit cuvantul ala si sa dea dracii daca imi pica fisa. a picat acu, in sfarsit . @almilitaru: data viitoare poate ne anunta oana ca s-a inscris la scoala moto . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Frumos frumos.....nu iti mai doresc zile foolger la muncici insa m-am distrat copios .... nu stiam cate poti face cu o coala de hartie eniuei a fost una din intalnirile reusite ... poate data viitoare ne inmultim si cu somnorosi si altzi barbosi da da da... si cu barboshii care au cam tras chiulu' in ultima vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 sau au reparat motoarili la botu' calului care este...mah si nu ne-ai lasat si pe noi sa te ajutam la stricat... Oricum sper ca ai , ca iti era gatul uscat dupe o bericioaica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 sau au reparat motoarili la botu' calului care este...mah si nu ne-ai lasat si pe noi sa te ajutam la stricat... Oricum sper ca ai , ca iti era gatul uscat dupe o bericioaica! Ohooo... Am bagat 2 bericioaice, nu una Si de reparat, nu am reparat nimic Doar am schimbat si eu o piesa mica.. Sa mearga bestiutza cum trebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Frate cat de prost sa fii ??? cat ? am ajuns acasa .. am lasat casca pe sha (la pasager) am deschis poarta si cand m-am urcat pe moto sa o bag in curte i-am dat un mare picior de toata frumuserea ( si am zgariat viziera.. asta e a 2 viziera pe care o zgarii in 3 zile :| las ca ziceai ca mai ai si viziera fumurie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 @ mih .. p-aia am trosnito inaintea asteia nornmale :| chestia e ca eu mai am o cascheta la fel ca asta numai ca e a prietenei (defapt pentru ea ca tot ee am cumparat-o) si cred ca o sa fac schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 cine vrea garaj ( 1 loc available ) sa-mi dea pm 45 Euro : 4 / luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 cine vrea garaj ( 1 loc available ) sa-mi dea pm 45 Euro : 4 / luna nu mai e valabil , s-a abonat INA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 @merenptah Sper sa se apuce de scoala, oricum a zis ca la vara isi va lua 2-3 ore sa vada daca se pricepe/ii place. Acum in stadiul de idee pare ok...sa videm mai tarziu..... bere necesarium est Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 21, 2007 Autor Share Postat Mai 21, 2007 @merenptah Sper sa se apuce de scoala, oricum a zis ca la vara isi va lua 2-3 ore sa vada daca se pricepe/ii place. Acum in stadiul de idee pare ok...sa videm mai tarziu..... bere necesarium est alo, scoala am inceput-o deja, motorul il am. ce-ti veni, man? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 Pana la urma in ce zi din saptamana va intilniti , in ce loc si intre ce ore ? As vrea sa vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 intr-una din zile la o ora bine stabilita eee am zis-o mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate