Dominator72 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 poate ajung maine la \"birou\" (desi nu am mai trecut de mult pt ca m-am mutat din zona... nu dati cu pietre) si facem schimb pt o tuura mica sa ma simt si eu pensionar putin ... choperist adica P.S. lui Roshu (copilul vostru adoptiv cel cu Cb-u pe vremea cand veneam acolo) ii este tare dor de voi si mie din cand in cand (nu-mi place sa recunosc prea multe ) Si cine va opreste sa veniti la sedinte, Arc etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Si cine va opreste sa veniti la sedinte, Arc etc? pai ne vedem la 18:30 la arc 19:00 cel tarziu si vom face tot posibilul joia asta sau cel tarziu joia viitoare sa ajungem si la sedinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 unde gasesc vopsea termorezistenta, neagra , pt vopsit tobele? caut Dupli Color dar daca stiti si alta marca va rog spuneti-mi si mie. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 gandeste-te ca ma dau cu o honda xlr de 125 acum asa ca nu te vaita de viroaga la mine e ca mersul cu bicicleta nu cu metroul pisi, iti curm suferinta si o bag la iernat, ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 pisi, iti curm suferinta si o bag la iernat, ce zici? nu pisi ca nu mai am cu ce te plimba dupa @ restul lumii - la ce ora se tine intrunirea la birou diseara ? venim si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 gandeste-te ca ma dau cu o honda xlr de 125 acum asa ca nu te vaita de viroaga pai...si...e asa mare diferenta intre xlr 125 si Freewind??? pisi, iti curm suferinta si o bag la iernat, ce zici? Nota 10 pentru postul asta! pai chiar..la ce sa se chinuie aiurea si sa se planga de motor! ce ti-e si cu nerecunoscatorii astia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 pai...si...e asa mare diferenta intre xlr 125 si Freewind??? mica intradevar, dar totusi putin mai mare decat diferenta intre aprilia pegaso si scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 mica intradevar, dar totusi putin mai mare decat diferenta intre aprilia pegaso si scutere te simt usor frustrat! vrei sa discutam despre asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 nu ma luati martor la duel? sabii, pistoale, prastii, ce sa fie? @pisi: eu pot sa ma plimb si cu 41, cum fac most of the time si chiar e interesant: mai citesti o stire din ziarul altuia, iti "iubesti" aproapele cat de "aproape" se poate, la inghesuiala, vrand-nevrand iti tine juma de tramvai de cald, iti exersezi elasticitatea membrelor contorsionandu-te in fel si chip sa incapi macar pe ultima scara a tramvaiului etc. dar sa vad faceti dvs, dl. fac-o-ora-juma-cu-ratbul-pana-la-munca. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 o sa va rog macar sa cititi multumesc /index.php?showtopic=282095 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Cum un anumit topic de prost gust s-a mutat pe aici dupa cate se pare, trebuie musai sa povestim fiecare, zi de zi, cand ne ca.ca.m, mancam, iubim, belim, samd. De acord toata lumea?? Si eventual cu P.S. si o tolba de frustrari adunate de pe drumurile noastre toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 @sebi & ruxi: dragii mei, eu si pisi suntem raciti cobza, asa ca pica treaba cu mersul duminica la ciolpani . sper sa reusim insa data viitoare sa aliniem planetele, ca sa putem iesi cu totii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 @sebi & ruxi: dragii mei, eu si pisi suntem raciti cobza, asa ca pica treaba cu mersul duminica la ciolpani  . sper sa reusim insa data viitoare sa aliniem planetele, ca sa putem iesi cu totii . weekendul viitor dupa ce petrecem de haloowen in paw (unde asteptam toata lumea ) incercam sa mergem la ciolpani daca nu veniti cu noi sa ne endurim pe ale noastre undeva pe camp  pana atunci poate nu mai mut raceala la ina si ea inapoi la mine  Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 @sebi & ruxi: dragii mei, eu si pisi suntem raciti cobza, asa ca pica treaba cu mersul duminica la ciolpani  . sper sa reusim insa data viitoare sa aliniem planetele, ca sa putem iesi cu totii . weekendul viitor dupa ce petrecem de haloowen in paw (unde asteptam toata lumea ) incercam sa mergem la ciolpani daca nu veniti cu noi sa ne endurim pe ale noastre undeva pe camp  pana atunci poate nu mai mut raceala la ina si ea inapoi la mine  Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 25, 2008 Autor Share Postat Octombrie 25, 2008 la multi ani, raducule . sa fii fericit, sa te iubeasca femeile si la cat mai multi km pe 2 roti fara incidente. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 RADU tot ce-ti doresti sa devina pura realitate!!! nu basme, ... zane, si alte cestii!!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 25, 2008 Autor Share Postat Octombrie 25, 2008 hehe, sorin, dagutule, cand te mai vad si eu la fata, sa mai vorbim de una, de alta? am trecut joi pe la birou, dar nu erai. te pupa fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Raducu, traiti-ar furca! Sa ai parte toata viata de miscari ample de... "piston"! Restul urarilor vin de la sine, iar daca nu ma crezi, stai linistit, c-or sa vina de la altii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaNa Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 La multi ani, Radu!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 hehe, sorin, dagutule, cand te mai vad si eu la fata, sa mai vorbim de una, de alta? am trecut joi pe la birou, dar nu erai. te pupa fata. Multam! Si io! Am fo cam in fiece joi, da de data asta am avut o alta...sedinta See you!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 La Multi Ani cocoshu' meu preferat!! Te pupa fratele tau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 LMA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 LA MULTI ANI RADU! Multa sanatate ,asfalt uscat si tot ce-ti doresti sa se implineasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 (editat) Sa traiasca /index.php?showuser=41711 , care m-a facut. Datorita /index.php?showuser=41711 , voi m-ati cunoscut. Multam de urari evribadi. Editat Octombrie 25, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Multam de urari evribadi. Lasa lasa,mai bine zi cand dai berea. Pentru baietzii care vin maine la Marea Ciolpaneala la intalnirea de la ora 10,sa tinetzi cont ca in seara asta se dau limbile inapoi (la ceas mei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate