fuzzy Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Cristos A Inviat !!! :moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 (editat) Adevarat a inviat! Hristos a inviat! Cristos A Inviat !!! Editat Aprilie 26, 2008 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 27, 2008 Autor Share Postat Aprilie 27, 2008 adevarat a inviat! era frumos sa ne intalnim azi-maine cu totii sa ne spargem in oua . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 adevarat a inviat eu cred ca azi imi iau capra si dau o tura pe la vidraru cu oprire la manastirea curtea de arges insa maine sunt adeptul unei intalniri cu toaaaaaaata gasca deci ce ziceti ne vedem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Cristos A Inviat !!! PASTE FERICIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) Adevarat a inviat! Paste fericit! Despre intalniri.......mai vorbim...... Editat Aprilie 27, 2008 de COLD AS ICE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 adevarat a inviat eu cred ca azi imi iau capra si dau o tura pe la vidraru cu oprire la manastirea curtea de arges insa maine sunt adeptul unei intalniri cu toaaaaaaata gasca deci ce ziceti ne vedem ? adevarat a inviat ! si cred ca vin si eu maine la birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 salutare la toti si Adevarat a inviat! stati cu ochii pe vreme care vreti sa iesiti zilele astea, din ce am vazut pana joi in toata tara nori, frig si ploaie (eu unul trebuia sa plec la munte dar mi-a stricat vremea planurile). ps: de lunea viitoare ma duc la cursurile de pe Amkart. daca mai e careva amator si poate sa vina, sa dea de veste. 150E, de la 8-10 L, Mi si J parca, 2 saptamani, echipament complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 cine ma poate ajuta sa-mi regleze si mie viziera la un shoei ?? sa numai fie asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 strang lume pentru plecat in vama veche pe 1 mai. strangerea se face incepand de la 8:30 la benzinaria MOL inainte de intrarea pe autostrada. pana la 8:55 sa fie toate motoarele cu plinul facut, toti echipati, toate bagajele asezate bine. La 9:00 - 9:05 se pleaca. Se merge in grup 'zig zag' pe prima banda normal, cu viteza de croaziera constanta 100 km/h. Prima oprire e la primul complex dupa ce trecem de lehliu, buda - tigari - cafea, se sta cam 10 minute. A doua oprire e in Megidia langa prima benzinarie, tigari, cafea, daca e nevoie gaz...se sta maxim 15 minute. A treia oprire e la o benzinarie pe iesirea din Constanta. preconizez ca pe la 1 cel tarziu ajungem in vama. as dori ca cei care vor sa plece la 9 sa anunte cu-n reply. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 cine ma poate ajuta sa-mi regleze si mie viziera la un shoei ?? sa numai fie asa ai niste suruburi pe laterale, langa zona in care se prinde viziera de casca. le poti strange ca sa "aduci" viziera mai aproape de casca, asta in cazul in care nu are casca un defect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Propun o plimbare frumoasa de 1 mai. La Orsova . Gasiti aici cateva lucruri despre Orsova http://orsova.ablog.ro/ . Sunt vreo 370 de km. pe traseul Buc-pitesti-valcea-targu jiu-motru-drobeta turnu sevrin-orsova. Ma gandesc sa plecam de dimineata, pe la 7. Portile de FIer, Capul lui Decebal, Cazanele Dunarii, Parcu national Domogled, Parcul national Portile de Fier, Golful Mraconia. Sunt doar cateva obiective turistice din zona. As vrea sa ramenm o noapte acolo. Mai e o idee de traseu dar ies vreo 500 de km. Buc-pitesti-craiova-drobeta-orsova. hm ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 (editat) ADEVARAT A INVIAT! Gasca, care vine azi la arc? Eu ajung pe la un 6:30 - 7 pm. Editat Aprilie 30, 2008 de shadowrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 cred ca vin si eu la arc dar doar cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Eu si Catalin ajungem la Arc pe la 7 - 7:15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 S-ar putea sa fim si noi prezenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 cu sedinta de la birou cum ramane ??? sau ati plecat cu totii la mare si la munte ??? aviz amatorilor de offroad : am descoperit un loc pe langa targoviste, o zona de deal cu peisaje pitoresti si portiuni de drum accidentat ideale pentru amatorii de senzatii tari. Pentru informare atasez o mica parte din poze, restul live la birou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) cu sedinta de la birou cum ramane ??? sau ati plecat cu totii la mare si la munte ??? aviz amatorilor de offroad : am descoperit un loc pe langa targoviste, o zona de deal cu peisaje pitoresti si portiuni de drum accidentat ideale pentru amatorii de senzatii tari. Pentru informare atasez o mica parte din poze, restul live la birou. Suna interesant traseul pe care l-ati descoperit! (Dar de ce l-ati descoperit singuri? Raspunsul vine prin imaginile de mai jos ) Deci, astazi pe traseul Bucuresti - Nucet si retur s-au prezentat urmatoarele: + inca o fetitza vitezana care s-a prezentat direct la locul faptei Gasca la o sedinta ad-hoc: O mica pauza la Manastirea Nucet: Cineva se grabea sa aprinda o lumanare: Apoi o pauza mai lunga in imprejurimile Manastirii, unde s-au intamplat mai multe: Mancarea a fost buna si suficienta pentru toti, insa unii dintre noi... cu fumuri in cap Mancarea aproape gata: Apoi masa pregatita: La cat de bine aratau toate cele, nici nu-i de mirare ca Shadow se grabea: Dup-o masa "canceroasa", ne-am indreptat atentia catre o musculitza un pic cam stoarsa: Dupe care, am incalecat pe cate-o sha, shi v-am spus poveste-asa! O plimbarica foarte reusita, fara incidente - cu exceptia mustelor decedate pe vizierele noastre. Se discuta despre vreo sedinta in seara asta? Inscrieri? Editat Mai 1, 2008 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Facem Frumos asa ca azi, la mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 pe la 9-9.30 o sa fim prezenti la birou urmatorii: larryboss, szerzo, dinu, dana, respectiv cei ce va vor povesti despre traseul foooarte interesant facut la Pucheni ( Targoviste) . daca se mai inscrie careva, suntem acolo, pe felie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 "LA MULTI ANI, CATALIN" Sa va fie de bine plimbarica Io i-am speriat pe carasi, azi. A fost de milioane (nu taxa ) Sunt rupt, parca iese foc din mine (am vrut sa iau tot soleil-ul ) Asa ca joia asta, absenta motivata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 pe la 9-9.30 o sa fim prezenti la birou urmatorii: larryboss, szerzo, dinu, dana, respectiv cei ce va vor povesti despre traseul foooarte interesant facut la Pucheni ( Targoviste) . daca se mai inscrie careva, suntem acolo, pe felie... Noi cred ca pe la 9:30 am plecat, vazand ca nu mai apare nimeni Next time! "LA MULTI ANI, CATALIN" :lol: Sa va fie de bine plimbarica Io i-am speriat pe carasi, azi. A fost de milioane (nu taxa ) Sunt rupt, parca iese foc din mine (am vrut sa iau tot soleil-ul ) Asa ca joia asta, absenta motivata Multumim si La multi ani, Catalin! Pe balta la care am gratarit noi, pluteau cu burta-n sus doi crapi la vreo 4-5kg bucata. De mentionat ca era crescatorie si, oricum, n-aveai voie nici sa grataresti, d-apai sa mai si pescuiesti. Apropos, pe cand un pescuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 foarte frumoasa plimbarica bravos La multi ani Catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 FRUMOASA plimbarica. Mi-ati facut tare pofta cu gratarul ala. M-am intors de la sedinta cam obosit si rupt de foame. E bine ca vremea tine cu noi. Trebuie sa ne vedem neaparat joi sa vorbim de o deplasare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Multumesc frumos de urari !!!! frumusele pozele de la gratarel . sa va fie de bine. eu am dat o tura la mare ieri . acolo era ca la metrou la ora de varf .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate