ZooM-ZooM Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Salutare tuturor ! recent am reusit sa inchiriez o locatie pentru garare/gazduire moto pe timp de iarna. daca are cineva nevoie de asa ceva nu ezitati sa ne contactati ! ps: locatia este in zona afi cotroceni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 AJUTOR!!! AJUTOR!!! AJUTOR!!! Danut (varul meu) trebuie sa zambeasca din nou. Mi-a promis ca mergem la pescuit, ca se face motociclist, ca ma lasa sa-l bat la table dar pt ca sa-si tina promisiunile are nevoie de donatori de sange. Momentan are nevoie de donatori cu grupa doar cu grupa A2 pozitiv. Trebuiesc 2 persoane in fiecare zi. Donarea de sange se face pe strada DR FELIX (undeva pe lanaga Victoriei) dimineata intre 8 -11.Va rog sa ma contactacti (0723562645), inainte sa va dau mai multe detalii. Multumesc tuturor care mi-au fost deja alaturi. Va rog sa distribuiti toti mesajul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Am si eu de vanzare o casca. Poate va intereseaza:) se poate vedea/proba in Bucuresti:) /index.php?/topic/684914-casca-manusi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sotto2Pac Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Salutare, daca se stabileste o data/locatie pentru un suc incerc sa ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 cine mai merge la test drive azi ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogaru Florin George Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Ceva garaje nu stiti prin zona, sau un loc liber intr-un garaj cu mai multe moto ? Ma bag cam la 100ron/luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_alex88 Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 salutare cineva din giulesti pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuches.robert Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Yep. De pe 9 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speeduhh Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Yep. De pe 9 mai Hai noroc, eu stau la crangasi cu 9 mai, ti-am vazut mobra de cateva ori. Eu sunt cu un vfr argintiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuches.robert Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Ne auzim la o bere atunci. Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Hai sa scapam de caldura din oras si sa ne bagam la o excursie pe Transfagarasan !!! maine sau Luni cu plecare dimineatza si inapoi acasa pana seara. Care se baga ? sper sa nu ma duc singur ca data trecuta o765 . o8327 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 zx6 de la lac. resemnez condica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuches.robert Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 o intalnire la parcul ciurel acum la sfarsit de saptamana? si poate si o plimbare pe weekend. doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 o intalnire la parcul ciurel acum la sfarsit de saptamana? si poate si o plimbare pe weekend. doritori? O plimbare pe transalpina ? Sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 merge intalnirea, sa vad si eu ce a mai ramas pe aici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuches.robert Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 O plimbare pe transalpina ? Sambata nu stau prea bine cu cascavalul sa mi permit transalpina . eu ma gandeam la o cheia... acuma sa vedem care vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 nu stau prea bine cu cascavalul sa mi permit transalpina . eu ma gandeam la o cheia... acuma sa vedem care vine Ce imi e ca te duci 150 ron pe cheia ce imi e ca te duci 200 ron pe transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuches.robert Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 ne vedem diseara sa vorbim? la intrare in parc ciurel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 ne vedem diseara sa vorbim? la intrare in parc ciurel? Eu sunt la craiova deja , da am vb cu 2 baicari din buc care pleaca maine dimi si ne vedem la ranca si de acloli mergem mai departe . iti pot da nr de tel al baietilor care pleaca din buc sa puneti la cale plecarea sau al meu 0765 o83 279 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuches.robert Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Eu sunt la craiova deja , da am vb cu 2 baicari din buc care pleaca maine dimi si ne vedem la ranca si de acloli mergem mai departe . iti pot da nr de tel al baietilor care pleaca din buc sa puneti la cale plecarea sau al meu 0765 o83 279 as veni, dar nu prea pot. data viitoare . daca iese diseara cineva la parc: 0767224162 (sunt cu un r6 galben/negru) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nouvenit Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Salutare. Caut doritori de tura lunga Sibiu-Dunare-litoral, dupa urmatorul program: 26.07.2013 - Sibiu-Orastie-Simeria-Hunedoara-Resita-Oravita-Moldova Noua. - 343 km 27.07.2013 - Moldova Noua-Orsova-Calafat-Corabia-Zimnicea - 460 km 28-07.2013 - Zimnicea-Giurgiu-Oltenita-Calarasi-Fetesti-Constanta-Eforie N (sau Costinesti , sau Vama Veche...dupa preferinte si inspiratie) - 390 km 28.07 - 05.08.2013 - Plaja+bere 05.08.2013 - litoral-A2-Bucuresti-A1-Pitesti-Sibiu - 550 km alte discutii la tel 0752.17.29.25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRS-Cristi Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 salutare cineva din giulesti pe aici? Nu chiar din giulesti dar stau in regie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ http://choppertruckfestival.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pizzaru Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Salut Cristi si bine ai venit printre noi,,,daca te uiti bine si dai cateva pagini inapoi o sa vezi ca suntem destui din zonele astea "crangasi,giulesti,grivita,regie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 prezent ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate