NaeL Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 incerc sa merg eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelancer Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 (editat) daca se aduna brigada si nu intervine nimic , ma bag si eu, o plimbarica asa nu strica. daca se aduna brigada si nu intervine nimic , ma bag si eu, o plimbarica asa nu strica. eu nu mai am filtru de aer... asa ca o sa cam zic pass sorry orice recomandare de filtru ieftin si bun mi-e de folos multumesc Editat Septembrie 20, 2008 de Freelancer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Salutare gasca. De mult nu am mai intrat pe forum, stiti oi sch job si lipsa de timp. Sper ca joia asta sa revenim la sedinta. Azi - duminica ne-am dat in sfarsit dupa nu stiu cat timp cu Dragonul. Moama ce misto si andrenilant a fost. Voi ce mai faceti? Am vazut ca Larry a avut o pb. Ce s-a intimplat? Sper ca esti bine batrane! Restul dati si voi de stire ca nu mai stiu nimic. PS: mai nou stau in dr taberei - da tot cu Crangasiu - 1 Mai - votez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 ne e dor de tine. Hai sa mai schimbam si noi 2 vorbe. Eu m-am accidentat cand jucam fotbal dar sunt ok. Nasol e ca furia iar e in procesul de transformare. Vorbim joi mai multe. Sunny day !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 care nu aveti unde sa va tineti mobra peste iarna, va pot da o mana de ajutor: detalii in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 salutare salutare Dragi tovarasi si pretini, maine de dimineata prind aripi spre Anglia. Din nefericitre timpul nu prea mi-a permis sa trec pe la birou si sa imi iau ramas bun in persoana.... Ce sa mai zic .. sa auzim numai de bine si o sa ne mai conversam pe "mesinger" imediat ce o sa imi iau laptop .. Bafta crancena si bulan exagerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 salutare salutare Dragi tovarasi si pretini, maine de dimineata prind aripi spre Anglia. Din nefericitre timpul nu prea mi-a permis sa trec pe la birou si sa imi iau ramas bun in persoana.... Ce sa mai zic .. sa auzim numai de bine si o sa ne mai conversam pe "mesinger" imediat ce o sa imi iau laptop .. Bafta crancena si bulan exagerat Numai bine iti doresc Sniky!! Mult succes acolo, arata-le ca romanii mai sunt buni si la altele in afara de furat Sa auzim de bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freerider Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Salutare. Eu si endurica mea, proaspat casatoriti dam un bine v-am gasit. Lasand gluma la o parte, salut cu respect lumea de pe forum in speranta unor noi prietenii. Am o batrana yamaha dt200r si stau in zona Sos. Chitila. Daca se mai tin intalnirile de joi poate sapt viitoare apar si eu sa va cunosc , asta daca ma primiti si pe mine desigur. Numai bine si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 CHOPPER ACADEMY organizeaza pe 11 Octombrie END OF SEASON PARTY la APASU BAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Daca se mai tin intalnirile de joi poate sapt viitoare apar si eu sa va cunosc , asta daca ma primiti si pe mine desigur. Numai bine si asfalt uscat Bineinteles ca se mai tin intalnirile de joi; vara-iarna, fara exceptie, suntem joia de la un 8-8.30 prezenti la Bordo, pe terasa sau inauntru, dupa cazz/vreme/dispozitie. te asteptam chiar azi, daca poti sa ajungi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freerider Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Din pacate azi nu am cum (in general stau foarte prost cu timpul) dar promit ca fac tot posibilul sapt viitoare sa fac prezenta. Bafta si asfalt uscat. Bineinteles ca se mai tin intalnirile de joi; vara-iarna, fara exceptie, suntem joia de la un 8-8.30 prezenti la Bordo, pe terasa sau inauntru, dupa cazz/vreme/dispozitie. te asteptam chiar azi, daca poti sa ajungi! Tin minte ca asta vara am fost pe la terasa respectiva intr-o seara si am remarcat parcate langa vreo 5-6 motoare apoi au mai venit cateva...... e posibil ca de voi sa fie vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Salutari la toata lumea, in sfarsit am revenit la "viata", sper ca voi sunteti bine cu totii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_mihnea_ Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Unde-i carciuma asta, Bordo, ca as avea niste timp de omorat deseara. Io nu-s tocmai din zona; da' prin Bucurestii Noi cam subtire activitatea. Asa ca, daca n-aveati nimic impotriva, poate-mi explicati si mie unde-i locul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Tin minte ca asta vara am fost pe la terasa respectiva intr-o seara si am remarcat parcate langa vreo 5-6 motoare apoi au mai venit cateva...... e posibil ca de voi sa fie vorba. Mai mult ca sigur noi eram, mai ales ca in vara eram acolo, pe terasa, aproape zilnic. Salutari la toata lumea, in sfarsit am revenit la "viata", sper ca voi sunteti bine cu totii Ruuuuuuxiiiiiii! Bine-ai revenit! ( ce bine ca ai revenit ) Noi suntem bine, cu totii, si te asteptam sa te vedem si la fata, cat de curand! Unde-i carciuma asta, Bordo, ca as avea niste timp de omorat deseara.Io nu-s tocmai din zona; da' prin Bucurestii Noi cam subtire activitatea. Asa ca, daca n-aveati nimic impotriva, poate-mi explicati si mie unde-i locul. Craciuma asta Bordo e exact vis-a-vis de Agronomie , dupa clubul "the gate". daca nu te ajuta aceste informatii si trebuie sa fiu putin mai explicita, da-mi de veste, si incerc sa caut si o harta a zonei. Te asteptam diseara dupa un 8.30 incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Salutari la toata lumea, in sfarsit am revenit la "viata", sper ca voi sunteti bine cu totii bine ai revenit. Ne e dor de voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaNa Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Salutari la toata lumea, in sfarsit am revenit la "viata", sper ca voi sunteti bine cu totii hello, hello...bine ai revenit..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bicicleta Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 este pe straduta cu strandul tineretului (care din pacate nu prea mai este ) pe straduta acea pe partea stanga este cafeneaua bordo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Dragilor, Nu m-am putut prezenta in seara asta la birou pt. ca tocmai ce am venit dintr-o delegatie in Constanta, sunt rupt de oboseala, am plecat la 6 dimineata, in Constanta se conduce ca la nebuni, m-am ratacit cautand o nenorocita de strada, iar maine o intind din nou de data asta spre Tg-Jiu, unde un vechi si bun prieten sa cacasatoreste , si asta dupa ce o sa termin munca. Va salut si ne vedem saptamana aviatoare. Mihaelo, daca ingurgitezi gratar fara mine, sa-ti stea in gat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Nici noi nu ne-am putut prezenta la sedinta dar nici la precedentele, deoarece pe 6 sept 2008 am avut un accident stupid langa Paltinis (Sibiu). Detalii despre accident gasiti aici. Ne-am intors de abia marti seara de la Sibiu, unde Ruxique a fost internata timp de 17 zle si operata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Welcome home. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Ne bagam duminica la un gratar + petrecerea de la ciolpani ??? m-as da cu 125-ul pe circuit..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 deci.......ce se intampla? aici nu e ....hi5? ...scuzati..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaNa Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 tocmai ce am aflat ca astazi este ziua lu' ruxique,deci, ii uram si noi "LA MULTI ANI!!!!!!!" bine ai revenit acasa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 /index.php?showtopic=272830 daca vi se pare interesant, comentati ... mie mi se pare si din pacate nici noi motociclistii nu prea apreciem! multumesc! scuze de offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate