shadowrider Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 Pai, bine,... la iernat cu ambele mobre. Intre timp: AIRSOFT. Bag si neste poze. Tu ? Ce-ai mai facut cu mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Mobra functionala, dar cauciuce pa. La primavara poate ma folosesc si io de ea ca pana acum nema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paco Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 orioane ai grija cu cine vorbesti umbla un pedofil pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Am buletinu' la mine. Sunt in siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Mobra functionala, dar cauciuce pa. La primavara poate ma folosesc si io de ea ca pana acum nema. Buna Oryoane, am doua cauciucuri 100/90/18 si 130/80/17 bune.Daca te ajuta, da-mi un tel sau PM. Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paco Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 unde ai vazut desteptule cbr pe 18?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 unde ai vazut desteptule cbr pe 18?????? Bai desteptule, a zis cumva ce dimensiuni are nevoie sau pt ce motor ? Mai bine taceai.Sau ai nevoie de postari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paco Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 (editat) poate merge ala pe 17????? Editat Decembrie 7, 2011 de paco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 Hai bre nu va certati acu' Sar'na de oferta, dar oricum nu-l folosesc pana in primavara, si astept sa-mi iau niste Sportmaxuri atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 poate merge ala pe 17????? Poate merge la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paco Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 nu boss eu cumpar noi ca ma dau tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 (editat) Salutare la voi! Am nevoie de o informatie: Sambata la ora 06 cobor la Bucuresti, Gara de Nord si as vrea sa ajung la aeroportul Baneasa. Care e cea mai economica varianta. Eventual daca aveti amici sau sunteti taximetrist careva sa ma ia de la gara la aeroport, contra cost evident, dar nu in stilul arhicunoscut al taximetristilor de pe acolo. Multumesc! Am un prieten bun (Jean Taxi) dar nu dau de el defel. Editat Decembrie 15, 2011 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Salutare la voi! Am nevoie de o informatie: Sambata la ora 06 cobor la Bucuresti, Gara de Nord si as vrea sa ajung la aeroportul Baneasa. Care e cea mai economica varianta. Eventual daca aveti amici sau sunteti taximetrist careva sa ma ia de la gara la aeroport, contra cost evident, dar nu in stilul arhicunoscut al taximetristilor de pe acolo. Multumesc! Am un prieten bun (Jean Taxi) dar nu dau de el defel. autobuz 205... http://www.ratb.ro/v_bus_urban.php selecteaza aici si aia pare cea mai ieftina varianta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 autobuz 205... http://www.ratb.ro/v_bus_urban.php selecteaza aici si aia pare cea mai ieftina varianta. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_cretzu Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Salut! Apelez la voi pentru un mic ajutor. Stau in Crangasi si pentru ca sunt la inceput de drum la capitolul asta, am nevoie de o scoala pentru a trece pe permis si categoria A... De ceva timp am vazut sub podul Grant o scoala moto care-si tinea cursurile pe acolo (pe partea cu stadionul Rapid). M-am o oprit de multe ori si ma uitam la cursanti, nestiind ca o sa-mi iau mobra asa repede... ) Acum intrebarea e: Stie cineva ce scoala e si un tel de contact ceva??? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 poti incerca la TEO...e pe Bd.Constructorilor Bd. constructorilor, nr.24, bl.19, sc.1, parter,ap.2 sector 6 0753098576 ; 0212207745 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Hey Adi. Sub podul Grant am facut eu scoala, la nea 'Pisoi' O sa incerc sa-ti fac rost de nr. de tel (sta pe strada cu mine) si ti-l postez aici sau iti dau un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_cretzu Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 Hey Adi. Sub podul Grant am facut eu scoala, la nea 'Pisoi' O sa incerc sa-ti fac rost de nr. de tel (sta pe strada cu mine) si ti-l postez aici sau iti dau un PM. aaaaa..... pai stai asa ca pe nea' 'Pisoi'(Petre)il stiu.... am cartea lui de vizita, l-am intalnit in targ (Vitan) ce mica-i lumea!! dar sincer nu l-am recunoscut... bine, eu ma opream si ma uitam la cursanti, si mai ales la motociclete. Maine il 'deranjez' cu un telefon. Multumesc frumos pentru lamurire! PS: Sper sa nu mai fie cineva cu acelasi 'nume' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Nu cred, daca arata aproximativ ca un roaker batran cu barba grizonata Incearca un tel, si bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 La multi ani !!!!!! poate la anul ne vedem si noi mai des.... bafta !! La multi ani !!!!!! poate la anul ne vedem si noi mai des.... bafta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_cretzu Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 La multi ani plini de sanatate si realizari dragi vecini!!! sa ne vedem anul asta sanatosi si voiosi! Apropo, pana la urma cand se tine sedinta?? (daca se mai tine)am citit posturile din anul 2010 - prezent, am vazut prin ce modificari au trecut sedintele, iar acum nu stiu daca se mai tin... unde... cand... (asta daca daca mai primiti noi adepti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paco Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 greu cu sedintele ca astia nu mai au motoare nu mai au permise unu sa dovedit ca este pedofil si uite au diparut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 (editat) La multi ani !!!!!! poate la anul ne vedem si noi mai des.... bafta !! Mai traiesti ma? Scoate de la semnatura meditatiile la table ca doar nu vrei sa-i inveti pe copii gresit .Trimite-i la mine pe invatzacei ....stii ca am publicat doua carti Editat Ianuarie 3, 2012 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Oooo, stimabile autor. Va salut cu stima si respec netarmurit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Oooo, stimabile autor. Va salut cu stima si respec netarmurit. asea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate