radupop Postat Iulie 6, 2004 Share Postat Iulie 6, 2004 Tocmai am aflat: un cetatean britanic, calare pe un Suzuki GSXR, in drum spre Constanta a fost accidentat mortal de un bou cu o Dacie care a intors pe contrasens fara sa se asigure. Englezul - 39 de ani a decedat in drum spre spital. De data asta nu mai exista dubii asupra vinovatului - soferul Daciei este cercetat pentru omor din culpa. Singura lui scuza a fost : Da' de ce nu m-a depasit pe dreapta ca avea loc .... ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Iulie 6, 2004 Share Postat Iulie 6, 2004 Am vaz't la TV. S-a intamplat exact ca in cazul meu, doar ca io n-am avut viteza, iar vinovatu' era un camionagiu. Azi am aflat ca doar cu cateva zile inainte de accidentul in care am fost implicat, acelashi camion mai fusese implicat intr-un accident. Sa-i fie tarana usoara englezului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cati Postat Iulie 6, 2004 Share Postat Iulie 6, 2004 dumnezeu sa`l ierte! cine stie cine il astepta acasa...........o familie... pacat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Iulie 7, 2004 Share Postat Iulie 7, 2004 no comment.... RIP stie cineva cum il chema?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu Postat Iulie 7, 2004 Share Postat Iulie 7, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca si sa ne fereasca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Iulie 7, 2004 Share Postat Iulie 7, 2004 rest in peace... saracu'... sa patzeshti asha ceva pe pamant strain... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexson Postat Iulie 7, 2004 Share Postat Iulie 7, 2004 Ieri, in jurul orelor 15:00, un foarte bun prieten de-al nostru, a trecut in nefiinta. Era un prieten de nadejde, foarte sufletist. Cetatean englez, isi petrecea majoritatea timpului in Romania, fiind insurat cu o constanteanca cu care avea 2 fetite. Toate cuvintele sunt de prisos acum. Atasez o poza de la intrunirea de la Constanta, la care a participat activ (nu era membru Sea Riders, dar ne-a ajutat la organizare ca fiind unul de-al nostru). Poza este de la concursul de viteza. Ultima poza este de la accident. Odihneasca-se in pace! Sea Riders Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexson Postat Iulie 7, 2004 Share Postat Iulie 7, 2004 fara cuvinte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anddrei Postat Iulie 7, 2004 Share Postat Iulie 7, 2004 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iulie 7, 2004 Share Postat Iulie 7, 2004 odihneasca-se in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iulie 7, 2004 Share Postat Iulie 7, 2004 n-a trecut nici macar o luna de la ultimul accident mortal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Iulie 7, 2004 Share Postat Iulie 7, 2004 L-am cunoscut si noi la mare si am baut impreuna si era un super baiat! Dumnezeu sal ierte! Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iulie 7, 2004 Share Postat Iulie 7, 2004 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiUrsu Postat Iulie 7, 2004 Share Postat Iulie 7, 2004 nashpa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Iulie 7, 2004 Share Postat Iulie 7, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Pacat.Doi copii au ramas fara tata din cauza unui imbecil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Iulie 8, 2004 Share Postat Iulie 8, 2004 Sincere condoleante familiei si prietenilor! Cand citesc faza cu "Avea loc sa ma depaseasca pe dreapta" imi vine sa innebunesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat Iulie 8, 2004 Share Postat Iulie 8, 2004 Dumnezeu sa-l ierte. Sincere condoleante familiei si prietenilor. Acelasi scenariu, alti actori. Pana cand .......? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raduuuuuuuuuu Postat Iulie 8, 2004 Share Postat Iulie 8, 2004 Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Iulie 8, 2004 Share Postat Iulie 8, 2004 Un bou de paznic la Avicola cu o Dacie obosita de la mersul pe camp dupa furtiaguri l-a ucis pe John care era sarea si piperul intalnirilor Seariders. Pacat ca tampitii numai asa vor invata iar noi daca mai admitem pe strada imbecilitate acoperita de asa - numita - saracie sau - lasa-l ca-si pierde painea- prostanii astia ne vor rade in nas. Politistii stau ca pandarii lui Tudor dupa radare iar noaptea daca intri pe anumite drumuri sau prin sate - daca e vreunul treaz, inseamna ca nu are carnet sau acte pe masina. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !!! Sotia sa plina de durere ne-a chemat maine 9 iulie sa-l insotim cu motocicletele pe ultimul drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu Postat Iulie 9, 2004 Share Postat Iulie 9, 2004 Sa beti o bere pentru John.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Iulie 9, 2004 Share Postat Iulie 9, 2004 Odihneasca-se in pace si sper ca de dincolo sa aiba puterea de a ierta mirlania din Romania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Iulie 14, 2004 Share Postat Iulie 14, 2004 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate