fuzzy Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 (editat) Lumeee.. .am fost in seara asta in recunoastere pe la "birou" si vreau sa zic ca sandvisul de 3 lei e acceptabil ... deci de abia astept joi sa facem "sedinta" Editat Noiembrie 27, 2007 de fuzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 pai ce ba? tu vii acolo ca sa mananci? acolo se merge ca sa se bea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 NU imi permit sa Drink & Ride ... dar las ca ajung io si pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Pai si cin' te pune sa drink alcoale? mai drink si smephsi. daca vii ... desi pa "arsita" asta daca vii motorizat cred ca o sa te dam jos cu dalta si barosu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Las ca aseara pe pod deja simteam cum degetele se miscau mai greu... deh... vreme rece ... oricum bine ca-i uscata inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2007 Pai si cin' te pune sa drink alcoale? mai drink si smephsi. daca vii ... desi pa "arsita" asta daca vii motorizat cred ca o sa te dam jos cu dalta si barosu'. lasa bey, e tanar....pai cand eram la varsta lui.... Las ca aseara pe pod deja simteam cum degetele se miscau mai greu... deh... vreme rece ... oricum bine ca-i uscata inca cine e uscata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Vremea mah... ... daca erai barbat mai intelegeam, dar asa sa iti fie rusine 5 secunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Buei inghetatilor! in seara asta ne vdm. la "birou" ... pa la un 8:30pm???? Care e acolo la oara aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Eu vreau sa ajung! p.s.: ce hotarat sunt, nu-i asa? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Eu acolo intepenesc. La propriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2007 Vremea mah... ... daca erai barbat mai intelegeam, dar asa sa iti fie rusine 5 secunde mah...mai mult de o secunda nu am reusit..si aia cu greu scremuta . Buei inghetatilor! in seara asta ne vdm. la "birou" ... pa la un 8:30pm???? Care e acolo la oara aia? da bey, unii venim pe la 19.30 . Eu vreau sa ajung! p.s.: ce hotarat sunt, nu-i asa? )) conteaza ca ai un tel in viata . Eu acolo intepenesc. La propriu. ma pregatesc sufleteste pentru runda de uite motorul, nu-i motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Bon, deci ajung pe la 19:30. Poate iar stau singur p-acolo Mai ales ca acu' nici nu pot sa ma imbat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Pai am vb zilele trecute cu cold_as_ice si il aduc io diseara... nu de altceva dar vine sa le termine alora stocul de bautura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 ma pregatesc sufleteste pentru runda de uite motorul, nu-i motorul? Clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 ...opt,...opt si ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2007 (editat) Bon, deci ajung pe la 19:30. Poate iar stau singur p-acolo Mai ales ca acu' nici nu pot sa ma imbat... deci tu si oryon faceti opinie separata, amandoi tineti post la alcoale . daca nu stati ca data trecuta unul intr-o parte a barului si celalalt in cealalta parte a barului tot degeaba . Pai am vb zilele trecute cu cold_as_ice si il aduc io diseara... nu de altceva dar vine sa le termine alora stocul de bautura si vine c.oaie pasager? Clar! ok, bine ca mi-ai spus, eu o sa dorm, insa don't worry, mi-am luat ochelarii care au desenati pe fiecare lentila un ochi deschis, ca sa nu ai impresia ca vorbesti singur . daca imi pove iar despre motoare cazute iti dau bataitza . ...opt,...opt si ceva helau....acum mi-am adus aminte ca m-ai sunat in week-end si am zis ca te sun inapoi si am uitat . mii de scuze, varsta.... Editat Noiembrie 29, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 (editat) nu stati ca data trecuta unul intr-o parte a barului si celalalt in cealalta parte a barului tot degeaba Era o tactica bine pusa la punct da? Dezbina si cucereste. Nenea wolfmanu pe-un flanc. Eu pe altul, si impreuna prindeam ghiauru' ca'ntr-un cleshte! daca imi pove iar despre motoare cazute iti dau bataitza De telescoape strambe am voie? In alta ordine de idei, daca intarzii nitel azi, e din cauza ca ma chiombesc la F3-u unui amic care s-a decis sa se mute la mine in curte si nu mai vrea sa iasa de-acolo Editat Noiembrie 29, 2007 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2007 De telescoape strambe am voie? ce ma fac eu cu tine..... sau vrei sa te tot dai racing pe la service? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Ce sa-i fac... Daca eu, baiat sensibil, ma atasez ireversibil. Mama ei de viatza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 (editat) si vine c.oaie pasager? sa vedem... din ce am vb cu el azi inca nu stia daca ajunge sau nu... sau poate ajunge mai devreme.... vedem... Editat Noiembrie 29, 2007 de fuzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2007 (editat) Ce sa-i fac... Daca eu, baiat sensibil, ma atasez ireversibil. Mama ei de viatza. auzi bre, vezi cu furca aia, ca John a aflat o veste foarte "frumoasa" azi, si anume cum ca furca este muci (motorul este luat second de curand), a fost sudata ca sa poata fi vandut motorul.... asa ca nu mai visa la motoare cazute si schimbat la ele diverse pana la adanci batraneti. daca iti atarna banii greu in buzunar si n-ai ce face cu ei, da-i incoa si se gaseste utilizare pentru ei . sa vedem... din ce am vb cu el azi inca nu stia daca ajunge sau nu... sau poate ajunge mai devreme.... vedem... deci e clar, nu vine.... Editat Noiembrie 29, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Haii sa-mi tuf una. ...deci...furca fatza...cbr...f4....800$...shipping costs hmm... ...glumesc. Vad io. Ale dreq magarii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Lumea la intalnire, eu la servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Hehe... intors acas' si data viitoare ma cam gandesc sa ajung si io pe jos... nu de altceva dar cred ca am fost vreo 2-3 care NU au bagat bere ... restu' v-ati lafait parca in ciuda ... si apropo: VREAU POZELEEEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2007 Haii sa-mi tuf una. ...deci...furca fatza...cbr...f4....800$...shipping costs hmm... ...glumesc. Vad io. Ale dreq magarii.. beeeey, da' ai si tu rabdare, ce te grabesti ca muierea la maritat? Hehe... intors acas' si data viitoare ma cam gandesc sa ajung si io pe jos... nu de altceva dar cred ca am fost vreo 2-3 care NU au bagat bere ... restu' v-ati lafait parca in ciuda ... si apropo: VREAU POZELEEEEEE eu zic ca mai bine ca am fost si d-astia care n-am bagat bere, ca altfel chiar iesea haos . ice-ule tata, te-ai dat tare aseara cu berea aia... . ai fost de coma. hani, please, baga pozili . oricum am ras cu lacrimi, fuzzy welcome to the club, data viitoare sa vii in varianta mai scurtata, ai vazut ca te tot inghesuie ice-ul . pentru cei care nu ati fost, va anunt ca sorin va pleca din tara pe perioada nedeterminata. sorin, inca o data mult succes pe unde mergi si sa ai grija de tine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate