stely Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 sal baietii potcoava este pe 9 mai daca vi pe giulesti dupa stadion prima strada la stanga sau daca vi pe crangasi cum se termina podul grant prima la dreapta ne vedem joi la 19 30 daca vreti mai vb pana joi asfalt uscat pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Hai pe insula, io am permanent gratar in atas. i'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Hai pe insula, io am permanent gratar in atas. ptr gratar iti trebuie mai mult timp in conditiile in care intalnirea e la 7 juma:) maybe next time? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 @amimagz--iti explic eu unde este! poate iti iei dreaq si tu baterie la mobrean pana joi! Slabe sanse sa-mi iau baterie... da' mai cersesc si eu un redresor si tine 2-3 zile am eu o baterie de UPS daca vreo s-o folosesti pana iti cumperi tu 12v cu 5A daca nu ma insel Ar trebui sa punem 2? Ca am nevoie de 10Ah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 ptr gratar iti trebuie mai mult timp in conditiile in care intalnirea e la 7 juma:) maybe next time? la 7 juma in cursul saptamanii, dar mai e si sambata si duminica ... intalnirile din saptamana nu trebuie sa se soldeze neaparat cu cei mititei fripti , nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 Daca se stabileste pt joi in Potcoava,v-a pot ajuta eu cu rezervarea,cunosc patronul,numai ca marti cel tarziu trebuie sa am un raspuns din partea voastra pai poti sa faci rezervarea linistita. pentru 10 persoane. daca or veni mai multi, ne descurcam noi cu spatiul, insa din experiantza celorlalte intalniri se anuntza multi si nu vin toti . asa ca ar fi bine sa faci rezervarea pt. 10 persoane, joi, 19.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 lume, lume! mi-am luat motooooor . aseara la orele 00.00 trecute fix . honda xlr 125 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 lume, lume! mi-am luat motooooor . aseara la orele 00.00 trecute fix . honda xlr 125 . Mai ai putin si... Pt joia asta care va anuntati? Sau ne vedem 4 oameni, schimbam 100 de vorbe si plecam acasa? Haidi somn usor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 Mai ai putin si... yap . can't wait... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 lume, lume! mi-am luat motooooor . aseara la orele 00.00 trecute fix . honda xlr 125 . deci o sa bem de 2 ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 deci o sa bem de 2 ori indubitabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 lume, lume! mi-am luat motooooor . aseara la orele 00.00 trecute fix . honda xlr 125 . S-o stapanesti sanatoasa cat mai mult (tu mai ales ca pe ea poti sa o mai schimbi)! Mai trebuie ala micu' roz, da curand vine si el! Tinem pumnii sa-l iei din prima. Promiti? Sper sa ne vedem joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 indubitabil deci vezi cu bautul ala... uite ce spune lumea aici!! ala micu' roz e un "must have" S-o stapanesti sanatoasa cat mai mult (tu mai ales ca pe ea poti sa o mai schimbi)! Mai trebuie ala micu' roz, da curand vine si el! Tinem pumnii sa-l iei din prima. Promiti? Sper sa ne vedem joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 S-o stapanesti sanatoasa cat mai mult (tu mai ales ca pe ea poti sa o mai schimbi)! Mai trebuie ala micu' roz, da curand vine si el! Tinem pumnii sa-l iei din prima. Promiti? Sper sa ne vedem joi. multumesc, multumesc . promit sa-l iau din prima, altfel . plus ca deja nu mai am stare si vreau sa merg pe motorashul meu. deci vezi cu bautul ala... uite ce spune lumea aici!! ala micu' roz e un "must have" eu sunt inca pasager. asa ca beau linistita . nici nu mai trebuie sa stiu drumul pana acasa . iar in cel mai rau caz, ma legi de motor, ca sa nu mergem pe 9 carari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 eu sunt inca pasager. asa ca beau linistita . nici nu mai trebuie sa stiu drumul pana acasa . iar in cel mai rau caz, ma legi de motor, ca sa nu mergem pe 9 carari Ei poftim atitudine.. si mai vreti si drepturi egale Asta e asuprirea barbatului de catre femeie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 Ei poftim atitudine.. si mai vreti si drepturi egale Asta e asuprirea barbatului de catre femeie nu recunosc nimic . zicea cineva ca face rezervari la potcoava pt. joi. daca face, sa ne spuna, daca nu, ne descurcam, da' sa nu ne lase-n plopii fara sot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 nu recunosc nimic . zicea cineva ca face rezervari la potcoava pt. joi. daca face, sa ne spuna, daca nu, ne descurcam, da' sa nu ne lase-n plopii fara sot. Laura a spus , daca nu confirma in timp util pe forum sunam noi la potcoava ptr rezervare/confirmare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelancer Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 ma bag si eu sa dau o tura pe acolo joi @Merenptah poze poze cu mobra ta sa arzi cat mai mult gaz cu ea si sa-ti aduca doar clipe frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 ma bag si eu sa dau o tura pe acolo joi @Merenptah poze poze cu mobra ta sa arzi cat mai mult gaz cu ea si sa-ti aduca doar clipe frumoase multumesc . incerc sa rezolv si cu pozele, deh, moment istoric, sa ramana pentru posteritate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Salut, Deci se exista una bucata rezervare? laura_tazy ai rez ceva? Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 @mih: succes astazi la examen. asteptam vesti @almilitaru: lasa, bre, ca fac eu rezervare, are @mih nr. de telefon de acolo. stii cum e, vorba multa saracia omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stely Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 sal sa stapanesti sanatos moto tau.am auzit ca a cazut un baiat cu motoru duminica seara pe str. ceahlau zona crangasi stie cineva ceva?cica ambele picioare sunt rupte asa am auzit prin cartier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 neatza buna oameni si mai buni (si unii chiar nebuni ). In sfarsit mi-am luat si eu moto ce e drept nu chiar ce vroiam, da asta e acum. Am postat aici pentru ca stau in Giulesti . sa ne auzim cu bine si sa ne vedem la o plimbarica (asta dupa ce inscriu drujba) aa poze cu ea aici /index.php?...84854&st=50 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 (editat) am auzit ca a cazut un baiat cu motoru duminica seara pe str. ceahlau zona crangasi stie cineva ceva?cica ambele picioare sunt rupte asa am auzit prin cartier pai vezi la rubrica accidente. eu ma asteptam sa confirmi prin postul tau prezenta ta maine la potcoava. neatza buna oameni si mai buni (si unii chiar nebuni ). In sfarsit mi-am luat si eu moto ce e drept nu chiar ce vroiam, da asta e acum. Am postat aici pentru ca stau in Giulesti . sa ne auzim cu bine si sa ne vedem la o plimbarica (asta dupa ce inscriu drujba) aa poze cu ea aici /index.php?...84854&st=50 .. sa-l stapanesti sanatos. maine la potcoava dai de baut, da? ca suntem vreo 2 care suntem buni de cinste. vezi sa nu te dai lovit Editat Aprilie 18, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 sal sa stapanesti sanatos moto tau.am auzit ca a cazut un baiat cu motoru duminica seara pe str. ceahlau zona crangasi stie cineva ceva?cica ambele picioare sunt rupte asa am auzit prin cartier ud pe jos, neacordare de prioritate, un idiot cu o conserva a intrat in intersectie, motorul partial distrus, un picior rupt in doua locuri, e ok, intr-o luna e din nou pe motor, ii tinem pumnii, sanatate! poate trec si eu maine pe la potcoava, asa pe seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate