Enduristul Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 vino cu detalii ! Ce bere iti place, cate duci pe seara, cate maini ti-ai rupt pana acum pe motor, etc. Te asteptam joi la sedinta.!!! N-ai inteles...baiatul nu are motor,el doar sta pe-aproape si ii plac motociclistii Veveritzelor bagati un click aiciMergem in week la PLOIESTI ?? Eu lucrez Sambata pana pe la 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Larry a tradat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Adica? Ce mai faci mai Metaxa? Mesaj completat Ia uitati ce ni se pregateste: 18 - 19 sept - INTRUNIRE BUCURESTI /index.php?...30&start=30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Pentru Larry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Pentru Larry Sa treci pe la mine sa-ti scriu prefata si o recenzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Sa treci pe la mine sa-ti scriu prefata si o recenzie vin joi la meditatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MCiuli Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Salutare Crangasi - Giulesti & 1 Mai. Ma primiti si pe mine in grupul vostru de discutii.... sunt nou pe aceste meleaguri....cele ale motociclistilor... Toate cele bune si asfalt uscat!!! ps. eu stau in Crangasi langa parc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Salutare Crangasi - Giulesti & 1 Mai. Ma primiti si pe mine in grupul vostru de discutii.... sunt nou pe aceste meleaguri....cele ale motociclistilor... Toate cele bune si asfalt uscat!!! ps. eu stau in Crangasi langa parc..... Salut ! ne gasesti miercuri la arc si joi la BORDO ( zona agronomie - intrarea in strand). Vino dupa 8 trecute fix. Prezenta obligatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 (editat) Salutare Crangasi - Giulesti & 1 Mai. Ma primiti si pe mine in grupul vostru de discutii.... Bine ,te primim si nu o sa facem mofturi la berea pe care o dai.Poate sa fie si Beck's Editat Septembrie 5, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MCiuli Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Bine ,te primim si nu o sa facem mofturi la berea pe care o dai.Poate sa fie si Beck's Pai atunci Bek's sa fie.... Mesaj completat Pai atunci Bek's sa fie.... Sorry de gresala.....BECK'S..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Ia uite betivanii ce fac cat sunt si eu plecat in "concediu". Larrycule, tre sa dai o bere pentru noul motor. Nenea enduristul, cand apar si eu prin Buciuresti, te provoc la o tabla fiindca am invat sa dau cu zarurile si in plus, sa numar pana la sase-sase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 te provoc la o tabla fiindca am invat sa dau cu zarurile si in plus, sa numar pana la sase-sase Sa inteleg ca mi-ai citit cartea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Sa inteleg ca mi-ai citit cartea? Nu, n-am citit nimic. Am invatat mancand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Nu, n-am citit nimic. Am invatat mancand. Si Larry credea ca stie table pana m-a cunoscut pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Salut, Daca stie cineva de unde pot gasi banda reflectorizanta textila dati de stire: /index.php?showtopic=423044 Multu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Salut, Daca stie cineva de unde pot gasi banda reflectorizanta textila dati de stire: /index.php?showtopic=423044 Multu. Bogdane, vis-a-vis de Ministerul Transporturilor, pe partea cu trolee, chiar in statie, este o croitorie care confectioneaza uniforme de "militieni", veste reflectorizante, etc. Sigur gasesti acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Cine vrea sa mearga la intrunirea veteranilor de la Tismana? Primim si boboci. Cazarea la Hotel Tismana 80 ron camera dubla sau la Manastire cu 10 lei de persoana in camere cu 4-8 paturi. @Sorin (Yamaha) @Dan (rfd) plecati de maine sau Sambata dimineata? Am inteles de la Ivan ca pleaca un grup de vreo 20 de la Petrom Militari la ora 8:00 Sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Bogdane, vis-a-vis de Ministerul Transporturilor, pe partea cu trolee, chiar in statie, este o croitorie care confectioneaza uniforme de "militieni", veste reflectorizante, etc. Sigur gasesti acolo. Salutare Sorine, Am fost acolo - aia au doar chestiuni deja fabricate pt militieni - nu dau si banda de care vreau eu. Multu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Sorry Bogdane, credeam ca au si ceea ce te intereseaza. Spre Tismana eu plec maine (vineri) pana in pranz. Astept tovarasi ( de drum, normal ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Cine vrea sa mearga la intrunirea veteranilor de la Tismana? Primim si boboci.Cazarea la Hotel Tismana 80 ron camera dubla sau la Manastire cu 10 lei de persoana in camere cu 4-8 paturi. @Sorin (Yamaha) @Dan (rfd) plecati de maine sau Sambata dimineata? Am inteles de la Ivan ca pleaca un grup de vreo 20 de la Petrom Militari la ora 8:00 Sambata. Asa cum ti-am spus, plec simbata dimineata. Sorin pleaca de miine. Ne auzim la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Pensionati, ostenii mei ? -Pensionam, maria Ta! S-a terminat sesonu' mai repede in Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Pensionati, ostenii mei ? -Pensionam, maria Ta! S-a terminat sesonu' mai repede in Bucuresti ? Aim sorii. Am fost plecati uichendu asta,ia baga ochiu acilea: /index.php?...456&st=1130 sau sa te uiti matale la Moto Magia ,Duminica aviatoare ca fuse si Heson cu echipa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Baieti au mai ramas 2 zile pana la Intrunirea de la Cernica. CINE MERGE?? TRE SA DISCUTAM ORA SI LOCUL DE INTINLEALA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 cei care nu ati fost aseara la arc ati ratat un test de masurare a decibelilor. Reportajul il puteti vedea astazi la 12 pe B1 tv. Se pare ca am iesit pe primul loc la decibeli peste limita legala. Mesaj completat Baieti au mai ramas 2 zile pana la Intrunirea de la Cernica.CINE MERGE?? Eu dau o tura maine seara caci sambata plec din bucuresti. img_917065143_0001.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 cei care nu ati fost aseara la arc ati ratat un test de masurare a decibelilor. Reportajul il puteti vedea astazi la 12 pe B1 tv. Se pare ca am iesit pe primul loc la decibeli peste limita legala.Mesaj completat Eu dau o tura maine seara caci sambata plec din bucuresti. Larry, ai incurcat buletinele. Asta e de la FZ6...parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate