Diddi Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Da' ce aveti frate cu Bordo toti? Apropo, ca maine e vineri, facem o iesire in orash ceva? AÂş încerca să-ți explic dar n-are rost. Mai bine mergeți în orash... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 cum naiba sa ma apuc sa dansez cu bere fara alcool?:banana:fara alcool nu e fun :friends:deci tre sa vin fara motor si iar nu e fun la naiba m-am uitat la vreme si este ok pana luni,nu vad sa ploua,cel putin asa zic astia...as merge cu motorul la Liberty..... Alcool + moto = NOT OK Si de dimineata au anuntat grindina in toata tara si inundatii in centru. Deci eu nu cred ca vb aia chiar degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCN777 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 HAI HAI HAI! chiar nu stiu ce sa zic :scratch:astia anunta furtuni spre seara in toata tara :angryfire:ce facem? Alcool + moto = NOT OK Si de dimineata au anuntat grindina in toata tara si inundatii in centru. Deci eu nu cred ca vb aia chiar degeaba corect,ai dreptate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Si eu pe aici Turda, diseara ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Si eu pe aici Turda, diseara ceva ? Da, eu ma duc in Kulturhaus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCN777 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Da, eu ma duc in Kulturhaus la ce ora e intalnirea?unde vine Kulturhaus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 (editat) la ce ora e intalnirea?unde vine Kulturhaus? Nu e intalnire, eu ma duc cu inca 1 sau 2 bikeri... Kulturhaus este fostul Twice, in spatele magazinului Cocor. Intre universitate si unirii, la sf. gheorghe mai exact. In principiu pe la 11 ne strangem jos la subsol unde sunt niste canapele cu neon fosforescent ca sa stam si jos Editat Iulie 29, 2011 de Atharia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ug_lee_laur Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Am si eu o intrebare. Voi unde si cum va spalati motoarele? Eu am cruiser si nu e carenat. Daca ma duc la o spalatorie normala trebuie sa evit cu jetul anumite zone? Trebuie sa astept sa se raceasca motorul si galeriile de evacuare? Il am de aproape 2 sapt si creste jegu pe el. Multumesc, Laurentiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Vine cineva la Padina Fest? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 (editat) Sâ Âşie clar, kâ noi nu mierem ân clăbing, da(dă) ? Câ di la Bordel(o) ne-a dat afara fiindca le beam toata berea. Noi, care eÂşte, avem locul propriu de pierzanie aici: Atharia, e parcare speciala si pentru moto. Eh? Attenziune, trebuie sa ai gradul de $hukar peste 40 ca sa intrii aici. ÂŞâ aiciÂşa, e ântr-o-o-o padurice ( ) dupe baute. Editat August 4, 2011 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Iese careva pe undeva deseara? Un club ceva de dansat, zbantuit, etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Sâ iesâ, sâ iesâ la locul de pierzanie postat mai sus. Se încercă baterea unui record. Cel mai mare ghiul din lume. O sa fie si Ghizness Buk of Recărds colea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOTeu4ever Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Sâ Âşie clar, kâ noi nu mierem ân clăbing, da(dă) ? Câ di la Bordel(o) ne-a dat afara fiindca le beam toata berea. Noi, care eÂşte, avem locul propriu de pierzanie aici: Atharia, e parcare speciala si pentru moto. Eh? Attenziune, trebuie sa ai gradul de $hukar peste 40 ca sa intrii aici. ÂŞâ aiciÂşa, e ântr-o-o-o padurice ( ) dupe baute. ce-ai ma cu el !!! poate il punea Michelangelo sau Piscasso pe panza intr-un tablou )) in loc sa apreciezi decorul, si ideea stridenta, gixxer vs rider in salbaticie, tu faci misto de el ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 ce-ai ma cu el !!! poate il punea Michelangelo sau Piscasso pe panza intr-un tablou )) in loc sa apreciezi decorul, si ideea stridenta, gixxer vs rider in salbaticie, tu faci misto de el ))))) Saracu' baiat...a ramas in ...jucaria...goala Nush ce e mai trist: faptul ca e gol intr-o padure, sau faptul ca ii incape intr-o mana :lol : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOTeu4ever Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 (editat) Saracu' baiat...a ramas in ...jucaria...goala Nush ce e mai trist: faptul ca e gol intr-o padure, sau faptul ca ii incape intr-o mana :lol : vaaaai cata rautate ))) era frig afara si se ghemuise ))))) Editat August 8, 2011 de TOTeu4ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 vaaaai cata rautate ))) era frig afara si se ghemuise ))))) Buna asta )) "se ghemuise" Si cand se piteste cum face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOTeu4ever Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Buna asta )) "se ghemuise" Si cand se piteste cum face? pai ai vazut cum fac strutii cand se sperie ?! eee probabil asa face si el, baga capul intre picioare si se ascunde ))) habar nu am, ar trebuii sa ai imaginatie mai buna ca mine la asa ceva )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 (editat) Atharia, cand e urmatoare sesiunea de clăbing in casa culturii? M-am inervat si vrieu sa vin sa bem cu motociclistii adevarati ca cu astia di acilea m-am certat. Editat August 11, 2011 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Atharia, cand e urmatoare sesiunea de clăbing in casa culturii? M-am inervat si vrieu sa vin sa bem cu motociclistii adevarati ca cu astia di acilea m-am certat. Weekendul asta o clubarim la mare Wanna join? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Nu pot la mare ca e drum lung si scump pana p-acolo. In plus miroase a alge. Eu sunt obisnuit cu aerul umed de beci si pamantul rece de subsol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atharia Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Nu pot la mare ca e drum lung si scump pana p-acolo. In plus miroase a alge. Eu sunt obisnuit cu aerul umed de beci si pamantul rece de subsol. Esti cumva vampir? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Nu, sunt... alcoolic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Noroc ! mai trece cineva din fosta gasca pe aici ? va mai intalniti undeva ? va mai dati cu motoarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 DA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 Da, tot la Bordo, miercuri/joi, depinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate